Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
Programe naţionale de utilitate publică în domeniul sportului PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Decembrie 2013 20:46

           

            Programe naţionale de utilitate publică în domeniul sportului


                 


         1.         Programul „Promovarea sportului de performanţă”

            Scop: organizarea, administrarea şi dezvoltarea unor activităţi sportive în vederea creşterii nivelului de performanţă.

            Obiective fundamentale: asigurarea condiţiilor de selecţie şi pregătire ale sportivilor, participarea la competiţii interne şi internaţionale şi organizarea de acţiuni şi manifestări sportive, educarea permanentă în şi prin sport.

            Acest program are în componenţa sa trei subprograme :

a) Subprogramul „Pregătire sportivă”;

b) Subprogramul „Calendar sportiv naţional”

c) Subprogramul „Calendar sportiv internaţional”

            2.         Programul „Sportul pentru toţi”

            Scop : cultivarea sportului pentru sănătate, educaţie şi recreere

Citeşte mai mult...
 
Politic
A fost promulgata de Presedintele Traian Basescu modificarea Legii referendumului PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Decembrie 2013 08:13

           Preşedintele Traian Băssescu a promulgat modificarea Legii referendumului, potrivit unui comunicat publicat sâmbătă seară de Administraţia Prezidenţială.


                                   

     Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că va semna legea referendumului în data de 14 decembrie, la ora 23.59, în prezenţa presei şi a arătat că propunerea de revizuire a Constituţiei, în forma actuală, este "catastrofală" pentru România.

    "Chiar aşa fac şi chem şi presa să se vadă că am semnat-o", a spus Traian Băsescu, într-o emisiune a postului B1 Tv.

      El a arătat că, dacă modificarea făcută de USL ar fi una bună şi nu una făcută cu gândul la interesele celor două partide aflate temporar la putere, nu cu gândul la interesele lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, ar crea condiţii să se organizeze referendumul, dar nu o dată cu prezidenţialele.

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat recent că va promulga Legea referendumului pe data de 14 decembrie noaptea, în condiţiile în care a primit motivarea Curţii Constituţionale, la Cabinetul său, în 5 decembrie dimineaţa, astfel că va aştepta cele zece zile legale.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Agenda Actiunilor Sportive pentru luna decembrie 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Decembrie 2013 00:38


                   Agenda Acţiunilor                             Sportive  pentru luna decembrie 2013

                       


A. Competiţii sportive internaţionale care se desfăşoară în România


Citeşte mai mult...
 
Politic
Pentru anul viitor un deficit bugetar de 2,2% din PIB, investitii care sa depaseasca 6% din PIB PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 21:06

           Primul-ministru Victor Ponta: Am stabilit pentru anul viitor un deficit bugetar de 2,2% din PIB, investiții care să depășească 6% din PIB; Salariul minim va crește la 850 de lei, începând cu 1 ianuarie, şi la 900 de lei, începând cu 1 iulie, iar pensiile vor fi majorate cu 3,76%

                                                      

    Declaraţii susținute de premierul Victor Ponta și vicepremierul Daniel Chițoiu, ministrul Finanțelor Publice, la finalul negocierilor cu delegația Comisiei Europene, FMI și Băncii Mondiale

    Victor Ponta: Bună seara! Aş vrea să fac o scurtă declaraţie, după care domnul vicepremier, ministru de finanţe, vă va da detalii şi vă va răspunde la întrebările dumneavoastră. Am finalizat cu bine astă-seară negocierile cu instituţiile internaţionale, Comisia Europeană, FMI şi Banca Mondială referitoare la bugetul pe anul 2014 şi la priorităţile noastre pentru anul 2014. Vreau să mulţumesc domnului Chiţoiu, domnului Voinea şi tuturor celorlalţi care au făcut parte din echipa coordonată de domnul vicepremier, pentru că, evident, nu a fost vorba despre nişte discuţii uşoare.
    Au fost abordate probleme extrem de dificile şi alegeri dificile referitoare la priorităţile pentru anul viitor. Aş vrea să vă precizez câteva dintre punctele care s-au aflat în discuţie şi asupra cărora, evident, am luat decizii pentru a putea anunţa astăzi şi mâine, în mod oficial, încheierea cu succes a acestor negocieri.
În primul rând, am stabilit pentru anul viitor un deficit bugetar atât ESA, cât şi pe cash, de 2,2% din PIB şi, evident, în scădere faţă de anul acesta, conform obligaţiilor pe care România le are ca ţară care a ratificat Tratatul de guvernanţă fiscală. Însă, un deficit de 2,2%, care va fi luat în calcul într-un PIB în care anul viitor se consideră că îşi va continua creşterea ca şi anul acesta, cu 2,2%.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid ramine fara IONITA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 16:38

   Pe  surse :

             s-ar  parea   ca  echipa  de  fotbal  RAPID  Bucuresti  va  ramine  fara  un  jucator  tanar , de  perspectiva  

                     IONITA

 

                               

 

 

            Plecarea    acestui  tinar  fotbalist    reprezinta  - in  opinia  noastra -    o  grea  pierdere  pentru echipa  de  sub    podul  Grant.

           Si  mai  important  este  faptul  ,ca  aceleeasi  surse , ne-au   spus  ca  fotbalistul  nu  ar  fi  vrut  sa  plece , dar  clubul   l-ar  da  pentru  a-si  achita  din  datorii.

 

           Rau  cu  Copos,dar  mai  rau  fara  el  !!!!

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitii
EXPOZITIA "SARBATORI" PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Decembrie 2013 10:34

                          Vernisajul Expozitiei “Sarbatori”.

                          

     Am raspuns afirmativ si m-am bucurat pentru ocazia de a vorbi despre artistii expozanti.


     Incep prin a spune ca noi, cei ce expunem astazi, suntem norocosi avand in vedere faptul ca pe simezele acestei galerii au expus de-a lungul timpului pictori celebri ca: Alexandru Istrati, Aurel Ciupe, Aurel Jiquidi, Bogdan Pietris, Camil Ressu, Cecilia Cutescu Storck, Constantin Jiquidi, Constantin Piliuta, Dan Zmfiropol, Ion Alin Gheorghiu, Ion Isac Bozovici, Ion Salisteanu, Ion Taralunga, Iosif Iser, Iosif Rosenbluth, Mihail Gavrilov, Milita Patrascu, Petru Remus Troteanu, Rudolf Negheli, Rudolf Schwaizer Cumpana, Spiru Vergulescu, Stefan Popescu, Valentin Hoeflich si multi altii, daca ar fi sa mentionam numai pe cei care ne-au parasit.
     Din nou spu ca suntem norocosi pentru ca in aceasta seara si pe toata perioada acestei expozitii, noi, si ma refer la artistii de fata, expunem alaturi de alti monstri sacri ai picturii romanesti ale caror lucrari le veti gasi pe simeze. Ma refer la Stefan Popescu, Dimitrie Stiubei, Pan Ioanid, Stelian Popescu Ghimpati, Lazar Zin Singer, Mina Bick Wepper, Ion Ionescu Constion, Cicerone Popescu, Dimitrie Cabadaief, Eugen Craciun, Silvia Onisa si nu in ultimul rand regretatul prieten al galeriei Traian Bradean. Sunt unii dintre multii artisti romani ilustri, disparuti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 624 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home