Total Media News

Imobiliar
Prețurile locuințelor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Mai 2020 11:51
                     Case de vanzare in Constanta - 1258 Anunturi
    Majoritatea proprietarilor care au apartamente de vânzare sunt deschiși să facă vizionări în urma relaxării restricțiilor de circulație, iar 70% dintre ei au în vedere o scădere de preț, pe fondul pandemiei.
   În opinia participanților la studiu, pe primul loc în rândul motivelor care împiedică, în momentul de față, încheierea unor tranzacții se situează starea de urgență și restrângerea liberei circulații impuse pe fondul pandemiei de COVID-19.
În strânsă corelație se află, desigur, atmosfera de nesiguranță creată de situația din domeniul sanitar, care a afectat disponibilitatea clienților de a face vizionări. Dintre cei care au răspuns chestionarului, 75% au o proprietate de vânzare, iar 25% de închiriat.
Astfel, 75,5% dintre vânzători au declarat că vor primi clienți în vizită după încheierea situației de urgență, 23% au precizat că vor face asta doar dacă se vor folosi materiale de protecție și doar 1,5% au spus că nu sunt dispuși să primească potențiali cumpărători.
Citeşte mai mult...
 
Monden
Cremă CC SPF10 Premium Care PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Mai 2020 10:34

              Gerovital H3 Derma+ Premium Care

                           Crema CC SPF10 - Gerovital H3 Derma+ Premium Care 30 ml, Farmec
     Este o cremă multifuncțională, cu textură lejeră, care combină proprietățile unui produs de machiaj - prin uniformizarea culorii tenului și asigurarea unui aspect natural - cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii, prin creșterea nivelului de hidratare și fermitate.
Ingrediente active
Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului, prin stimularea sintezei componentelor matricii extracelulare, tenul recăpătându-și astfel fermitatea, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse.
Aquaxylul este un ingredient hidratant intens ce îmbunătățește funcția de barieră a pielii, protejând astfel tenul împotriva deshidratării.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului! PDF Imprimare Email
Luni, 18 Mai 2020 15:25

 

Incepand de astazi, Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului, desi se afla intr-o situatie dificila contractuala, demis ca antrenor. 

Astfel, el va lucra in echipa cu Dan Alexa pentru realizarea obiectivului final in acest sezon, promovarea mult dorita in Liga1.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza piața auto din România a urmat în luna aprilie 2020 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Mai 2020 11:38
         

                               

     Anul 2020 a demarat cu patru luni consecutive de scădere în România, după ce și în luna  aprilie, consemnăm (ca de altfel, în întreaga Europă) o scădere a pieței totale comparativ cu luna  similară a anului anterior, de data aceasta mai puternică, respectiv –52,6%. Astfel, după 4 luni din 2020, se înregistrează o scădere a pieței auto de 29,6% comparativ cu perioada similară din 2019.
   In acest context, este de   reținut faptul că evoluția din    România, ca si cea din Europa,  de altfel, este cauzată de o  conjunctura a pieței auto dintre  cele mai complexe în care principalul rol îl are pandemia  COVID19 și restricțiile de   circulație sau oprirea generală a  producției de autovehicule din  Europa, la care se adaugă  cerințele unor emisii de CO2 mai  severe decât cele de anul trecut.
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Dermofarm Dezinfectanți Mâini și Suprafețe PDF Imprimare Email
Joi, 14 Mai 2020 11:12
     
                                  Newsletter Farmec

    Dermofarm Dezinfectant pentru mâini, 750 ml este o soluție dezinfectantă alcoolică cu efect virucid, bactericid, fungicid, cu acțiune rapidă, destinată dezinfectării igienice și chirurgicale a mâinilor. 
  • Categoria de utilizatori: medical (chirurgical), industrial, casnic, colectivități.
  • Virucid. Antibacterian. Antifungic.  
  • Acțiune rapidă, fără clătire. 
  • Conține Alcool Etilic 80%v/v. 
  • Timp de acțiune: Dezinfecție igienică - 30 secunde. Dezinfecție chirurgicală - 180 secunde. 
  • Ambalaj practic prevăzut cu pulverizator.
Biocid Avizat de Institutul Cantacuzino - Autorizația Nr.: 48/10.04.2020.
Fișa cu Date de Securitate
 
Citeşte mai mult...
 
Automobilism international
Ruptura Vettel - Ferrari! PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Mai 2020 14:26

ANALYSIS: Why Sebastian Vettel and Ferrari broke up – and what happens next

 

    Astazi, s-a anuntat oficial, ruptura prevestita de presa internationala anterior, intre Scuderia Ferrari si pilotul german, Sebastian Vettel.

     Venit la faimosul brand italian pentru a il inlocui pe Fernando Alonso, nu a reusit sa cucereasca niciun titlu mondial, nici individual, nici la constructori, iar mai departe cele doua parti nu au reusit sa ajunga la un consens.

     Astfel, echipa italiana va gasi un inlocuitor curand, in carti fiind Daniel Ricciardo sau Carlos Sainz Jr.

     De alta parte, pentru pilot, se anunta un moment foarte dificil, nicio echipa de top ce ii poate oferi conditii materiale si tehnice pentru un titlu mondial nefiind in acest moment interesata.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 802

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home