Total Media News

Stiri premium
Alegeri prezidentiale in Franta PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 19:59
Candidatii pentru alegerile prezidentiale din Franta au intrat in ultima zi de campanie, inainte ca alegatorii sa se indrepte catre cabinele de vot, duminica.
                                
Favoritul in sondaje, Francois Hollande, a organizat deja o ultima intalnire cu sustinatorii sai, in Bordeaux, in timp ce presedintele Nicolas Sarkozy isi va sustine ultima intalnire din campanie la Nisa, transmite BBC
Citeşte mai mult...
 
Sport
Colectia 2012 de biciclete BMW PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 13:32

Cu o tradiţie de peste 60 de ani în dezvoltarea de biciclete, BMW vine şi în acest an cu o gamă foarte variată – de la Mountainbike Enduro la cursiera M Carbon Racer. Bicicletele BMW se remarcă prin designul special, cu cadrul dezvoltat special de constructorul german, şi utilizarea unor materiale şi tehnologii inovative.

                                   

De mai bine de 60 de ani, BMW foloseşte expertiza acumulată în producţia de motociclete în dezvoltarea unor biciclete cu adevărat remarcabile. De-a lungul timpului compania a dezvoltat o tradiţiei a inovaţiilor, aşa cum este folosirea materialelor ultra-uşoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja în anii ’50, sau perfecţionarea furcii faţă cu suspensie sau a schimbătorului automat. În acelaşi timp designul poartă semnătura BMW Design Work şi se distinge printr-un cadru unic, special dezvoltat de BMW.

                               

Citeşte mai mult...
 
Esential
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Castiga un parfum personalizat de la Exclusive Parfum si alte 9 premii atractive PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:00

      Coco Chanel spunea ca "O femeie fara parfum nu are viitor."

                               

Tocmai de aceea ti-am pregatit un concurs special, impreuna cu Exclusive Parfum.ro, prin care poti castiga unul dintre cele 10 premii: premiul I un parfum personalizat, premiul II o trusa profesionala de machiaj si multe alte surprize precum sesiuni de concepere a parfumului.

Citeşte mai mult...
 
International
Grecia, scoasa la vanzare „pe felii” pe internet. Cit costa o insula PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:12

 

Pentru a scăpa de taxele tot mai mari, bogătașii greci încearcă să scape de insulele primite ca moștenire. În noile condiții economice, prețurile sunt mult mai mici decât cele vehiculate acum câțiva ani.

                   

 

Presa elenă enumeră câteva asemenea afaceri, însă cifrele sunt deocamdată nesemnificative: Grecia are o „colecție” de 6.000 de insule, dintre care 227 sunt locuite.

Citeşte mai mult...
 
IT
Noua carcasa antiglont pentru iPhone PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:09

Daca cei mai multi dintre noi folosesc carcasele si husele de smartphone pentru a evita zgarieturile nedorite pe display, probabil ca exista oameni care au nevoie de mult mai multa protectie.

                                   

Asa se poate explica lansarea unei carcase antiglont pentru iPhone 4. Da, ati citit bine. Discutam de ultima "fita" in materie de protectie a smartphone-ului Apple, lansata de compania japoneza Marudai Corp.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 629 din 684

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home