Total Media News

Ultimele sitiri

Expozitii
Expoziție de pictură și sculptură a GRUPULUI IV, intitulată ANAMORFOZE TRANSFERATE. PDF Imprimare Email
Luni, 26 Mai 2014 08:52

                                                ELITE   ART   GALLERY

   deschide pe 27 mai, 2014, orele 18.00 o nouă expoziție de pictură și sculptură  a GRUPULUI IV, intitulată

                           ANAMORFOZE      TRANSFERATE.


                

 

Expun:

ȘTEFAN DANIEL LĂZĂRESCU

FLORIN MENZOPOL

GABRIEL MIHALACHE

RĂZVAN MIHALCEA

Ștefan Daniel Lăzărescu va fi prezent cu obiecte figurative, în diverse materiale, angajat într-un proces de reconfigurare fantezistă a unor caractere și situații idiosincrasice pline de ironie, candoare și umor.

Florin Menzopol, unul din veteranii filialei Buzău a UAP România, expune în principal compoziții în ulei, o figurație în care amintirea și subconștientul construiesc riguros suprafața și deschid spre meditație și detașare.

Citeşte mai mult...
 
Automobilism international
Rosberg revine în fruntea clasamentului piloţilor după a cincea dublă Mercedes la rând PDF Imprimare Email
Luni, 26 Mai 2014 08:30

           Nico Rosberg a întrerupt, duminică, pe străzile din Monte Carlo, seria de victorii consecutive a colegului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, reuşind să se impună pentru a doua oară în acest sezon, rezultat ce îl readuce pe pilotul german pe primul loc în clasamentul piloţilor.

                                    

    Rosberg a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, o cursă presărată de numeroase incidente, iar Hamilton a fost al doilea, ceea ce a reprezintă a cincea dublă consecutivă din şase posibile pentru echipa Mercedes.

   Calificările desfăşurate sâmbătă au reprodus în primele şase locuri ordinea din clasamentul constructorilor. Rosberg şi-a adjudecat prima poziţie pe grila de start, după o manevră controversată. Germanul, aflat la conducere, poate fi acuzat că a simulat o uşoară ieşire în decor, în ultimul tur, pentru a forţa comisarii să fluture steagurile galbene şi să-l împiedice astfel pe Hamilton, aflat în spatele lui, să stabilească un timp mai bun.

   Astfel, pilotul britanic, care câştigase ultimele patru curse la rând, a trebuit să se mulţumească doar cu locul doi al grilei, fiind urmat în ordine de piloţii Red Bull, Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel, şi de cei ai Ferrari, Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen.


Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
„A început şi este de neoprit” - anunţul catastrofal pentru omenire PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Mai 2014 16:48

        Anunţul catastrofal pentru omenire tocmai a fost făcut de oamenii de ştiinţă

                   

   Două echipe de oameni de ştiinţă au făcut un anunţ epocal: a început colapsul unor bucăţi masive din calota glaciară din Antarctica de Vest, eveniment de neoprit şi care este accelerat de încălzirea globală.

   De mai bine de câteva decenii, oamenii de ştiinţă se temeau de acest moment istoric.

  Descoperirea înseamnă că o creştere a nivelului oceanului planetar cu cel puţin 3 metri ar putea fi inevitabilă.

Creşterea nivelului mării va continua să fie lentă în acest secol, notează oamenii de ştiinţă, însă după acesta va accelera brusc şi va produce o criză.

   „Chiar se întâmplă”, a declarat Thomas P. Wagner, specialistul ce coordonează programele NASA asupra calotei glaciare polare şi care a contribuit la această cercetare. „Acum, nimic nu o mai poate opri. Singura limită este cea dată de legile fizicii, ce stabilesc cât de repede poate curge gheaţa”, a mai spus Wagner.

    Cele două studii publicate în cursul acestei săptămâni în jurnalele Science şi Geophysical Research Letters încearcă să explice o scurgere accelerată observată în ultimele decenii la gheţarii din anumite zone ale Antarcticii de Vest.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Trenul Hyperion PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Mai 2014 19:37

    Premierul Victor Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş, el spunând că garnitura arată mai bine decât orice alt tren din Franţa, Germania sau SUA.

          

   Premierul Victor Ponta a ajuns la Craiova însoţit de Liviu Dragnea şi Dan Şova, ei mergând în Gara Craiova, unde sâmbătă după-amiază a plecat în prima sa cursă trenul Hyperion, primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Interviu cu un designer târgoviştean foarte cool !- LUCHIANA GROPESCU PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Mai 2014 08:29

           De data aceasta am conturat articolul în jurul unui designer ce activează în provincie, unul care a reuşit să-şi câştige respectul clienţilor nu doar prin frumuseţea creaţiilor, ci şi prin atitudinea pozitivă pe care o afişează de fiecare dată când cineva intră în showroom-ul târgoviştean Lucky Boutique.

                                              

   Luchiana Gropescu este optimismul în persoană, dispusă să rişte, să experimenteze şi care nu se dă în lături de la nici o provocare. Cu 2 colecţii lansate deja,  ne-a spus că acceptă cu mare entuziasm şi contribuţia clientelor la crearea diferitelor obiecte vestimentare, de aceea în showroom-ul pe care îl deţine se află şi atelierul.

    La întrebarea: care este genul de femeie ce te inspiră? Ea ne-a răspuns simplu: “eu; dacă astăzi mă identific cu une femme fatale, mâine pot fi întruchiparea unei copile, de aceea creaţiile mele sunt atât de diversificate.”

Acestea fiind spuse vă las să citiţi interviul ce urmează şi să admiraţi o parte dintre creaţiile ei, mai multe găsiţi pe Lucky Boutique, iar în scurt timp aceasta va deschide un showroom şi în Bucureşti.

So stay tuned & like Lucky Boutique  !!!

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
VLC MountainSports PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Mai 2014 14:30
      UnuGrup și Direcția Județeană de Sport si Tineret Vâlcea își propun prin proiectul VLC MountainSports să organizeze un eveniment care se adresează participanților de toate vârstele atrași de practicarea sportului într-un cadru natural și prin care să promoveze zona turistică Voineasa – Mălaia.
 
                                 
     Descriere zonă
     În nordul judeţului Vâlcea,  la 24 km de vărsarea râului Lotru în Olt, este situată localitatea Mălaia, una din cele şase comune ale Ţării Loviştei, comună aşezată într-una din depresiunile Văii Lotrului.  Deşi este aşezată într-o regiune muntoasă, altitudinea la care este situată localitatea Malaia nu depăşeşte 460 m, iar clima este blândă. Populaţia actuală a comunei este de aproximativ 2075 locuitori.
     Aşezată de-a lungul Văii Lotrului, cel mai mare afluent al Oltului în Ţara Loviştei, Mălaia este străjuită la sud de Munţii Căpăţânii, la nord de Munţii Lotrului, la est se învecinează cu oraşul Brezoi, iar la apus cu localitatea Voineasa.
     După o tradiţie locală, destul de veche, satele de pe Valea Lotrului au fost întemeiate de patru haiduci, de la care îşi trag numele, astfel: haiducul Breazu s-a aşezat aproape de vărsarea Lotrului în Olt întemeind satul Brezoi, actualmente oraş; fratele său întru haiducie Mălai a urcat mai sus pe firul Lotrului şi a întemeiat satul Mălaia. Alt frate al lor Ciungu, a mers pe Valea Latoriţei (Latoriţa este cel mai mare afluent al Lotrului) şi a întemeiat satul Ciunget; iar cel mai de sus, aproape de creierul munţilor, a urcat Voinea, cel care a întemeiat satul Voineasa, azi o frumoasă staţiune de odihnă şi tratament.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 575 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home