Total Media News

Stiri premium
Federal-Mogul a lansat azi un nou segment de piston PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Aprilie 2012 14:53
   

Federal-Mogul introduce segmentul de piston Goetze® LKZ, care reduce consumul de ulei cu până la 50%

 Designul asimetric al segmentului reduce consumul de combustibil și emisiile de carbon

                                    

București, 24 aprilie 2012 Federal-Mogul a lansat azi segmentul LKZ din gama Goetze® care reduce consumul de ulei cu până la 50% comparativ cu segmenţii convenţionali. Conceput pentru motoare echipate cu tehnologie LKZ de la bun început, segmentul asigură o tensiune scăzută care permite reducerea frecării perete-segment.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
MECTS supune dezbaterii publice proiectul Codului de etica pentru invatamantul preuniversitar PDF Imprimare Email
Luni, 23 Aprilie 2012 15:08

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului lansează în dezbatere publică proiectul Codului de Etică pentru învăţământul preuniversitar, elaborat în baza Art. 10 şi a Art. 16 din OM nr.5.550/2011 de aprobare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului naţional de etică din învăţământul preuniversitar.

                                    
Proiectul a fost elaborat de Consiliul naţional de etică din învăţământul preuniversitar şi înaintat Ministerului Educaţiei spre dezbatere publică şi adoptare. MECTS asigură, astfel, platforma pentru dezbaterea publică a Codului de etică pentru învăţământul preuniversitar.

Citeşte mai mult...
 
Sport
100 de ani – Federatia Romana de Atletism PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 08:49

Cu ocazia centenarului atletismului românesc, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale „100 de ani – Federația Română de Atletism ”.

                         

100 de ani – Federația Română de Atletism

Anul 776 î.Hr. marchează prima ediție a Jocurilor Olimpice - primele întreceri atletice în cadru organizat – la Atena.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Alegeri prezidentiale in Franta PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 19:59
Candidatii pentru alegerile prezidentiale din Franta au intrat in ultima zi de campanie, inainte ca alegatorii sa se indrepte catre cabinele de vot, duminica.
                                
Favoritul in sondaje, Francois Hollande, a organizat deja o ultima intalnire cu sustinatorii sai, in Bordeaux, in timp ce presedintele Nicolas Sarkozy isi va sustine ultima intalnire din campanie la Nisa, transmite BBC
Citeşte mai mult...
 
Sport
Colectia 2012 de biciclete BMW PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 13:32

Cu o tradiţie de peste 60 de ani în dezvoltarea de biciclete, BMW vine şi în acest an cu o gamă foarte variată – de la Mountainbike Enduro la cursiera M Carbon Racer. Bicicletele BMW se remarcă prin designul special, cu cadrul dezvoltat special de constructorul german, şi utilizarea unor materiale şi tehnologii inovative.

                                   

De mai bine de 60 de ani, BMW foloseşte expertiza acumulată în producţia de motociclete în dezvoltarea unor biciclete cu adevărat remarcabile. De-a lungul timpului compania a dezvoltat o tradiţiei a inovaţiilor, aşa cum este folosirea materialelor ultra-uşoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja în anii ’50, sau perfecţionarea furcii faţă cu suspensie sau a schimbătorului automat. În acelaşi timp designul poartă semnătura BMW Design Work şi se distinge printr-un cadru unic, special dezvoltat de BMW.

                               

Citeşte mai mult...
 
Esential
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 653 din 708

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home