Total Media News

Auto
ASF a amendat Euroins, care trebuie să revizuiască tarifele RCA PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Octombrie 2020 18:22

                

               Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a amendat cu 2,1 milioane de lei Euroins, care, „având în vedere deficiențele constatate, trebuie să revizuiască tarifele de primă RCA, în termen de 90 de zile de la data comunicării deciziei”.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a efectuat, în perioada iulie – septembrie 2020, un control inopinat la societatea Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., având ca temă verificarea operațiunilor și a modului de înregistrare în evidențele contabile a operațiunilor de reasigurare și a rezervelor tehnice calculate în conformitate cu Norma nr. 38/2015. În urma acțiunii de control a fost constatată o serie de deficiențe, în special cu privire la calculul rezervelor tehnice la data de 31 martie 2020, precum și înregistrarea eronată a unor operațiuni de recunoaștere a comisioanelor din reasigurare. Ca urmare a aspectelor constatate, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a decis sancționarea societății, conform prevederilor legale, cu o amendă de 600.000 de lei”, informează ASF, într-un comunicat transmis pe 1 octombrie.
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
LED-urile ultraviolete propuse pentru producerea de vitamina D în condiții de siguranță pentru piele PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Octombrie 2020 14:21

UV LEDs (pictured here in a blacklight flashlight) could help seniors produce much-needed vitamin D, without causing skin damage

Even though we're warned about the harmful effects of the ultraviolet (UV) rays in sunlight, they're essential for the production of vitamin D in the body. Now, scientists are claiming that UV LEDs could serve as a safe alternative to sunlight, when the latter isn't available in sufficient amounts.
Among other things, vitamin D helps reduce the loss of bone density and muscle mass, particularly in the elderly. And while the vitamin can be taken in supplement form, it's most effective when naturally generated by the body, in response to sunlight exposure.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
CFR Cluj in grupele Europa League din nou! PDF Imprimare Email
Joi, 01 Octombrie 2020 19:42

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, stadion şi în aer liber

CFR Cluj a reusit sa patrunda in grupele Europa League pentru al doilea an la rand.

Clujenii au trecut in aceasta seara de KUPS, campioana Finlandei, scor 3-1. Golurile clujenilor au fost marcate de Vinicius, si Rondon - dubla.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Iata grupele UEFA Champions League! Vezi impotriva cui joaca Mircea Lucescu! PDF Imprimare Email
Joi, 01 Octombrie 2020 18:28

Astazi, UEFA a decis alcatuirea echipelor in grupele UEFA Champions League, editia 2020/2021, dupa editia castigata de Bayern Munchen anterior. Ultimele meciuri din play-off s-au disputat aseara, astfel ca in componenta grupelor regasim:

Grupa A: Bayern, Atletico Madrid, Salzburg si Lokomotiv Moscova

Grupa B: Real Madrid, Sahtior, Inter, si Gladbach.

Grupa C: FC Porto, Manchester City, Olympiacos si OM

Grupa D: Liverpool, Ajax, Atalanta si Midtylland.

Grupa E: Sevilla, Chelsea, Krasnodar si Rennes.

Grupa F: Zenit, Dortmund, Lazio si Brugge.

Grupa G: Juventus, FC Barcelona, Dinamo Kiev si Ferencvaros.

Grupa H: PSG, Manchester United, Leipzig si Basaksehir.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Septembrie 2020 11:34

   Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. lei în S1/2020 cu un profit net de 3,5 mil. lei

   Producătorul de mase plastice Promateris (denumire schimbată din Prodplast în vara anului 2020) a încheiat primul semestru al acestui an cu afaceri de 53 mil. lei, plus 40% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în timp ce profitul net s-a dublat la 3,5 mil. lei, arată datele din raportul publicat la bursă.

Creşterea cifrei de afaceri se datorează în mare măsură vânzărilor către Biodeck SA, în valoare de 31.843.979 lei, respectiv 59,06% din cifra de afaceri totală, se arată la bursă. Promateris menţionează în raport că are creanţe în termenul de plată de la Biodeck 15,9 mil. lei, reprezentând venituri din vânzare produse specifice 15,7 mil. lei lei şi venituri servicii închiriere de circa 160.000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Dinamo Kiev e in grupele UEFA Champions League! PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2020 22:56

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

Dinamo Kiev, a reusit in aceasta seara sub bagheta lui Mircea Lucescu sa se califice in grupele UEFA Champions League, printr-o dubla victorie, dupa 4 ani, contra belgienilor de la Gent. Astazi, scorul a fost 3-0, clar in favoarea ucrainienilor, prin golurile marcate de Buyalsky, De Pena si Rodrigues.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 818

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home