Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
Laptele de capra - leac stravechi PDF Imprimare Email
Luni, 02 Decembrie 2013 23:00

        Stiati ca laptele de capra este mai sanatos decat cel de vaca  ?

                                                    

     Inca din vechime a fost cunoscut acest leac cu actiune lenta, dar sigura pentru multe suferinte. Este intaritor si hranitor. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Pe deasupra, opreste evolutia cancerului. Se gaseste greu, e adevarat, dar daca aveti ocazia sa va aprovizionati cu acest lapte, nu ezitati. In numai cateva zile, o sa-i simtiti efectele terapeutice. Veti fi mai fortifiati, mai cu pofta de viata. Intocmai ca locuitorii de pe inaltimile Caucazului, cei mai longevivi oameni de pe planeta.

    Ideal pentru oase

  Chiar daca sunt mai putin agreate de crescatorii de animale, pentru ca sunt neastamparate si stricatoare, caprele sunt cele care dau cel mai sanatos lapte. Acest lapte fortifica organismul si intareste imunitatea naturala in TBC (in special cu localizare pulmonara), anemii, dezechilibre hormonale cu pierdere in greutate, cancere in forme incipiente, convalescente, afectiuni paratiroidiene care genereaza spasmofilii rebele la tratamente clasice, atrofii musculare, astenie de primavara. Specialistii spun ca laptele de capra previne, prin aportul de minerale, anemia si demineralizarea osoasa. Actioneaza ca un medicament, inlaturand slabiciunea, redand vigoarea si optimismul si ajutand organismul sa lupte cu boala. Administrarea preventiva ii face pe cei bolnaviciosi din fire sa devina mai rezistenti la virozele de sezon sau sa suporte mai usor eventualele imbolnaviri contagioase, ii fereste pe adolescenti de epuizare fizica si ii ajuta pe copiii distrofici sa se dezvolte normal.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
POLO - Superliga Națională - Turneul I PDF Imprimare Email
Luni, 02 Decembrie 2013 20:21

            Steaua termină cu două victorii și un egal Turneul I al Superligii Naționale desfășurat la Oradea în care s-au întâlnit echipe din grupa valorică I-IV.

 

      Steliștii au învins Dinamo la scor 10-9 (2-0, 3-6, 4-0, 1-3). Au punctat Radu Gospodinov 3, Toni Barbaric 2, Daniel Teohari 2, Pavel Popescu 1, Nastran 1, Cristescu 1.

   În meciul doi al turneului, Steaua a trecut de Sportul Studențesc cu 5-4(0-2, 2-1, 2-1, 1-0) marcatori fiind Codrin Cotrău 3, Alexandru Ghiban 1 și Mihnea Gheorghe 1.

   Cea mai disputată partidă a turneului i-a adus pe steliști în fața campioanei CSM Digi Oradea, meci terminat la egalitate 7-7 (2-1, 1-3, 1-2, 3-1). Marcatorii au fost Pavel Popescu 2, Mihnea Gheorghe 1, Toni Barbaric 1, Daniel Teohari 1, Daniel Robu 1 și Radu Gospodinov 1.

   În clasamentul golgheterilor Superligii conduce stelistul Toni Barbaric, el înscriind 46 goluri pentru echipă.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Kalender Miss Tuning 2014 PDF Imprimare Email
Luni, 02 Decembrie 2013 13:11

 

 

 

                  Pasiunea pentru noul sezon de tuning a fost trezit.

             

      Incepand de astazi, fanii de curbe frumoase și mașini unice pot răsfoi treisprezece paginile lucioase ale 2014 Miss Tuning Calendar.

      Pentru noua ediție a calendarului, fotograful   Max Seam stabilit si  Leonie Hagmeyer-Reyinger (21), a  ales în locuri de top din jurul   orasului Budapesta, capitala Ungariei.

     Ca o editie limitata, din care există doar 1.500 de exemplare în întreaga lume, calendarul lucios se bucură de o reputație legendară în industria auto, de tuning si stilul de viata .

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Unde sunt îmbuteliate apele pe care le găsim pe rafturile magazinelor din Bucureşti PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 19:40

    Cele mai multe branduri de apă minerală naturală pe care le găsim pe rafturile magazinelor din Bucureşti provin din Carpaţii româneşti şi sunt îmbuteliate în patru mari oraşe: Harghita, Prahova, Suceava şi Covasna, potrivit unei analize făcute de ZF.


    România se poate lăuda cu peste 20 de nume de apă minerală naturală produse şi îmbuteliate de fabrici autohtone. Ziarul Financiar a urmărit un număr de 22 de branduri pentru a vedea traseul apei de la izvor la raft.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Guvernul a dat pe sest 4,5 milioane de euro primariilor pentru "cheltuieli urgente în sezonul rece" PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 19:32

       Guvernul a scos din Fondul de Rezervă al prim-ministrului Victor Ponta suma de 20 de milioane de lei pentru a le împărţi primăriilor, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri a Executivului, dar care nu a fost inclusă pe lista documentelor făcută publică la finalul acesteia.

                                                    

    Hotărârea, publicată direct în Monitorul Oficial vineri, arată că Guvernul a transferat cele 4,5 milioane de euro din Fondul de Rezervă către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, urmând ca banii să fie împărţiţi prin ordin al ministrului Liviu Dragnea.

    Criteriul este cererea formulată în acest sens de fiecare primărie.

    Banii sunt destinaţi transferurilor curente între autorităţi publice, locuinţelor, serviciilor, precum şi dezvoltării şi finanţării cheltuielilor urgente legate de sezonul rece.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Valcele, singura apa medicinala romaneasca: ”O imbuteliem asa cum vine din pamant” PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Decembrie 2013 09:48

   Pe piața din România există, la momentul actual, un singur producător de apă medicinală, un produs aparte care, prin conținutul său special de minerale, are efecte terapeutice dovedite.

                                 

  La primul concurs național de ape minerale, brandul Vâlcele a primit și un premiu pentru gustul și aspectul apelor sale.

      ”Apele minerale medicinale sunt ape cu un conţinut ridicat de minerale, acesta fiind motivul principal care determină efectele terapeutice. Din acest motiv, aceste ape sunt foarte rare şi valoroase deoarece este foarte dificil să identifici surse de apă cu conţinut ridicat de minerale alcătuit doar din elemente chimice benefice organismului”, explică pentru bonchef.ro Silviu Manole, general manager Wega Invest, societate care îmbuteliază apa minerală medicinală Vâlcele.

 

    Izvoarele de unde astăzi de procură apa medicinală sunt cunoscute de mii de ani, aici existând “Colonia Aquarium Vivarum”, loc de restabilire a sănătăţii din perioada romană. Şi în istoria mai apropiată de vremurile noastre, Vâlcele este pomenită în primul compendiu de ape minerale ale Europei, scris de Lucas Wagner profesor de “idropie” la Universitatea din Viena în 1773, unde se menţionează “Vâlcele, prima baie a Transilvaniei”.

   Fiecare sticlă de Vâlcele conține apa în forma în care ea a fost procurată de la izvor. ”Conform legislaţiei şi tradiţiei apei minerale medicinale apa este îmbuteliată aşa cum vine din pământ, fără nicio intervenţie, fără a scoate sau a introduce ceva în apă. În acest mod, apă ajunge la cumpărători aşa cum a fost ea făcută şi echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc: natura. În acest mod apa făcută la pulsul pământului – 7,85 hertzi – păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului cât şi structurarea moleculară benefică”, explică reprezentantul Wega Invest.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 629 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home