Total Media News

Invatamant
Proiectul educațional „Academica BNR” PDF Imprimare Email
Joi, 24 Octombrie 2019 10:23

               

 

    În perioada 22 octombrie – 13 noiembrie 2019, Banca Națională a României în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara organizează în cadrul proiectului „Academica BNR”, o serie de opt seminarii dedicate reprezentanților mediului academic care activează în domenii economice și non-economice.

    Printr-un dialog direct între specialiștii BNR şi participanţi - doctoranzi şi cadre didactice din universitate – vor fi abordate subiecte de natură economică și financiară, clarificări conceptuale ale fenomenelor bancare contemporane, precum şi corelarea programelor sistemului universitar economic și non-economic cu cerințele actuale de pe piața muncii.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
S-au pus la vanzare biletele la meciul Romania-Suedia! PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2019 15:39

Începând de miercuri, 23 octombrie, Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Națională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Tricolorii au nevoie de toată susținerea publicului în penultimul joc din drumul spre Campionatul European de anul viitor, turneu final găzduit în 12 orașe europene, între care și Bucureștiul. Împreună putem obține victoria care ne apropie de EURO!

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul fiind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Primaria Bucuresti condusa de dna Firea vrea sa majoreze Taxa pe apa uzata / canal PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2019 08:56


             

                      

   Proiect de hotărâre privind stabilirea componentei Taxei Municipale pentru Apă Uzată, denumită Taxa Municipală pentru Apă Uzată Faza 2 (TMAU Faza 2) și a valorii pentru anul 2019 a TMAU Faza 2, necesară pentru acoperirea serviciului datoriei publice locale aferent împrumutului contractat de la Banca Europeană de Investiții (BEI) în valoare de până la 75 milioana Euro Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: - Comisia Economică, Buget, Finanțe - Comisia pentru Utilități Publice - Comisia pentru Credite Externe și Monitorizarea Derulării Acestora - Comisia Juridică şi de Disciplină

        Apa  uzata  este  APA  de  Ploaie
        Apa  uzata  se  plateste  de  bucuresteni  de  ani  buni , si  era  de  0,05 Ron /m cub  de  apa  uzata  - calculata  intr-un  mod  academic  de Apa Nova.
       Acum  dna  Firea  doreste ca  tariful  sa fie  de 0,07 Ron / m cub , adica  o  CRESTERE  de 40%  !!!!!
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Fotbalul este pentru suporteri. PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2019 08:41

              COMUNICAT

      

            Este posibil ca imaginea să conţină: 21 de persoane

           "FC Rapid Bucureşti şi-a impus ca filosofie a clubului să evite orice fel de implicare directă în probleme legate de rasism şi xenofobie în contextul în care de-a lungul istoriei, la rândul nostru, am resimţit efectele acestul flagel.
           Astfel, clubul nostru a luat toate măsurile ţinând de lege, logică şi bun simţ pentru ca deplasarea echipei şi în special a suporterilor pentru partida de la Miercurea Ciuc să fie una în care desfăşurarea evenimentelor să aibă loc doar pe terenul de joc şi numai în plan sportiv.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Bratara Fitness Mi Band 4, ecran OLED, waterproof, PDF Imprimare Email
Luni, 21 Octombrie 2019 12:28

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 4, ecran OLED, waterproof, bluetooth 5.0, 20 zile autonomie, senzor cardiac PPG, EU Version

Cod PC Garage: 1894510

 

Xiaomi Mi Band 4, ecran OLED, waterproof, bluetooth 5.0, 20 zile autonomie, senzor cardiac PPG, EU Version

 

 

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Tuning chimic pentru motociclete PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Octombrie 2019 13:01

           LIQUI MOLY îşi prezintă linia de produse Shooter la EICMA

 

                 

                   https://www.liqui-moly.de/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/01/Motorbike_Shooter_Theke.jpg

    Mici batoane energizante pentru motocicletă - iată cum pot fi numite produsele Shooter, pe care LIQUI MOLY le prezintă la salonul internaţional de motociclete EICMA de la Milano. Specialistul german în uleiuri şi aditivi îşi va prezenta în cadrul salonului gama largă de produse chimice pentru vehicule cu două roţi. „Nu există aproape niciun produs chimic pe care să nu-l avem în gamă – totul din aceeaşi sursă şi perfect armonizat“, spune Carlos Travé, responsabilul LIQUI MOLY pentru domeniul motociclete la nivel internaţional.

    Seria Shooter este alcătuită din patru produse: Speed Shooter îmbunătăţeşte arderea şi implicit şi acceleraţia. Este suficient să îl turnaţi în rezervor. Tot acolo se toarnă şi 4T Shooter, care îndepărtează depunerile din camera de ardere, restabilind în acest fel puterea iniţială. Engine Flush Shooter se pune în uleiul de motor imediat înainte de schimbarea uleiului. Acolo are sarcina de a curăţa şi spăla circuitul de ulei, aşa încât depunerile să se poată desprinde şi evacua împreună cu uleiul vechi. Aceste trei produse Shooter sunt disponibile în cutii mici, de 80 ml. Conţinutul este potrivit exact pentru rezervorul de motocicletă. În acest fel nu va mai trebui să vă gândiţi unde să ţineţi cutiile de aditivi pe jumătate pline.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 767

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home