Total Media News

Cultura
Editura Litera va invita la evenimentul de lansare a cartii Machiajul perfect în 10 minute! PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Noiembrie 2013 11:09

                 Joi, 7 noiembrie 2013, începând cu ora 18.00, Editura Litera vă așteaptă în Diverta Băneasa (Băneasa Shopping City, etaj 1) la evenimentul de lansare a cărții Machiajul perfect în 10 minute, de Boris Entrup, un manual de make-up care creionează pe înțelesul tuturor cele mai importante 50 de tehnici de machiaj.

       Invitat special în cadrul evenimentului este Alex Rădulescu, make-up artist cu o experiență de peste 13 ani în domeniu și un portofoliu impresionant: Dansez pentru tine, Romanian Music Awards, Miss Universe România, Miss World România, Eurovision etc. De asemenea, vor fi alături de noi: Dana Săvuică, moderator TV, Cristina Cioran, actriţă şi prezentatoare TV, și Roxana Nemeș, cântăreață.

      Împreună cu partenerii noștri – Diverta, Melkior Cosmetics și Madame Lucie – vă așteptăm  la o întâlnire ca între prietene: într-un spațiu primitor vom discuta despre tehnicile de machiaj prezentate în carte, iar specialiștii în domeniu ne vor învăța să ne aranjăm în funcție de ce ni se potrivește și ce nu. Cei de la Melkior Cosmetics au pregătit un beauty corner pentru toate doamnele și domnișoarele ce își doresc un răsfăț ca de vedetă, iar Madame Lucie ne va îndulci cu faimoasele sale macarons.

 

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Interviu cu Simona Halep PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Noiembrie 2013 09:21

             Simona Halep wrapped up an absolute breakthrough season by winning the Garanti Koza WTA Tournament Of Champions, battling back from a set down to beat Sam Stosur in the final.

                                         

                      

    Watch highlights and interviews from Sofia all week right here on wtatennis.com!

    A day after pulling off a Houdini-like escape against No.2 seed Ana Ivanovic in the semifinals - she was down a set, and 3-0 down in the third set - the No.1-seeded Halep scored another come-from-behind victory against No.4 seed Stosur in the final, looking completely out of it in a 31-minute first set but rebounding very nicely in the next two sets to beat the Australian to the season-ending title, 26 62 62.

Halep won 20 of the last 26 points of the match, finishing it off on a forehand down the line winner.

"I really wanted to win this tournament, so I'm just happy!" Halep said in her on-court interview after the match. "It has been a great tournament for me. And well done to you Sam, you played well all week."

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Saptamana cetateniei europene la SNSPA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 21:05

       In perioada 4-8 noiembrie, SNSPA marcheaza Anul European al Cetateniei, prin organizarea seriei de evenimente din cadrul Saptamanii Cetateniei Europene la SNSPA,  in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Institutul European din Romania.

                       
    Saptamana de manifestari va debuta in data de 4 noiembrie la deschiderea unui mini-targ de carte pe teme UE in SNSPA, la care vor participa mai multe edituri prestigioase din Romania, continuand cu o conferinta despre viitorul identitatii europene. In data de 5 noiembrie vom continua cu un workshop academic cu participare internationala si cu lansare de carte, iar in 6 noiembrie vom da cuvantul studentilor in cadrul unei sesiuni speciale de prezentare de eseuri pe teme UE.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seara, REZULTATELE NEGOCIERILOR PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 20:24

           Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seară, REZULTATELE NEGOCIERILOR ce au avut loc în cursul zilei de astăzi între Guvern şi FMI.


                                                

     Printre acestea se numără, majorarea salariului minim brut anul viitor în două etape, respectiv de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie. Vor fi operate şi creşteri salariale individuale, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi. De asemenea, Guvernul va introduce o acciză de 7 eurocenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră.

REZULTATELE NEGOCIERILOR DINTRE GUVERN ŞI FMI:

- Salariul minim brut va fi majorat în etape la 900 lei, majorări salariale doar la unii bugetari

Citeşte mai mult...
 
Monden
D&P Perfumum aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 19:47

     D&P Perfumum aniversează 10 ani de prezență pe piața din România prin lansarea unui parfum provocator: Trends by Adina Buzatu - for Her, expresie a voluptății, învăluită în mister, a femeii care cunoaște secretul unei vieți trăite din plin.

                              

      Conceptul D&P Perfumum este remarcabil tocmai prin simplitatea ideii de la care a pornit brandul încă de la înființarea sa, la Ankara, în 1999 și care s-a adresat femeilor spunându-le: oricare ar fi parfumul tău preferat, fii sigură că-l vei găsi în oferta noastră. În timp, promisiunea făcută a fost îndeplinită cu prisosință: parfumuri, de cea mai bună calitate, într-o gamă extrem de variată și la prețuri pentru orice buzunar. Acest lucru este cu atât mai remarcabil cu cât, să nu uităm, esențele de parfum vin direct din Franța iar standardele de calitate sunt mereu la cea mai mare înălțimea conform cerintelor IFRA (International Fragrance Association) si IBO (International Beauty Office, Paris, France),  ceea ce constituie o parte din secretul modelului de business al firmei.

Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep a CÂŞTIGAT turneul de la Sofia, al şaselea din acest an şi urcă pe locul 11 WTA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 10:19

    Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită, a câştigat, duminică, turneul de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari şi va ocupa, începând de luni, locul 11 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare din carieră.

                                

    Halep a trecut în finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2-6, 6-2, 6-2, după o oră şi 37 de minute de joc.

   Cele două sportive s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

Pentru succesul obţinut în capitala Bulgariei, competiţie la care nu a pierdut niciun meci, sportiva română va primi un cec în valoare de 270.000 de dolari şi 375 de puncte WTA.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 641 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home