Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
Gel Spumant Purifiant PDF Imprimare Email
Luni, 29 Martie 2021 10:00
   Set tratament cosmetic Gerovital Stop Acnee: Gel spumant purifiant, 150 ml + Crema gel sebum-control, 50 ml + Crema ultra-activa, 15 ml
   Asigură spălarea blândă și eficientă a feței fără să usuce pielea. Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum. 

Fără parabeni. Eficacitate demonstrată sub control dermatologic. 
Principala problemă a apariției imperfecțiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal: porii sunt astupați, iar sebum-ul secretat de glande rămâne sub primele straturi de piele.
Acneea poate fi noninflamatorie, când nu este implicată componența bacteriană, caracterizându-se prin apariția comedoanelor deschise (punctele negre) sau închise (punctele albe) și inflamatorie, când este implicată și componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția papulelor, pustulelor, nodulilor și chisturilor.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
ANALIZA| Rapidul in play-off, in ultimul moment! PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Martie 2021 17:09

 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane în picioare şi în aer liber

    Rapid Bucuresti a reusit astazi in ultimul moment sa obtina calificarea in play-off-ul ligii secunde, in ultima etapa din sezonul regulat in deplasare la Metaloglobus, scor 2-4, pe un dificil teren sintetic. Dupa ce gazdele au reusit rapid sa deschida scorul in min.7, giulestenii au revenit marcand prin Balan, Sefer, un eurogol, iar scorul la pauza a fost 2-2. Hlistei si Rares Ilie au marcat in repriza secunda si i-au trimis pe visinii in lupta pentru Liga1, din ultimele 10 etape.

    De mentionat, ca in apropierea stadionului din Pantelimon, a fost un important grup de sustinatori ai alb-visiniilor ce i-au incurajat. Farul si Viitorul Pandurii sunt marile pierzatoare ale acestei runde, pierzand in ultimul moment un loc de play-off, ca si Petrolul sau U Cluj ce mai stau un an minim in esalonul secund.

Play-off-ul, a fost completat de U Craiova 1948, Mioveni, Csikszereda, Dunarea Calarasi si ASU Poli Timisoara.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
Cazatura oribila pentru Daniel Andre Tande! PDF Imprimare Email
Joi, 25 Martie 2021 20:53

Ar putea fi o imagine cu natură

Astazi, la ultima etapa de sarituri cu schiurile de la Planica(Slovenia), a avut loc in antrenamentele premergatoare echipei un eveniment teribil, in care a fost implicat norvegianul Daniel Andre Tande, fost campion mondial de zbor.

Acesta, imediat dupa iesirea de pe masa trambulinei a fost izbit de o pala de vant din lateral, deviat din traiectorie, si s-a izbit cu aproximativ 70km/h, de pamant, intr-un contact ce l-a lasat fara cunostinta.Apoi, a fost stabilizat si starea sa va mai fi monitorizata 24h, iar diagnosticul grav este de fractura a glaviculei pe care a avut loc contactul.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Min.Tin.si Sportului clarificari despre bugetul pe federatii PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Martie 2021 17:06

Ministerul Tineretului și Sportului

COMUNICAT DE PRESĂ AL MINISTERULUI TINERETULUI ȘI SPORTULUI

privind modalitățile de stabilire a cuantumurilor de finanțare a federațiilor sportive naționale pe anul 2021

               Având în vedere faptul că, dintr-o eroare materială, au fost date publicității o serie de adnotări, informații parțiale sau specificații din diverse drafturi și note de lucru interne care nu reprezintă forma finală a modului în care au fost stabilite cuantumurile de finanțare a federațiilor sportive pentru anul 2021, pentru o corectă informare, Ministerul Tineretului și Sportului face următoarele precizări:

1.    În vederea stabilirii cuantumurilor de finanțare pentru federațiilor sportive naționale, a fost creată o metodologie cadru, cu caracter general, bazată pe principii clare de evaluare a performanței federale în întreg ansamblul acesteia, evaluarea fiind făcută atât din punct de vedere sportiv, administrativ, organizatoric, de dezvoltare a sportului în teritoriu, precum și de nivelul de reprezentativitate la nivel internațional.

2.    La baza stabilirii bugetelor pentru fiecare federație sportivă națională în parte, au stat o serie de criterii de finanțare si indicatori specifici care au avut drept scop evaluarea orientativă, pe principii valorice clare de performanță federală realizată în perioada 2018-2020, precum și a capacității solicitanților de a contribui la realizarea obiectivelor fiecărui program sportiv de utilitate publică, corelat cu un indice raportat la bugetele alocate în 2018 și 2019, fiind necesară susținerea continuării programelor federale începute anterior.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Adunarea Generală Ordinară din 2021 a C.O.S.R. programată pe 22 aprilie PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Martie 2021 10:10
                        
     Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) a stabilt ca Adunarea Generală Ordinară din 2021 a COSR să aibă loc pe 22 aprilie, de la ora 11.00, la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani. Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc următoarele:
 • Raportul de activitate al Comitetului Executiv 202;
 • Rapoarte financiare pe anul 2020;
 • Raportul Comisiei de Cenzori 2020;
 • Raportul Auditorului Extern 2020;
 • Planul anual de activitate 2021;
 • Bugetul de venituri și cheltuieli 2021;
 •  Nominalizarea Auditorului Extern COSR;
 •  Diverse.

Persoanele juridice care dețin calitatea de membru sunt rugate ca, până la data de 16 aprilie 2021 să transmită împuternicirea pentru persoana desemnată ca reprezentant în Adunarea Generală.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Bugetul federatiilor sportive pe 2021 PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Martie 2021 19:56

 

                     Clasificarea, ierarhizarea și prioritizarea Federațiilor Sportive Naționale 2021

 

Criteriile de finanțare pentru programul „Promovarea sportului de performanță” sunt:

 

 1. Criteriul (1)  (C1) – federația sportivă națională, posesoare a Certificatului de Identitate Sportivă eliberat de autoritatea națională competentă, este afiliată la, sau recunoscută de federații sportive internaționale participante la cel puțin trei ediții anterioare ale Jocurile Olimpice/Paralimpice; potențial și continuitate în reprezentarea României la jocurile olimpice/paralimpice (JO/JP),;

 Indicatori specifici:

 1. nivelul de îndeplinire al obiectivelor de performanță:

- federația sportivă națională/Comitetul Naţional Paralimpic (CNP) are sportivi calificați la Jocurile Olimpice/Jocurile Paralimpice Tokyo 2020;

- federația sportivă națională/CNP are sportivi care, în conformitate cu regulamentele sportive internaționale se mai pot califica la JO/JP Tokyo 2020;

- federația sportivă națională/CNP are sportivi care participă la competiții de calificare pentru JO/JP Beijing 2022;

- federația sportivă națională are sportivi care participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European – ediția de iarnă Vuokatti 2021.

- federația sportivă națională/CNP a obținut una sau mai multe medalii la una dintre ultimele două ediții ale JO/JP;

- federația sportivă națională/CNP a obținut cel puțin un loc IV-VI la una dintre ultimele două ediții ale JO/JP;

- federația sportivă națională a obținut una sau mai multe medalii la campionatele mondiale şi/sau europene, cupe mondiale şi/sau europene, alte competiții internaționale oficiale, în anii 2019-2020;

- federația sportivă națională a obținut cel puțin un loc IV-VI la campionatele mondiale şi/sau europene, cupe mondiale şi/sau europene, alte competiții internaționale oficiale, în anii 2019-2020;

- federația sportivă națională s-a calificat şi a participat la ultima ediție a unui turneu final al campionatelor mondiale şi/sau europene, în cazul jocurilor sportive;

- federația sportivă națională a obținut una sau mai multe medalii la competiții sportive organizate de alte entități juridice recunoscute de Comitetul Olimpic Internațional;

- federația sportivă națională a organizat în anii 2019-2020 campionate naționale;

 1. nivelul de reprezentare a imaginii României pe plan internațional, respectiv federația sportivă națională este afiliată la sau recunoscută de federații sportive internaționale participante la cel puțin 3 ediții ale Jocurilor Olimpice/Paralimpice și/sau de federații sportive internaționale membre ale unor organizații sportive recunoscute de CIO.
 2. promovarea şi dezvoltarea sportului în teritoriu, respectiv numărul de structuri sportive afiliate;
 3. nivelul de dezvoltare a bazei de selecție, respectiv numărul de sportivi legitimați;
Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 836

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home