Total Media News

Auto
Cupa Romaniei la Rallycross 2014 PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Martie 2014 10:43

                          Cupa  Romaniei   la  Rallycross  2014

 

                  

        In  acest  an  o  etapa  de  rallycross  se  va desfasura   in  deosebitul  oras  Sibiu, si se  va  numi  Cupa  Romaniei  la  Rallycross  2014.

      Organizatorul - CS  AUTO  SPEED  este sprijinit  de Federatia  Romana  de Automobilism  si  desigur  de  Primaria  orasului  Sibiu   ,  ne  asigura  ca  va  fi un  eveniment    international ,la  care  vor  participa concurenti din  Romania, Moldova,Bulgaria, Ukraina.

     Evenimentul  va  avea  loc   pe  circuitul   de  autocross din  cartierul Strand, si  se  va  desfasura  pe  12 si  13 iulie.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Guvernul Ponta III PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 19:43

             LISTA NOILOR MINISTRI

                                                     

LIVIU DRAGNEA - ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si vicepremier

GABRIEL OPREA - ministrul Afacerilor Interne si vicepremier. Liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a fost desemnat si ministru de Interne, functie pe care a mai ocupat-o timp de 20 de zile in 2008, in Guvernul PDL-PSD.

DANIEL CONSTANTIN
- ministrul Agriculturii

KELEMEN HUNOR
- ministrul Culturii si vicepremier. A fost desemnat pentru a doua oara ministru al Culturii, precedentul mandat fiind in al doilea Cabinet format de Emil Boc. De aceasta data, Kelemen Hunor va detine si un post de vicepremier, din cele patru care vor exista in noul Cabinet, cate unul pentru fiecare partid din coalitie.

REMUS PRICOPIE - ministrul Educatiei Nationale

ROBERT CAZANCIUC -
ministrul Justiţiei

IOANA PETRESCU - Ministerul Finantelor Publice: doctor si masterand in economie la Harvard. De 6 luni, este consilier pe probleme fiscale. Sunt convins ca pe baza pregatirii pe care o are, va putea sa raspunda asteptarilor.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Volvo Trucks castiga un premiu international de design PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 17:08
       Noul Volvo FH câştigă prestigiosul premiu de design “If”, impunându-se în faţa a mii de produse la nivel internaţional şi impresionând un juriu de experţi.
                                           

    Premiul de design de produs "If" recunoaşte realizările remarcabile din domeniul designului de produs, având o istorie de peste 60 de ani. Doar cele mai bune designuri din cele 17 categorii sunt selectate de juriu. Anul acesta au fost înscrise în competiţie 3249 de produse. Noul autocamion Volvo FH a primit premiul în prima categorie - design din domeniul transporturilor şi vehiculelor speciale. Criteriile de evaluare includ calitatea designului, gradul de inovaţie, impactul asupra mediului, funcţionalitatea şi siguranţa. Profesorul Fritz Frenkler, preşedintele juriului, a declarat că a fost impresionat de calitatea înaltă a propunerilor, pasiunea pentru inovaţie şi curajul producătorilor în transpunerea propriilor idei.

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Salonul Nautic Internaţional Bucuresti: 5 – 9 martie PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 16:30

          Evenimentul, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, reuneşte  timp  de  cinci zile  majoritatea  reprezentativă  a  domeniului nautic din România.

                                       

    Vor fi prezentate ambarcaţiuni de diferite tipuri şi dimensiuni, caiace şi jetski-uri, precum şi motoare şi echipamente nautice.

   De la expoziţie nu vor lipsi nici şcolile de navigaţie şi scubadiving, accesoriile, ofertele de charter şi vestimentaţia nautică. De asemenea, cu această ocazie va fi lansat în premieră în România un nou brand de ambarcaţiuni Made in Finland.

Un motiv în plus pentru a vizita Salonul Nautic Internaţional Bucureşti o reprezintă ofertele unice, valabile doar pe durata expoziţiei, cu care expozanţii şi-au obişnuit în fiecare an vizitatorii, dar şi prezenţa inedită a rulotelor şi caravanelor expuse, reunind astfel două hobby-uri speciale. Vizitatorii vor putea opta pentru o vacanţă la bordul unui yacht pe roţi sau pe apă.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
the 86th Oscars PDF Imprimare Email
Luni, 03 Martie 2014 07:47

Nominees for the 86th Oscars®

View by Category    

Actor in a Leading Role

                                                         
  • Christian Bale in “American Hustle”
  • Bruce Dern in “Nebraska”
  • Leonardo DiCaprio in “The Wolf of Wall Street”
  • Chiwetel Ejiofor in “12 Years a Slave”
  • Matthew McConaughey in “Dallas Buyers Club”

Actor in a Supporting Role

  • Barkhad Abdi in “Captain Phillips”
  • Bradley Cooper in “American Hustle”
  • Michael Fassbender in “12 Years a Slave”
  • Jonah Hill in “The Wolf of Wall Street”
  • Jared Leto in “Dallas Buyers Club”

Actress in a Leading Role

  • Amy Adams in “American Hustle”
  • Cate Blanchett in “Blue Jasmine”
  • Sandra Bullock in “Gravity”
  • Judi Dench in “Philomena”
  • Meryl Streep in “August: Osage County”
Citeşte mai mult...
 
Esential
Nivelul standardului de viata in Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana (UE) PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Martie 2014 21:52

        Nivelul standardului de viata in Romania este unul care claseaza tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana (UE), in timp ce riscul saraciei este cel mai ridicat din zona, alaturi de Bulgaria, a declarat, vineri, intr-o dezbatere de specialitate, directorul general al Institutului European din Romania (IER), Gabriela Dragan.
                                   
   "Better Life Index este o cercetare care contine 11 categorii de clasificare. La nivelul Uniunii Europene, preocuparile sunt evidente pentru calitatea vietii. Standardul de viata din Romania ne plaseaza pe ultima pozitie in clasamentul tarilor UE, alaturi de Bulgaria, spun indicatorii statistici.

De asemenea, riscul saraciei este de 41% in Romania, la fel ca in Bulgaria, echivalentul cu clasarea pe ultimele pozitii in randul statelor-membre", a mentionat Dragan.Potrivit oficialului, in ceea ce priveste nivelul de trai, Romania este incadrata in a doua grupa valorica din patru, respectiv "Stare buna"."Problema calitatii vietii nu este noua si este o problema care intereseaza decidentii politici. Este oare suficient sa se ia in calcul doar indicatorul PIB pe cap de locuitor? Noi spunem ca nu. Romania se claseaza in a doua grupa din patru la nivelul de trai, respectiv "Stare buna", conform statisticii UNDP (Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, n.r.)", a precizat directorul IER, citat de Agerpres.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 599 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home