Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Adriean Videanu şi Ioan Niculae, achitaţi definitiv în dosarul delapidării Romgaz PDF Imprimare Email
Miercuri, 29 Mai 2024 19:27

   Adriean Videanu şi IoanNiculae,  achitaţi definitiv în dosarul               delapidării Romgaz

 

     Deținea grupul de firme InterAgro, cu afaceri de 1,3 miliarde Euro în 2007[2] și este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu din anul 1996[3]. Ioan Niculae administrează aproximativ 50.000 hectare de teren agricol, fiind unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale din România.
    InterAgro avea  o capacitate de stocare a cerealelor de 700.000 de tone în silozuri, la care se adaugă alte 450.000 de tone în magazii. Niculae are și 170 hectare de vie, anul 2008 fiind primul an de recoltă
     Valoarea totală a investițiilor realizate, după 2004, de Niculae în agricultură se ridică la peste 100 milioane euro. Conform afirmațiilor ziarului Ziua, Ioan Niculae ar fi fost ofițer al Securității.
În topul revistei Forbes pe 2010, el ocupă locul 880, fiind al treilea român care intră în topul acestei reviste de specialitate după Dinu Patriciu și Ion Țiriac.

Citeşte mai mult...
 
International
Primul „beton de cafea” este așezat, cu 30% mai rezistent decât obișnuit PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2024 16:27

                     The first-ever coffee concrete sidewalk is now being put to the test

     We regularly report on potentially industry-changing developments in the materials space, but it’s not often that we see them put to practical use. RMIT has partnered with a local Victorian government council, the Macedon Ranges Shire Council, to lay organic waste-enhanced concrete sidewalks (or 'footpaths' as they're called Down Under) in a world-first trial. Two types of concretes – one made with coffee biochar and one with wood chip biochar – were laid alongside standard concrete, which will act as a control.
Citeşte mai mult...
 
Companii
Reformarea examinãrii medicale și psihologice a șoferilor profesioniști: PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2024 16:20

Reformarea examinãrii medicale și psihologice a șoferilor profesioniști: UNTRR solicitã eliminarea examinãrii anuale care nu este solicitatã nicãieri în UE și împovãreazã nejustificat transportatorii români

                             UNTRR
 

          UNTRR – Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România semnaleazã necesitatea reformãrii procesului de examinare medicalã și psihologicã a șoferilor profesioniști în conformitate cu legislația europeanã. Un sondaj recent realizat de UNTRR aratã cã peste 80% dintre firmele de transport rutier și șoferii profesioniști sprijinã aceastã schimbare. UNTRR considerã cã România trebuie sã se alinieze normelor europene privind examinarea medicalã și psihologicã a șoferilor profesioniști și sã elimine obligația efectuãrii examinãrilor anuale pentru siguranța rutierã, care genereazã costuri suplimentare nejustificate pentru industria transporturilor rutiere.

România este singurul stat din Uniunea Europeanã care solicitã examinarea medicalã și psihologicã anualã a șoferilor profesioniști pentru siguranța rutierã, suplimentar fațã de examinarea medicalã anualã pentru medicina muncii deși Directiva 126/2006 privind permisele de conducere prevede cã examinãrile medicale și psihologice la șoferi se fac doar la obținerea permisului de conducere și ca recomandare, Statele Membre pot sã mai prevadã o re-examinare medicalã și psihologicã la reînnoirea permiselor de conducere. În același timp, examenul de medicina muncii este reglementat separat prin Directiva 89/391/CEE, fiind obligatoriu în România și în fiecare stat UE pentru angajații din orice domeniu, deci și pentru șoferii profesioniști.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
HOTĂRÂRE DE GUVERN privind aprobarea Strategiei Naţionale pentru Tineret 2024-2027 PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Mai 2024 12:54

                          Către Guvernul României - scrisoare deschisă | Sindicatul Național Sport și  Tineret

     HOTĂRÂRE DE GUVERN pentru modificarea unor anexe la Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 142/2008 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional Secţiunea a VIII-a zone cu resurse turistice
    La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul României a aprobat atestarea ca zone cu resurse turistice a 9 localități:
-    comuna Ciceu (jud. Harghita);
-    comuna Tămășeu (jud. Bihor);
-    comuna Bozioru (jud. Buzău);
-    comuna Măgirești (jud. Bacău);
-    comuna Valcău de Jos (jud. Sălaj);
-    orașul Abrud și comuna Sohodol (jud. Alba);
-    comuna Ormeniș (jud. Brașov);
-    comuna Bistreț (jud. Dolj).
Prin promovarea ca zone cu resurse turistice, aceste localități vor beneficia de șanse mai mari de dezvoltare, prin atragerea fondurilor europene, ȋn condiţiile ȋn care proiectele de infrastructură turistică, tehnică şi de protecţia mediului vor fi promovate cu prioritate, prin programele naţionale, regionale şi judeţene de dezvoltare.
*
* - Guvernul  Romaniei
Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Kinetic Med - clinica unde te poti recupera si relaxa! PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2024 12:42

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Localizata pe Blvd. Gheorghe Duca nr.24- langa Gara de Nord - , clinica Kinetic Med, ofera servicii de calitate in ceea ce priveste masajul ( de relaxare, anticelulitic, somatic, balinez) dar si proceduri de recuperare precum : Tecar, Laserterapie, Kinetoterapie, sau crioultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Concluziile instalarii lui Neil Lennon! PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2024 12:37

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi text

Instalarea lui Neil Lennon a venit cu plusuri si minusuri, la conferinta condusa de Lucian Ionescu, ofiterul de presa, la care au fost prezenti actionarul minoritar, Victor Angelescu, Neil Lennon si Daniel Sandu, noul director sportiv al giulestenilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 948

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home