Total Media News

Financiar
Cea mai buna si cea mai sigura AFACERE in 2019 PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Decembrie 2019 20:10

   Cea  mai  buna  AFACERE  in  2019  este  dupa  parerea  noastra  plasarea  banilor  in   TITLURI DE STAT DECEMBRIE 2019

                                                     bani

  Ministerul Finantelor Publice continua Programul TEZAUR cu a zecea emisiune in perioada 02 - 20 decembrie 2019, cu maturitati de 1, 2, 3 si 5 ani.
         Titlurile de stat destinate populației se vand prin intermediul unităților operative ale Trezoreriei Statului și prin subunitățile poștale din rețeaua Companiei Naționale ”Poșta Română” S.A.

     Termenii emisiunii:
           - rata dobanzii :

            1 an - 3,5%,

            2 ani - 4%,

            3 ani - 4,5%

            5 ani - 5%

- fara plafon individual de subscriere;

- dobanzi neimpozabile

- sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii.

Subscrierile prin CNPR vor fi realizate:

- urban 02-19 decembrie 2019

- rural 02-18 decembrie 2019

Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate prin depunerea unei cereri doar în perioada de subscriere.

Titlurile de stat sunt în forma dematerializată şi au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este plătită la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans.


Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Conferința de Crăciun de la Antipa, PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Decembrie 2019 14:49


               

                

     Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la cea de-a treia ediție a Conferinței de Crăciun de la Antipa, intitulată „La Curtea Regilor României. Mese și meniuri regale… de sărbători” susținută de Dr. Ștefania Dinu, istoric, director științific al Muzeului Național Cotroceni. Evenimentul va avea loc vineri, 20 decembrie de la ora 18:00, în Șos. Kiseleff nr. 1 și va fi urmat de o sesiune de autografe oferită de autoarea volumului „Mese și meniuri regale – eleganță, fast și bun gust”, apărut la editura Corint.

    Cu siguranță mulți dintre noi s-au întrebat cum se desfășurau mesele la Curtea Regală a României, în ce consta protocolul și ceremonialul gastronomic utilizat precum și cum se derula viața în acele vremuri. Dr. Ștefania Dinu ne va purta într-o călătorie fascinantă în timp și ne va dezvălui o panoramă a ceea ce putem denumi generic „viața cotidiană la Curtea Regală a României”.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia wins Deutsche Bahn tender to deliver and test the world’s first 5G-based network for automated PDF Imprimare Email
Joi, 12 Decembrie 2019 11:38

        Imagini pentru nokia logo

     Nokia has won a tender to test and deliver the world’s first standalone (SA) 5G system for automated rail operation in Hamburg, Germany. The project is part of Deutsche Bahn’s highly automated S-Bahn operation project. The proof-of-concept will test whether 5G technology is mature enough to be used as the connectivity layer for future, digitalized rail operations.

    The project constitutes an early and important step in the development of the Future Railway Mobile Communications System (FRMCS) standard, based on 5G, and sets the stage for the digital transformation of railway operations.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Evolutia la 11 luni (2019) a achizitiilor de automobile in RO si UE15 PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Decembrie 2019 17:36
  

                 

   ROMANIA : Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia de Regim Permise de  Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna Noiembrie a.c. au fost inmatriculate 13.091  autoturisme noi, cu 57,7% mai multe decat in luna similara a anului trecut cand, conjunctura legata  de obligativitatea punerii pe piata dupa data de 1 sept. a unor autoturisme omologate conform unui  standard mai strict de masurare a emisiilor de CO2 (WLTP) a condus la scaderea pietei de  autoturisme in perioada septembrie-noiembrie 2018.
   Situatia s-a repetat si la 1 septembrie 2019,  dar, evolutia ulterioara din 2019 - crestere puternica (+67,2%) in ultimele 3 luni, comparativ cu  aceeasi perioada din 2018 -, a avut drept rezultat dupa 11 luni din acest an, o crestere generala a
inmatricularilor de autoturisme de 21,5%, volumul total fiind de 147.789 unitati   (comparativ cu    121.634 unitati in 2018).
Citeşte mai mult...
 
International
Ziua Drepturilor Omului PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Decembrie 2019 10:17

      Ziua Drepturilor Omului este sărbătorită anual în jurul lumii pe 10 decembrie.

                

                Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Eleanor Roosevelt, ținând în mână versiunea în limba engleză a Declarației (noiembrie 1949)

 

     Data a fost aleasă pentru a onora adoptarea și proclamarea de către Adunarea Generală a ONU, la 10 decembrie 1948, a Declarației Universale a Drepturilor Omului (DUDO), prima exprimare globală a drepturilor omului și una dintre primele realizări majore a noii organizații a Națiunilor Unite.

     Instituirea oficială a Zilei Drepturilor Omului, a avut loc la plenara 317 a Adunării Generale, la 4 decembrie 1950, când Adunarea Generală a declarat Rezoluția 423 (V), prin care invita toate statele membre, precum și orice alte organizații interesate să sărbătorească ziua așa cum cred că e potrivit.

     Ziua este marcată în mod normal atât de conferințe și reuniuni politice la nivel înalt cât și de evenimente culturale și expoziții care se ocupă cu probleme legate de drepturile omului.

 

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Lansarea volumului „Șamanul ”, de Aurora Dumitrescu PDF Imprimare Email
Luni, 09 Decembrie 2019 12:38
     Este posibil ca imaginea să conţină: munte şi text

    Muzeul Național al Literaturii Române vă invită sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Perpessicius a sediului din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, la lansarea romanului „Șamanul” de Aurora Dumitrescu, apărut la Editura Aius.

     Invitați: Carmen Teodora Făgețeanu, Nicolae Marinescu și Petrișor Militaru. Moderator:Elena Pontbriant.  Eroii romanului sunt angajați într-o călătorie din Peru în Nepal, unde abandonează obiceiurile care îi fac prizonieri și sunt puși în situația să descopere o altă lume, în care se eliberează de fricile suferinței și ale morții.

     Personajele cărții trec printr-o terapie și încearcă să se bucure de șansa vieții. Autoarea a fost determinată să scrie acest roman în urma unei călătorii în sudul Asiei, în Nepal – un stat în inima munților Himalaya.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 777

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home