Total Media News

IT
Nokia announces a change in the composition of the Nokia Group Leadership Team PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Iunie 2018 18:20

      Nokia announces a change in the composition of the Nokia Group Leadership Team

                                            


  • Nokia appoints Maria Varsellona as president of Nokia Technologies in addition to her current role as Chief Legal Officer
  • Gregory Lee, the current Nokia Technologies president, to leave the company

 

Espoo, Finland - Nokia today announced that the president of Nokia Technologies, Gregory Lee, will leave the company following the closure of the Digital Health business sale. Lee will be replaced by Maria Varsellona, who remains Chief Legal Officer and continues to report to Nokia President and Chief Executive Officer Rajeev Suri as a member of Nokia's Group Leadership Team.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Ioana Bran a participat la reuniunea consiliului pentru sport PDF Imprimare Email
Joi, 31 Mai 2018 13:57

                   Ioana Bran a participat la reuniunea consiliului pentru sport desfășurat la sediul Consiliului Uniunii Europene

 

Miercuri, la sediul Consiliului Uniunii Europene de la Bruxelles a avut loc reuniunea consiliului pentru sport, cu participarea miniștrilor de resort din statele membre UE.

Ca și în ziua anterioară, când tema a fost tineretul, Președinția Consiliului, deținută actualmente de Bulgaria, i-a invitat de data aceasta pe miniștri să discute despre comercializarea și globalizarea rapidă din sportul de performanță , concentrarea veniturilor într-un cerc restrâns al cluburilor de performanță și al sporturilor de top și dificultățile pentru sporturile mai puțin populare și pentru cluburile mai mici.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Rata şomajului a crescut in aprilie la 4,6% de la 4,4% în luna martie PDF Imprimare Email
Joi, 31 Mai 2018 10:24
                    
   Conform  mediafax.ro, in luna aprilie 2018, rata şomajului în formă ajustată sezonier a crescut cu 0,2 puncte procentuale faţă de martie, ajungând la 4,6%, arată datele comunicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

„Numărul şomerilor (în vârstă de 15-74 ani), estimat pentru luna aprilie a anului 2018 a fost de 411.000 de persoane, în creştere faţă de luna precedentă (când erau de 404.000 de persoane), dar şi faţă de aceeaşi lună a anului anterior (când au fost de 445.000 de persoane)”, se arată într-un comunicat al INS.


Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Curtea Constituţională : preşedintele Iohannis trebuia sa o revoce pe Laura Codruţa Kovesi PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Mai 2018 17:56

                                    Imagini pentru Laura Codruţa Kovesi

  Conform  mediafax.ro,Curtea Constituţională anunţă de ce era obligat Iohannis să o revoce pe Kovesi: Ministrul are o competenţă expresă

Curtea Constituţională transmite miercuri de ce trebuia preşedintele Iohannis să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi la cererea lui Tudorel Toader, arătând că ministrul Justiţiei are o competenţă expresă şi putere de decizie asupra activităţii desfăşurate de procurori.

 

Curtea Constituţională transmite miercuri de ce trebuia preşedintele Iohannis să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi la cererea lui Tudorel Toader, arătând că ministrul Justiţiei are o competenţă expresă şi putere de decizie asupra activităţii desfăşurate de procurori.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Cupa Kinder incepe in 1 iunie pe Arena Nationala PDF Imprimare Email
Luni, 28 Mai 2018 13:33

   Primaria Municipiului Bucuresti si Compania Municipala Sport pentru Toti le fac o surpriza copiiilor, chiar de ziua lor, si deschid portile Arenei Nationale pentru un super-eveniment !

    Cupa Kinder incepe in 1 iunie si se va desfasura pe gazonul unde au calcat cei mai mari fotbalisti ai lumii!

 

        
Citeşte mai mult...
 
Esential
Trei autostrăzi vor fi construite prin parteneriat public-privat (PPP) PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Mai 2018 17:47


           

    Guvernul  a  decis   în ședința din 24 mai,   construirea  a  3  autostrazi    prin  parteneriat  public - privat ,acestea fiind primele investiții care vor fi realizate în acest mod, după adoptarea în urmă cu o săptămână în OUG privind modificarea legislației PPP.

  Declarația premierului Viorica Dăncilă, la începutul ședinței Executivului:

“Mă refer la autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni, autostrada Bucureşti – Craiova – Lugoj, de la Craiova şi ramificaţie spre Calafat. Avem apoi oraşul medical universal  universitar Complex Carol Davila, care se va construi în zona de nord a Capitalei, lângă Aeroportul Henri Coandă. Tot în parteneriat public-privat avem operarea de servicii pentru cele 15 spitale din reţeaua CFR”, a spus Dăncilă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 673

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home