Total Media News

Ultimele sitiri

Legislatie
Legislatie actuala 16.10.2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Octombrie 2013 19:31

             Monitorul Oficial, Partea I nr. 635 din 15/10/2013


           Lege nr. 268/2013 - Legea nr. 268/2013 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/2013 pentru finanţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino" în vederea realizării Planului naţional de intervenţie pentru prevenirea îmbolnăvirii în masă a populaţiei generate de epidemii şi pandemii
            Hotărâre nr. 782/2013 - Hotărârea nr. 782/2013 privind retransmiterea unui sector de drum naţional situat în intravilanul municipiului Mediaş, judeţul Sibiu, din administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine în administrarea Consiliului Local al Municipiului Mediaş
             Hotărâre nr. 783/2013 - Hotărârea nr. 783/2013 privind înscrierea unor bunuri în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea în administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, aflată sub autoritatea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Romania - Estonia CM 2014 PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Octombrie 2013 15:35

                      Romania  condamnata - in  principiu -  sa  cistige

                          

                     

 

    Formatia  de  inceput  probabila  a  Romaniei  in modulul 4-2-3-1 gandit de Victor Piturca :
    Tatarusanu - Matel,Goian,Gardos,Rat-Bourceanu , Lazar - Torje,Stancu ,Tanase - Maric

Citeşte mai mult...
 
Auto
Conferinta de presa Federal Mogul- AD AUTO TOTAL PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Octombrie 2013 13:17

  Astazi  a  avut  loc  o  conferinta de  presa  comuna  Federal Mogul- AD Auto Total

                 

    Din  partea   Federal Mogul  au  fost prezenti : Dnul Rostislav Psota - marketing   manager  ptr. Europa Centrala si de  Est ,Dnul. Corneliu Preda - country manager  ptr. Romania  si Moldova ,Dnul Frantisek Kepka - technical manager  si  Dnul  Mihai Staicu - Director General AD Auto Total.

    Cu  ocazia  acestei  conferinte  s-au  prezentat :

-  diferentele  intre  placutele  de  frina  marca  Federal Mogul  si  altele

-  noile  bujii cu  incadescenta  - bujii  ceramice  

- Scoala  pentru mecanici auto - scurt istoric, obiective ,concursul " mecanicul anului "

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
BCR ....... soldul creditelor in lei a crescut de 2,5 ori PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Octombrie 2013 07:37
  • Creditele în lei devin prima opțiune a clienților
  • BCR oferă credite pentru investiții imobiliare cu DAE începând cu 6,08%

          Banca Comercială Română (BCR) a înregistrat, din luna octombrie 2012 (când a decis creditarea doar în moneda națională) și până in prezent, o creștere de 2,5 ori a soldului creditelor în lei pentru investiții imobiliare.

                    

         „Vânzările de credite pentru investiţii imobiliare au crescut susținut în ultima perioadă. Creditele în lei sunt deja prima opțiune a clienților, prin avantajele legate de eliminarea riscului valutar şi posibilitatea accesării unei sume mai ridicate. Trendul descrescător al indicelui ROBOR a condus la anularea diferenţei dintre costul total al unui credit în EUR şi al unui credit acordat în lei“, a declarat Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, în cadrul BCR.

Citeşte mai mult...
 
IT
Noile tehnologii TV, in toamna 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 14 Octombrie 2013 19:35

    In aceasta toamna, pe langa trendul clar sugerat de producatorii TV, ma refer aici la formatul 4K, coreenii si taiwanezii se pare ca au altceva in minte la capitolul tehnologii tv si chiar cauta colaboratori pe aceasta tema.

                      

    In aceasta ordine de idei, pot spune ca am vazut cu adevarat cel mai subtire TV OLED. S-a intamplat la IFA 2013 si vorbesc de o grosime de numai 4,5 mm. Da, stiu, mai subtire decat un smartphone de actualitate! Desigur, diagonala era de 55 inci si era la stadiul de prototip, urmand sa intre in productie abia peste cel putin un an de zile. Oricum, e interesant ca discutam tot de un panou cu rezolutie 4K.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Gheorghe Popescu, singurul inculpat audiat la CAB in dosarul transferurilor, la termenul de luni PDF Imprimare Email
Luni, 14 Octombrie 2013 18:12

   Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost singurul inculpat din dosarul transferurilor audiat la Curtea de Apel Bucureşti, la termenul de luni, acesta precizând că îşi menţine declaraţiile făcute pe parcursul urmării penale şi în timpul procesului care a avut loc la ÎCCJ.

                               

   Tot luni, fostul preşedinte al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a făcut o cerere de expertiză medicală pentru că este în imposibilitatea de a da declaraţii în sală din cauza glicemiei crescute şi a pierderii de memorie. Avocatul său a cerut ca anlizele să fie efectuate la IML şi a depus un dosar medical de 100 de file, însă judecătoarea a respins cererea de efectuare a expertizei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 650 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home