Total Media News

Consumator
Noi norme UE privind protecția consumatorilor- modificări importante în comerțul online PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 09:12

 

                                          banuti

     „Noile norme vor spori protecția consumatorilor în lumea digitală, protecție pe care o merită cu prisosință. De asemenea, UE spune ,,NU” produselor vândute ca fiind identice cu cele din alte state membre, atunci când este evident că nu e așa. Însă aceste noi norme nu vor proteja consumatorii de comercianții necinstiți și de escrocherii online decât dacă sunt implementate în mod strict. Încurajez cu fermitate toate statele membre să se asigure că noile norme sunt puse în aplicare fără întârziere”, a declarat Věra Jourová, vicepreședintele Comisiei pentru valori și transparență.

      Noile norme vor asigura, printre altele, o mai mare transparență a piețelor online: va deveni mai clar dacă produsele sunt vândute de un comerciant sau de o persoană fizică, iar recenziile false vor fi interzise.

Site-urile de comparare a prețurilor vor trebui să informeze consumatorii cu privire la criteriile de clasificare

  În plus, vânzătorii nu vor putea să promoveze în mod fals reduceri de preț, iar site-urile de comparare a prețurilor vor trebui să informeze consumatorii cu privire la criteriile de clasificare.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de iarana
Dawid Kubacki castiga Turneul celor 4 Trambuline PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2020 23:25

 

In aceasta seara, saritorul polonez Dawid Kubacki a reusit sa castige la Bischofshofen in Austria, Turneul celor 4 Trambuline, prestigiosul concurs de la cumpana dintre ani. El a reusit sa incheie in toate cele 4 etape, pe podium, fiind cel mai constant saritor.

La Bischofshofen, a castigat polonezul in fata lui Marius Lindvik si Karl Geiger, cei doi fiind si pe podiumul Turneului in ordine inversa.

Astfel, polonezul devine noul lider al echipei, in acest sezon in fata mai consacratului Kamil Stoch, fost dublu castigator al Turneului.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
De la 01.01. 2020 intra in UE noul standard de mediu Euro5 pentru omologarea moto si mopede PDF Imprimare Email
Luni, 06 Ianuarie 2020 16:46
                                   Imagini pentru motocicleta poza
            

*---apia
Citeşte mai mult...
 
Sport
Ședință de lucru privind solicitările de finanțare ale federațiilor sportive în anul 2020 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020 09:52

                 Ședință de lucru privind solicitările de finanțare ale federațiilor sportive în anul 2020, depuse la MTS

    Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, se va întâlni luni, 6 ianuarie, și marți, 7 ianuarie 2020, cu reprezentații federațiilor sportive naționale ale căror cereri de finanțare depuse la Ministerul Tineretului și Sportului sunt eligibile. Aceștia își vor putea susține astfel cererea de finanțare, prezentându-și și obiectivele de performanță pentru anul 2020.

  “Este foarte important pentru mine, ca ministru al tineretului și sportului, să am această discuție cu reprezentanții fiecărei federații în parte, pentru că îmi doresc să știu exact ce obiective își asumă pentru anul 2020. Este esențial să avem acest dialog, acest punct de plecare, în mod transparent. M-am bucurat de deschiderea pe care federațiile au arătat-o la întâlnirea din 28 noiembrie, legată de îmbunătățirea metodologiei de finanțare. S-a ținut cont de multe dintre propunerile lor și sper ca și această ședintă de lucru să fie la fel de eficientă și aplicată. Îmi doresc ca federațiile să poată primi finanțarea cât mai repede cu putință, astfel încât activitatea sportivă să se desfășoare în cele mai bune condiții. Suntem în termenele pe care le-am anunțat”, a declarat Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cremă Lift Intens Premium Care PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Ianuarie 2020 11:41
         
      

                        product-image

  Crema lift intens îmbunătățește aspectul și tonusultenului matur prin creșterea fermității, elasticității și a hidratării intense.  Hipoalergenic. Fără parabeni. Testat dermatologic.
Ingrediente active
  • Tightenyl® (2%) este un activ lift inovator, cu rezultate clinice evidente asupra fermității și elasticității pielii.
  • Hyaceramidyl (2%) este un complex ce combină lipozomi de Acid Hialuronic (greutate moleculară mică) cu Squalan şi Ceramide, asigură umplerea ridurilor din interior.
Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Zodiac chinezesc 2020 PDF Imprimare Email
Joi, 02 Ianuarie 2020 10:26

 

     

                                                   Imagini pentru semn  zodiac

     Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize.

      Puteți să vă descoperiți un anume talent și să faceți din el un mod de viață, vă puteți întâlni marea dragoste sau puteți începe o viață nouă în altă țară. Totul este posibil în 2020, anul Șobolanului de Metal. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în anul care urmează!


Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 777

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home