Total Media News

Esential
Papa Francisc în România PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2019 10:51

 

            

                         Pope Francis Korea Haemi Castle 19.jpg

     Pregătirile pentru vizita Papei Francisc sunt pe ultima sută de metri în Şumuleu Ciuc, Blaj şi Iaşi. Autorităţile au reabilitat parcuri şi drumuri, iar la Blaj a fost construit un tron special pentru Sfântul Părinte. La Şumuleu Ciuc este aşteptat şi preşedintele Ungariei, Ader Janos.

Imaginea articolului Papa Francisc în România. Tron din lemn, aur şi catifea albă, construit special la Blaj/ Pregătirile, pe ultima sută de metri | FOTO

   Papa Francisc în România. Tron din lemn, aur şi catifea albă, construit special la Blaj/ Pregătirile, pe ultima sută de metri | FOTO

    Un tron arhieresc din lemn, aur şi catifea albă a fost construit special pentru vizita Papei Francisc, din 2 iunie, de la Blaj. Organizatorii vizitei spun că acesta are semnificaţii spirituale şi simbolice.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cremă antirid cu Acid Hialuronic PDF Imprimare Email
Miercuri, 29 Mai 2019 09:29
                                                        crema antirid concentrata cu acid hialuronic
          
     Adresabilitate
   Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.
Ingrediente active
     Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.
SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
Citeşte mai mult...
 
Auto
Fiat Chrysler (FCA) a făcut o propunere de fuziune grupului rival Renault, PDF Imprimare Email
Marţi, 28 Mai 2019 09:14

 

 

   Conform  mediafax.ro,Fiat Chrysler (FCA) a făcut o propunere de fuziune grupului rival Renault, potrivit anunţului de luni al producătorului auto italo-american, într-o tranzacţie pe bază de schimb de acţiuni, parte a unui nou val de consolidare a industriei auto, care va crea al treilea lider global, transmite Reuters

Imaginea articolului Fuziunea a două companii auto RIVALE ar putea crea un gigant de 33 de miliarde de euro

    Fuziunea dintre Fiat Chrysler şi Renault ar putea crea un gigant de 33 de miliarde de euro

    Fuziunea celor doi producători va crea o companie cu o capitalizare de piaţă de aproximativ 33 de miliarde de euro, generând vânzări globale anuale de 8,7 milioane de euro, potrivit preşedintelui Fiat, John Elkenn. Pentru a egaliza valorile de piaţă, FCA va plăti un dividend de 2,5 miliarde de euro înaintea încheierii parteneriatului, ulterior fiecare grup urmând să deţină 50% din noile acţiuni ale noii entităţi.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Rabla pentru electrocasnice 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2019 10:06

                 Imagini pentru televizoare poza

    Conform  mediafax.ro,Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat, sâmbătă, că în aproape 12 ore de la lansarea Programului Rabla 2019 pentru electrocansnice a fost deja epuizat bugetul de 40 de milioane de lei, fiind acordate peste 120.000 de vouchere.

Imaginea articolului Rabla pentru electrocasnice 2019: Programul a fost epuizat în 12 ore de la lansare. Anunţul făcut de ministrul Mediului

     Rabla pentru electrocasnice 2019: Programul a fost epuizat în 12 ore de la lansare. Anunţul făcut de ministrul Mediulu

„Programul Rabla pentru electrocasnice este un succes. (...) În aproximativ 12 ore, am reuşit să închidem această primă parte a proiectului, în sensul că peste 120.000 de vouchere au fost consumate, echivalentul a 40 de milioane. Începând de aseară, timp de 15 zile, românii care s-au înscris în program trebuie să meargă la retailer să-şi aleagă produsele şi să folosească voucherul astfel încât să poată să beneficieze de eco-bonusurile acordate, între 200 şi 400 de lei”, a declarat Graţiela Gavrilescu, la Antena3.

Potrivit ministrului Mediului, acest program va putea fi relansat.

 

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
10th World Shotokan Karate Championships24-25-26 May 2019, Bucharest Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Mai 2019 09:21
               Este posibil ca imaginea să conţină: Adrian Popescu, nor şi text
  
   Dear participants at the Anniversary Edition of “10thWorld Shotokan Federation Championships”, welcome to Romania! I hope you’ll have a pleasant stay in our country, enjoy Bucharest with everything it has to offer and have a taste of the Romanian traditions. Congratulations to the Romanian Karate Federation for organizing this important competition which brings to Bucharest almost one thousand participants from more than 30 countries.I am sure we will have a successful event, I wish all competitors good luck and hope to see great results from the Romanian karate athletes.
 
Constantin-Bogdan Matei,
Minister of Youth and Sports

  La  aceasta  competitie  s-au  inscris  circa  1550  de  sportivi din  32  de  tari .
  Romania  va  fi  reprezentata  de  un  lot  de  sportivi   numeros  , carora  le  uram  SUCCES  !!
 
Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Atelier de pictură pe ceramică - Wagner Arte Frumoase si Povesti ! PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Mai 2019 09:13
           Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
    Sâmbătă 25 Mai, profesorul Ana Wagner le dă o nouă întâlnire micilor artiști la un Atelier de pictură pe ceramică! Se vor juca, vor face forme simpatice din ceramică și vor povesti despre culori, nuanțe și tonuri. La final, copiii vor lua acasă obiectele create.

    Ana Wagner, absolventă a Facultății de Arte Plastice, la clasa maestrului Ștefan Câlția, este fondator și coproprietar al Wagner Arte Frumoase si Povesti și designerul creațiilor Casei Wagner.
Cost atelier: 50 lei
Durată atelier: 60 minute
Orar:
Curs copii Tura I: 11:00
Curs copii Tura II: 15:00
Curs copii Tura III: 17:00

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 742

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home