Total Media News

Ultimele sitiri

Companii
Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Septembrie 2020 11:34

   Producătorul de mase plastice Promateris (fost Prodplast) raportează afaceri de 53 mil. lei în S1/2020 cu un profit net de 3,5 mil. lei

   Producătorul de mase plastice Promateris (denumire schimbată din Prodplast în vara anului 2020) a încheiat primul semestru al acestui an cu afaceri de 53 mil. lei, plus 40% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în timp ce profitul net s-a dublat la 3,5 mil. lei, arată datele din raportul publicat la bursă.

Creşterea cifrei de afaceri se datorează în mare măsură vânzărilor către Biodeck SA, în valoare de 31.843.979 lei, respectiv 59,06% din cifra de afaceri totală, se arată la bursă. Promateris menţionează în raport că are creanţe în termenul de plată de la Biodeck 15,9 mil. lei, reprezentând venituri din vânzare produse specifice 15,7 mil. lei lei şi venituri servicii închiriere de circa 160.000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Dinamo Kiev e in grupele UEFA Champions League! PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2020 22:56

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

Dinamo Kiev, a reusit in aceasta seara sub bagheta lui Mircea Lucescu sa se califice in grupele UEFA Champions League, printr-o dubla victorie, dupa 4 ani, contra belgienilor de la Gent. Astazi, scorul a fost 3-0, clar in favoarea ucrainienilor, prin golurile marcate de Buyalsky, De Pena si Rodrigues.

Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia signs 5G deal to become BT’s largest infrastructure partner PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2020 10:55


Nokia Logo png download - 600*450 - Free Transparent Nokia png ...

    Nokia today announced that it has extended its long-term strategic relationship with BT into the 5G arena, following its selection as a 5G RAN vendor for the UK operator. As part of the deal, which will make Nokia BT’s largest equipment provider, Nokia will provide equipment and services at BT radio sites across the UK, helping to evolve BT’s radio access network to 5G and supporting its goal of maintaining the UK’s best network.

BT’s Nokia-powered network, which currently includes Greater London, the Midlands and rural locations, will be extended to also cover multiple other towns and cities across the United Kingdom1. This enhanced Nokia footprint will support BT’s commitments to the UK government around the use of High Risk Vendors (HRVs) in UK network infrastructure.   

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Autostrada Sibiu-Pitești: Primul tronson peste Carpați, la licitație PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Septembrie 2020 10:35

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație, în 23 septembrie, primul tronson ce va traversa Carpații al Autostrăzii Sibiu-Pitești: Secțiunea 3 Cornetu-Tigveni. 

        

    Valoarea estimată este uriașă, de 5,3 – 5,8 miliarde de lei, fără TVA, dar cuprinde proiectarea și construirea a 37,4 km, pe care trebuie realizat și un tunel cu două galerii independente, în lungime de 1,7 kilometri, în zona Poiana. Va fi cel mai lung tunel de pe întreaga autostradă Sibiu-Pitești.

     De asemenea, vor fi construite 95 de poduri și pasaje, două noduri rutiere la Cornetu și Văleni, precum și un ecoduct în zona localității Călinești.

     Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

      Termenul de finalizare prevăzut în anunțul de licitație publicat în SEAP este de 12 luni proiectare și 45 de luni execuție, conform factorilor de evaluare din Documentația de Atribuire.

       Data limită de depunere a candidaturilor este 10 noiembrie 2020.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Ordin comun MTS - MS privitor la noile măsuri ce se aplică în perioada stării de alertă în sport PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2020 17:35

 

                 

Overview - Eurostat

    Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au semnat Ordinul comun nr.1219/1634/2020 pentru aprobarea Regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării activităţilor sportive în spații închise, respectiv desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic.

Ordinul a fost publicat în MO Partea I, Nr. 872 /24.IX.2020 și poate fi consultat aici: ORDIN MTS-MS

Acesta conține:
Anexa 1 – Regulament privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive
Anexa 2 – Regulament privind condițiile necesar a fi respectate în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Expoziție dedicată aniversării a 140 de ani de la înființarea BNR PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:15

                 https://www.bnr.ro/files/d/Comunicate/140press.jpg

    Banca Națională a României organizează în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2020 expoziția în aer liber dedicată aniversării a 140 de ani de la înființarea instituției, a șaisprezecea bancă centrală din lume din perspectivă cronologică. Expoziția este amplasată în strada Lipscani nr. 25, în fața Palatului Vechi al BNR, accesul fiind liber.

    Vizitatorii pot afla informații despre istoria băncii centrale, personalitatea fondatorului instituției, Eugeniu Carada, originea monedei naționale, dar și detalii despre principalele atribuții și obiectivul fundamental al BNR – asigurarea și menținerea stabilității prețurilor. O secțiune aparte este dedicată sediului central, care funcționează în două clădiri monumentale -Palatul Vechi și Palatul Nou - amplasate în Centrul Vechi al Bucureștiului, precum și dezvoltării rețelei teritoriale a BNR, compusă în prezent din 6 sucursale regionale și 13 agenții, care funcționează în clădiri de patrimoniu, restaurate în ultimii ani. Biblioteca și Muzeul BNR, dar și rolul instituției în context european, ca parte a Sistemului European al Băncilor Centrale (SEBC), sunt, de asemenea, ilustrate în cadrul expoziției.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 818

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home