Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
Propuneri pentru imbunatatirea sistemului de acordare a bugetului federatiilor sportive PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Aprilie 2024 17:37

                               Copiii care fac sport de performanță vor primi tichete în valoare de 150 de  lei pe


   Noi    ca  cetateni al Romaniei , platitori  de Taxe si Impozite , fosti  sportivi, parinti , tinind cont ca se intentioneaza sa se schimbe Normele financiare ptr. activitatea sportiva -HG.1447/2007 , va fac urmatoarele
   Propuneri privind Clasificarea in vederea premierii a sporturilor / ramurilor de sport
I-
a - dublarea sumei de premiere in cazul sporturilor / ramurei de sport de CONTACT :
ex.- MMA (Arte Martiale Mixte),Brazilian Jiu Jitsu (BJJ),Kickboxing/Muay Thai,Karate( numai kumite ),
Lupte Libere,Box,etc.
si
b- sporturi fara contact....
*
** fundamentare : pericolul de a se accidenta foarte mare in cazul sporturilor de contact si sechelele ce
le au sportivii ce fac sporturi de contact toata viata - dupa ce se lasa de sport .......- a se lua punct de vedere de la Institutul de medicina sportiva ,Societatea Romana de Medicina Sportiva Spitaul FOISOR, etc.
*
II- ordinea in care se dau premierile sa tina obligatoriu cont de data depunerii dosarelor de premiere la Min. Sportului / Agentia Nationala pentru Sport

*
Citeşte mai mult...
 
Sport
Se schimba Normele financiare ptr. activitatea sportiva -HG.1447/2007 ?? PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Aprilie 2024 13:02

  Se  pare ca  exista  o  Hoatrare / propunere   a  Agentiei  Nationale  pentru  Sport  de  : Modificarea Normelor  Financiare pentru  activitatea sportiva aprobata  prin  Hotararea Guvernului  nr.1447/2007

 

 

GUVERNUL ROMÂNIEI

HOTĂRÂRE

pentru modificarea Normele financiare pentru activitatea sportivă aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1447/2007

 

 "

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată,

 

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre,

 

ART I.

Normele financiare pentru activitatea sportivă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1447/2007, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.823 din 3 decembrie 2007, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

 

1. La articolul 11 alineatul (1), litera b) se modifică și va avea următorul cuprins:

„ b) taxele de traversare cu bacul/feribotul;”

 

 

3. La articolul 13 alineatele (1) – (3) și (5) se modifică și vor avea următorul cuprins:

 

„(1) Cheltuielile zilnice de masă pentru acțiunile sportive organizate în țară se diferențiază pe categorii de acțiuni, după cum urmează:

 

 

Acțiunea

Limite maxime/persoană

a) Competiții sportive interne:

- de nivel comunal, orășenesc sau municipal

- - de nivel județean

- de nivel zonal sau interjudețean

- de nivel național

până la 90 lei

până la 100 lei

până la 120 lei

până la 140 lei

b) Acțiuni de pregătire sportivă și alte acțiuni sportive desfășurate în țară, organizate și/sau finanțate, după caz, de:

- cluburile sportive, asociațiile județene și a municipiului București pe ramură de sport, direcțiile județene de sport și Direcția pentru Sport a Municipiului București

- federațiile sportive naționale, alte organizații sportive naționale, Comitetul Olimpic și Sportiv Român,instituții publice de nivel național

până la 170 lei

 

 

 

 

până la 200 lei

c) Competiții sportive și alte acțiuni sportive internaționale desfășurate în țară, organizate și/sau finanțate de:

- cluburile sportive, asociațiile județene și a municipiului București pe ramură de sport, direcțiile județene de sport și Direcția pentru Sport a Municipiului București,

- federațiile sportive naționale și alte organizații sportive naționale

- Agenția Națională pentru Sport, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, ministerele și alte instituții publice de nivel național

până la 180 lei

 

 

până la 200 lei

 

 

până la 220 lei

 

 

 

(2) La încheierea competiţiilor sportive şi a altor acţiuni sportive internaţionale desfăşurate în ţară se poate organiza şi finanţa o masă oficială cu sportivii, antrenorii, arbitrii şi oficialii participanţi, precum şi cu alte persoane care au contribuit la organizarea acţiunii, în limita sumei de 250 lei de persoană. În această situaţie, suma prevăzută pentru masa de seară sau de prânz, după caz, nu se mai foloseşte. În cadrul meselor oficiale se pot deconta şi băuturi alcoolice.

(3) La competiţiile sportive organizate în ţară, organizatorii pot asigura sportivilor băuturi răcoritoare în sumă de până la 25 lei/persoană/joc sau reuniune.

La stagii de pregatire centralizate/cantonamente organizatorii pot asigura sportivilor băuturi răcoritoare în sumă de până la 15 lei/persoană/zi.

(5) La acțiunile sportive organizate în străinătate se pot efectua cheltuieli zilnice de masă pentru participanți până la 200 % din nivelul diurnei în valută prevăzute de dispozițiile legale în materie pentru fiecare țară în care are loc deplasarea.”

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
TV Sony PDF Imprimare Email
Joi, 18 Aprilie 2024 19:50

Banner

Cel mai luminos model Sony 4K de până acum

Vârf de gamă. Cel mai luminos model BRAVIA 4K vă oferă contrast extraordinar pentru cea mai autentică și extraordinară experiență cinematografică

Luminozitate de neegalat, culori incredibil de frumoase

Bun venit într-o nouă eră a realismului. Spre deosebire de alte televizoare, gama noastră extinsă de culori asigură imagini intense și saturate chiar și la luminozitate ridicată, astfel încât vă veți bucura de imagini așa cum și le-au imaginat creatorii.

Sunet la calitatea cinematică de top. Primul televizor din lume cu tweeter cu funcție de redare a undelor de sunet.

Lăsați sunetul puternic, de cinema să vă captiveze. Primul televizor din lume cu tweeter orientat în sus, cu funcție de redare a undelor de sunet și două tweetere încorporate în ramă vă oferă sunet de la ecran, exact ca la cinema.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Agentia Nationala pentru Sport va mai acorda premieri sporturilor neolimpice ? PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Aprilie 2024 16:41
                        Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
   Multi sportivi ar avea de luat PREMIERI de la Agentia Nationala pentru Sport ( desigur ca HG 1447 spune ca Ag. ptr. Sport " poate acorda premieri ....)
    In conditiile economice si sportive actuale Agentia Nationala pentru Sport va mai acorda premieri sporturilor neolimpice ?
I - Calendarul alegerilor din 2024
9 iunie 2024 - alegeri locale și alegeri europarlamentare;
15 și 29 septembrie 2024 - alegeri prezidențiale (surse);
8 decembrie 2024 - alegeri parlamentare.
II- Jocurile Olimpice de vară din 2024
Ceremonia de deschidere 26 iulie 2024
Ceremonia de închidere 11 august 2024
III- : Guvernele din 2020 încoace au dus datoria publică a României la maxime istorice.
În august 2023, România ajunsese la o datorie guvernamentală totală de aproape 736 de miliarde de lei, adică 48,9% din PIB. Acum patru ani, datoria era de 373,4 miliarde, ceea ce însemna 35,1% din PIB. Cel mai mare salt al datoriei publice, a fost în 2020, în guvernarea Orban, în pandemie.
Datoria publică a României s-a dublat în ultimii 4 ani
La sfârșitul lunii august 2023, România ajunsese la o datorie guvernamentală totală de aproape 736 de miliarde de lei, adică 48,9% din PIB.
Ceea ce înseamnă, raportat la populația rezidentă în România, de 19.053.315 persoane, conform recensământului de anul trecut, o datorie per cetățean rezident de 38.600 de lei." ...........- https://romania.europalibera.org/.../datori.../32656708.html
IV- "România a fost pusă vineri, 14 februarie, în fața raportului Comisiei Europene privind procedura de deficit excesiv, după depășirea semnificativă a pragului de 3% din PIB la finele anului trecut.
Deficitul de 4,6% din PIB pe anul 2019 consemnat de țara noastră a declanșat procedura prevăzută de articolul 126 (3) din Tratatul de Funcționare al Uniunii Europene.
Raportul reamintește că România a fost plasată sub brațul preventiv al Pactului de stabilitate și creștere (abreviat SGP –Stability and Growth Pact în lb. englează) încă din primăvara anului 2017, după ce a înregistrat în 2016 o abatere semnificativă de la deja celebrul MTO (obiectiv pe termen mediu sau medium term objective în lb. engleză). :
**
Ce vor face Guvernantii dupa alegeri ,,.........................sau incepind cu ianuarie 2025 ??
- de unde vor face rost de bani ?
- vor urma reduceri de Salarii,pensii ,.........................fara investitii ??
- cine stie ?
*
Citeşte mai mult...
 
International
Boeing 737 transformat într-o reședință de lux incredibil de stânci PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Aprilie 2024 16:36

                            The Private Jet Villa's original doors open onto netted seating areas

   This extraordinary residence is crafted from the fuselage of a Boeing 737 aircraft and perched on the edge of a cliffside in Bali. Named the Private Jet Villa, its functional cabin has been replaced with an all-new luxurious interior, including a bedroom with a jacuzzi in the cockpit.
   The Private Jet Villa was designed by Geometrium Studio and is located on a gorgeous spot 150 m (492 ft) above sea level, on top of the Nyang Nyang Beach Cliff in Bali, Indonesia. The airplane was formerly in service throughout Indonesia and then after being decommissioned was relocated to the challenging site using a truck and crane before being expertly renovated on-site.
Citeşte mai mult...
 
International
Ecosistemele sunt parteneriatele de nouă generație PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2024 14:13
  
                              Newsletter cover image

  This isn’t the first revolution in the automotive industry. Invention and reinvention come with the territory in this century-old sector that has anticipated and adapted to every development in consumer society so far. But there is something different about the mobility revolution: it is constantly shifting shape, blowing up the long-established borders around the industry and connecting it with new kinds of players. To reinvent itself this time, the automotive sector is changing one paradigm after another. And, as the next-gen automotive industry is moving into new playing fields, it is rearranging the way it collaborates and partners up. Welcome to the age of ecosystems.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 948

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home