Total Media News

Esential
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Kit de putere pentru ATV PDF Imprimare Email
Luni, 16 Ianuarie 2012 13:11

Quad Works

ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08QW-24-34506. ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08. Fiecare kit cuprinde High-Flow air filter, pre-filter si Quad Works F.I. Powerbox.  
CARACTERISTICI Marca: Quad Works
Categorie: Kituri de putere

 

http://www.atvrom.ro/kituri-putere-quad-works-power-kitsstage-suzuki-ltr450-200608-p-2087.html

 
Monden
Cum te îmbraci la schi ? PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Ianuarie 2012 12:34

Stilul personal îşi spune cuvântul chiar şi atunci când îţi alegi ţinutele pentru vacanţa de iarnă. Mersul la munte nu înseamnă să laşi deoparte orice preocupare pentru modă. Ba dimpotrivă! Alege-ţi cu grijă echipamentul, pentru a te simţi cât mai bine pe pârtie şi pentru a te bucura din plin de distracţiile iernii. Iată câteva propuneri !

 

 

 

 

Schiatul primează!

Dacă eşti o fire cu înclinaţii spre sport, aşadar chiar te pasionează schiatul, pentru tine va prima alegerea schiurilor. Deşi nu fac parte din vestimentaţie, schiurile sunt un element esenţial. Merită să investeşti în ele! Alege un model cât mai scump, cu un aspect cât mai rafinat.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
TAXA AUTO: Nu veți mai putea vinde mașini fabricate înainte de 2005 PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Ianuarie 2012 09:45

Noua taxă de poluare auto va bloca vânzarea-cumpărarea automobilelor foarte vechi, fabricate înainte de anii 2004-2005, dar este în interesul majoritar al României şi respectă principiul european 'poluatorul plăteşte', a declarat vineri, pentru AGERPRES, Constantin Stroe, membru al Consiliului Director al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile şi vicepreşedinte al companiei Dacia.

                                      

El a afirmat că salută apariţia acestei legi, pe care a calificat-o drept 'o decizie politică curajoasă' pentru că, deşi va afecta peste un milion de posesori de maşini foarte vechi, trebuie privită din punctul de vedere al interesului majoritar al României.

'Prima consecinţă a noii legi este că circulaţia (vânzarea-cumpărarea) automobilelor foarte vechi, cele fabricate până în anii 2004-2005, se va bloca. Practic, un posesor de automobil foarte vechi, între varianta de a-l duce la REMAT în programul Rabla sau a-l vinde, va apela la prima variantă pentru că este mai convenabilă pentru toată lumea', a arătat Stroe.

Citeşte mai mult...
 
Esential
NASA a descoperit cel mai mic sistem planetar de până acum PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Ianuarie 2012 08:47

Cercetatorii NASA au descoperit trei noi planete din afara sistemului nostru solar, cu ajutorul datelor colectate de telescopul spaţial Kepler.

                      

 

                 Cea mai mică are dimensiunile planetei Marte, relateaza Spaceflight.com, citat de green-report.ro."Astronomii abia încep să confirme miile de planete descoperite de Kepler până acum.

Faptul că am găsit una mică precum Marte este uimitor, şi ne spune că ar putea exista o mulţime de astfel de planete în jurul nostru", a declarat Doug Hudgins, cercetator din cadrul programului Kepler, la sediul NASA din Washington.Planetele sunt aproape de steaua lor, denumită KOI-961, care are diametrul de doar o şesime din cel al Soarelui şi este cu 70% mai mare decât Jupiter.

Cele trei planete au nevoie de doar doua zile pentru a orbita steaua."Acesta este cel mai mic sistem solar descoperit pana acum.

Este de fapt mai asemanator ca marime cu Jupiter si lunile sale decat orice alt sistem planetar.

Descoperirea reprezinta o noua dovada privind diversitatea sistemelor planetare din galaxia noastra", a declarat John Johnson, cercetator principal la Exoplanet Science Institute al NASA, din Pasadena, California.

 

**  sursa  :  jurnalul.ro

 
Media-Publicitate
Revolutia tehnologica din tiparul digital redefineste naturaletea imaginilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:45

Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, isi extinde serviciile de tipar digital color prin achizitia unor echipamente noi, care datorita tehnologiei revolutionare de ultima generatie sunt capabile sa confere imaginilor tiparite digital o naturalete remarcabila prin intensitatea culorilor vii si o inalta calitate a consistentei culorilor, astfel incat materialele tiparite au caracteristici comparabile cu cele rezultate dintr-un proces de productie offset.


Noile echipamente accentueaza naturaletea imaginilor prin capacitatea crescuta de a reproduce aproape perfect detaliile acestora la o rezolutie maxima de 1200dpi x 8-bit, in comparatie cu echipamentele de tipar digital color care utilizeaza tehnologii de procesare a imaginilor digitale pe 1-bit. In acelasi timp, procesarea textului prin tehnologia de 8-bit pentru fiecare culoare (CMYK) permite optimizarea procesului de tipar digital color printr-o reproducere mult mai clara a literelor si a altor caractere, conducand astfel la obtinerea de materiale tiparite cu o calitate crescuta, similara cu cea a tiparului offset.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 629 din 644

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home