Total Media News

Fotbal
Rapid la borna 97! PDF Imprimare Email
Joi, 25 Iunie 2020 07:40

In data de 25 Iunie, in fiecare an Rapid isi sarbatoreste ziua de nastere. In acest an, fanaticii Rapidului au sarbatorit cu torte si bannere momentul in care clubul a atins 97 de ani de existenta, chiar pe locul in care se construieste pe care Rapid isi va desfasura activitatea in continuare. De asemenea, si clubul le-a promis surprize precum Rapid TV, astazi odata cu a 97-a aniversare.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Iunie 2020 18:22

                     Creată pentru viteză, fiabilitate și productivitate

     Camera α9 II încorporează progrese care răspund exigențelor unor fluxuri de lucru profesionale, care includ funcții sofisticate și conectivitate la rețea pentru utilizare versatilă pe teren, fiabilitate care vă permite să luați aparatul oriunde și viteză de neegalat.

 

                                    Imagine cu Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști

Specificaţii şi funcţii
Pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor, operabilitatea, fiabilitatea și conectivitatea sunt rafinate. Astfel, pe lângă focalizarea automată fiabilă, camera oferă fotografiere continuă cu până la 20 cps

, fără cadre negre, capacități de fotografiere silențioasă

și un obturator anti-distorsiune care suprimă vibrațiile.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
RAPID A LUAT LICENȚA PENTRU LIGA a Ia PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Iunie 2020 13:34

        Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    FC Rapid a îndeplinit toate cerințele dosarului de licențiere și va avea drept de participare în viitoarea ediție a primei ligi, în cazul în care va promova la finalul play-off-ului ce începe pe 4 iulie.

"A fost o muncă extraordinară a tuturor celor ce sunt implicați astăzi la Rapid în "spatele cortinei". Pașii rapizi făcuți de club din punct de vedere sportiv în ultimii ani ne-au obligat să îndeplinim cerințe importante, atât în zona financiară, de infrastructură, resursă umană calificată, cât și la centrul de copii și juniori.

Suntem departe de potențialul maxim de dezvoltare al clubului, dar cred că suntem pe drumul bun.

Le mulțumesc tuturor celor ce au pus umărul la obținerea licenței pentru Liga 1 și sperăm ca și sportiv să realizăm acest pas important pentru viitorul Rapidului!" a spus Ovidiu Burcă, președintele clubului.

*

Citeşte mai mult...
 
Companii
Tren diesel care se face la Pașcani PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Iunie 2020 13:32
                      tren diesele
    La final de 2019 pasionații de trenuri au fotografiat în București, pe Valea Prahovei sau pe magistralele spre Moldova un automotor diesel alb fabricat la Pașcani. Rar putem vedea un tren nou pe liniile românești, iar în articol puteți citi despre ce viteză prinde trenul, de când se lucrează la el și când l-am putea vedea plin cu călători. Nu sunt multe locurile din România unde se produce material rulant feroviar: la Craiova se fac trenuri electrice și locomotive, la Arad se construiesc vagoane, iar la Pașcani se repară vagoane și se lucrează la aceste automotoare diesel.
    Automotorul diesel este produs de Electroputere VFU Pașcani, este destinat transportului pe distanțe medii cu viteză maximă de 120 km/h și este alcătuit din trei vagoane (vagon motor + vagon remorcă+ vagon motor). Pot călători în total 164 de pasageri (142 la clasa a 2-a și 22 la clasa 1), iar trenul are 60 de metri lungime.
*
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
How gut bacteria can break down cholesterol to improve cardiac health PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iunie 2020 11:45

                       New research has homed in on the bacterial gene responsible for metabolizing cholesterol, although the exact gut microbiome microbe doing this in humans is still unknown

                
     New research has homed in on the bacterial gene responsible for metabolizing cholesterol, although the exact gut microbiome microbe doing this in humans is still unknown

     An impressively rigorous new study, led by researchers at the Broad Institute of MIT and Harvard, is shedding light on a century-old mystery. The study describes how bacteria in the gut can metabolize cholesterol at levels high enough to improve a person’s cardiac health.

      For well over 100 years scientists have known some people seem to have an ability to metabolize cholesterol in the gut more effectively than others. A compound called coprostanol was the big clue, and the general hypothesis has been there must be a type of gut microbe that can turn cholesterol into coprostanol.


“It’s been known for a long time that some gut bacteria could form coprostanol from cholesterol, but we didn’t know which species of bacteria were doing this or how they were doing it,” explains Douglas Kenny, first author on the new study.

One of the starting points for the research came from an old study describing the discovery of microbe in a lagoon filled with hog sewage that was found to effectively metabolize cholesterol into coprostanol. So the researchers set out to sequence the entire genome of this cholesterol-consuming hog bacterium with the goal of finding out which particular enzyme is responsible for converting cholesterol into coprostanol.

 

*
Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Iunie 2020 17:23

            PSD vrea mai mulți bani pentru primării – Ştiri locale de ultima ...

 

    Proiectul pentru impozitarea tuturor pensiilor speciale a fost adoptat azi în Camera Deputaților, cu 307 voturi „pentru” și un vot „împotrivă”. Astfel, pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. Este vorba doar de suma care depășește pragul de 7.000 de lei. Pensiile speciale cuprinse între 2.000 și 7.000 de lei vor fi impozitate, ca și până acum, cu 10%.

Partidele s-au pus de acord și vorbesc de „miercurea albă”. PSD, PNL și USR susţin fiecare în parte că demersul li se datorează, scrie News.ro. Proiectul are susținerea tuturor partidelor parlamentare.

„Toate pensiile speciale din România vor fi impozitate, iar cele care depășesc 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament inițiat și susținut de PNL și PSD. În mod similar vom acționa și mâine în ceea ce privește pensiile speciale ale parlamentarilor, astfel încât să fie îndepărtatată orice inechitate socială între pensionari”, a anunțat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 802

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home