Total Media News

Energie
Directorul OMV Petrom anunţă o descoperire care face din România o forţă regională PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Octombrie 2012 18:37

      "Această descoperire pe care o numim noi sonda Domino 1 este o estimare de acumulare de gaze de circa 42 de miliarde până la 84 miliarde de metri cubi de gaz. Producţia ar putea începe pe la sfârşitul decenului acesta, undeva spre anii 2018", a declarat Gheorghe la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV.

Ea a arătat că în prezent sunt evaluate datele şi ar mai trebui şi alte sonde.

"Apoi va trebui să mai facem alte date seismice ca să vedem pe întreg perimetrul ce alte puncte posibile de exploatare sunt, urmând ca undeva pe la mijlocul acestui deceniu să luăm decizia, dacă sau nu este comercial trecerea la dezvoltarea, la investiţia propriu-zisă", a afirmat Gheorghe.

                        

    Exxon Mobil Exploration and Production Romania Limited, filială a companiei americane Exxon Mobil, a început împreună cu OMV Petrom (SNP), în decembrie 2011, forajul într-un perimetru petrolier din Marea Neagră aflat în concesiunea companiei româneşti.

Citeşte mai mult...
 
International
ÎNCEPE RĂZBOIUL? ISRAELUL a doborât o dronă din IRAN PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Octombrie 2012 15:00

             "Un avion fără pilot a fost identificat în timp ce pătrundea în spaţiul aerian israelian în această dimineaţă (sâmbătă, n.red.). El a fost interceptat de forţele aeriene israeliene în jurul orei locale 10.00 (11.00 ora României)", a precizat sâmbătă un purtător de cuvânt într-un comunicat.

                  

    "Soldaţii efectuează în prezent cercetări în sectorul în care a fost doborât avionul, în nordul Negev, pentru a-l localiza şi a-l identifica", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Purtătoarea de cuvânt a armatei israeliene, Avital Leibovich, a precizat ulterior că "acest avion fără pilot a fost reperat deasupra Mării Mediterane într-un sector apropiat de teritoriul palestinian din Fâşia Gaza, înainte de a intra în spaţiul aerian israelian, iar aparatele forţelor aeriene l-au escortat imediat".

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
CMS Helmets iti propune casca D-Jet Breva CMS Helmets iti propune casca D-Jet Breva PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 19:02

                   Brandul CMS Helmets a iesit din nou pe piata cu un model de casca, D-Jet Breva.

                                

 

           Intr-un sezon in care temperaturile urca de la zi la zi, o asemenea casca poate fi purtata atat de cei care prefera scuterele, cat si de cei care se plimba cu ATV-urile la sfarsit de saptamana.D-Jet Breva CMS Helmet beneficiaza de un sistem performant de aerisire, in interior este prevazuta cu material detasabil, lavabil, antibacterian si antialergic, iar ca sistem de inchidere, este dotata cu catarama rezistenta la socuri.

 

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Windows To Go: Cum sa creezi un stick cu Windows 8 Live PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 18:57

    O functie importanta din Windows 8 care a fost mentionata de cateva ori in treacat in diverse materiale poarte numele de Windows To Go, precum cafeaua la pachet. Dupa cum ii spune si numele, aceasta face referire la posibilitatea realizarii unui stick USB sau hard disk extern cu o instalare de Windows 8 ce poate fi rulata de pe aproape orice computer fara prea mari dificultati.

                               Cum sa-ti creezi un stick usb cu Windows 8 Live

        O astfel de metoda de rulare a unui SO am intalnit-o pentru prima oara in urma cu cativa ani pe vremea cand experimentam distributii de Linux complet functionale care rulau fara probleme de pe un CD/DVD, sau care se puteau instala fara probleme pe un stick. Si in cazul sistemul Windows XP au existat mai multe metode prin care se puteau crea stick-uri USB pentru a rula sistemul de operare de pe un mediu de stocare portabil. Din pacate niciodata nu a fost atat de usor ca acum sa creati un astfel de stick.

Citeşte mai mult...
 
Energie
Centralele sunt depășite, să le închidem! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 18:46

   Testele de rezistență făcute de Europa la centralele sale nucleare dau destule motive pentru a le închide pe cele vechi. Dar Comisia nu are curajul de a urma exemplul german și preferă să mizeze pe o modernizare costisitoare, deplânge Frankfurter Rundschau.

 

     Lipsesc airbag-urile, catalizatorul, farul cu halogen, servodirecţia, sistemul automat de deschidere a geamurilor. Nimănui nu i-ar veni ideea să echipeze o broscuţă VW veche de 40 de ani astfel încât să poată să fie utilizată în traficul modern, care este de două ori mai dens şi mult mai rapid. Doar puţini contemporani s-ar aşeza cu plăcere în această ladă veche pentru a merge în fiecare zi la muncă. Şi chiar şi ca Oldtimer pentru mici excursii de duminică, broscuţa de la începutul anilor 70 nu este foarte viabilă pentru că nu este destul de veche şi de specială.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Noul Cod civil. Comentarii, doctrină şi jurisprudenţă | Editura Hamangiu PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Octombrie 2012 20:22

      Editura Hamangiu vă propune un prim comentariu al noului Cod civil, realizat în stilul consacrat al Codului Hamangiu, adică o analiză care se bazează, în primul rând, pe ideile şi soluţiile dezvoltate în timp de doctrină şi jurisprudenţă.

                                            

     În completare, mai ales în cazul instituţiilor noi, pentru care nu există încă doctrină şi nici jurisprudenţă naţională, precum şi în cazul acelor instituţii schimbate mult faţă de vechea reglementare, autorii lucrării ne oferă propriile lor comentarii, prin care identifică şi explică posibilele implicaţii şi probleme pe care le-ar putea pune în practică noile reglementări.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 628 din 738

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home