Total Media News

Invatamant
SCRISOARE DESCHISĂ catre : USL,Domnului Victor Ponta si Domnului Crin Antonescu, PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Iunie 2012 09:22

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Învățământ „SPIRU HARET” și Federația Educației Naționale doresc să vă supună atenției o problemă deosebit de importantă cu care se confruntă sistemul educațional românesc și care trebuie soluționată în regim de urgență, în interesul învățământului și al beneficiarilor săi primari – elevii. Ne referim la organizarea examenului de bacalaureat.

 

În cuprinsul Legii educației naționale nr. 1/2011, una dintre puținele reglementări benefice sistemului este cea referitoare la bacalaureatul diferențiat. Astfel, potrivit art. 77 alin. (4) din actul normativ menționat, proba E scrisă, de evaluare a competenţelor formate pe durata învăţământului liceal, cuprinde, pe lângă proba scrisă la Limba şi literatura română – probă comună pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările (la care se adaugă, după caz, proba scrisă la Limba şi literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale) și două probe scrise, diferenţiate  în funcție de profil și filieră după cum urmează:

Citeşte mai mult...
 
Esential
Secretul lui Henri Coanda PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Iunie 2012 07:44

    Savantul român a „ascuns” numărul de aur 1,61803 în proiectul avionului cu reacţie!

                 

   Se găseşte în natură, de la vârtejurile de apă, la cochiliile melcilor, segmentele furnicii şi dispunerea petalelor de trandafiri, iar unii teoreticieni consideră că este „cărămida” întregului Univers.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ultima seara de libertate! Uite cum poti sa organizezi o petrecere a burlacitelor de neuitat PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 18:53

   Casatoria e un pas important si pentru el si pentru ea. Inainte sa sari in intampinarea “printului pe cal alb” mai ai, insa, voie la o ultima seara de distractie cu prietenele asa cum numai fetele stiu.

                        

   Vestea buna e ca nici nu iti trebuie un buget imens, daca te rezumi doar la un party cu prietenele apropiate. Iti trebuie o tema si cateva idei traznite care sa starneasca atmosfera.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
EXCLUSIV Sabau, in joc de glezne- Copos: "Nu renunt la Razvan!".Rapidistul ride de CFR si de Vaslui PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 18:44

George Copos a acordat astăzi un interviu site-ului GSP.ro în care a vorbit despre situaţia grupării giuleştene


- Domnule Copos, cînd oficializaţi numirea lui Sabău? A semnat?

                            
- Nu avem cum să facem asta pentru că Rapid are antrenor cu un contract ferm, pe doi ani. Mi-am pus multe speranţe şi am investit mulţi bani în proiectul lui Lucescu şi nu avem de gînd să renunţăm. Avem un contract clar semnat şi vom respecta fiecare clauză din el.

Citeşte mai mult...
 
Companii
ELECTROCONSTRUCTIA ELCO ILFOV SA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 14:21

                     SC    ELECTROCONSTRUCTIA   ELCO   ILFOV   SA

                 

 

Judet: Bucuresti
Oras: Sectorul 6
Adresa: Str. NENITESCU COSTIN 5-9 BUCURESTI

Citeşte mai mult...
 
Esential
Daniel Chitoiu: Intr-o luna vom schimba legea IMM-urilor PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 08:38

           Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

                                    

     ''În maxim o lună vom aproba o lege de modificare şi completare a actului normativ privind IMM-urile prin care vom simplifica toate procedurile administrative plecând de la emiterea de avize, de certificate, de autorizaţii la nivel central şi local, pe fiecare instituţie în parte. Nu este normal ca întreprinzătorii să depună o documentaţie pentru obţinerea unui aviz, a unei autorizaţii în construcţii şi dacă vrea instituţia respectivă dă răspunsul în termen rezonabil, iar dacă nu, tot ea (instituţia, n.r.), că nu le daţi şpagă, v-o dă când vrea ea: peste un an, doi, trei. Dumneavoastră, când vă faceţi un plan de afaceri implicaţi nişte resurse financiare, materiale, umane. Nu este normal ca cel care are decizia administrativă să se opună planului dumneavoastră de afaceri", a declarat Chiţoiu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 629 din 701

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home