Total Media News

Fotbal
Moldovan: Sa nu ne imbatam cu apa rece ca suntem pe locul 1 PDF Imprimare Email
Joi, 10 Octombrie 2013 19:11

    Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid, le-a transmis jucătorilor săi, înaintea partidei cu Farul Constanţa, să fie atenţi şi să nu se îmbete cu apă rece că sunt pe locul întâi al Ligii a II-a (Seria 1), precizând că aşteaptă de la ei implicare totală până la sfârşitul sezonului.

                                            

   Moldovan: Să nu ne îmbătăm cu apă rece că suntem pe locul 1, vreau implicare totală până la sfârşit

   "Întâlnim un adversar inconstant, o echipă ciudată care dacă este lăsată să joace fotbal o face foarte bine. Aştept însă de la băieţi să ne impunem şi să luăm toate punctele. Am urmărit atent evoluţia Farului, au jucători cu potenţial, dar trebuie să câştigăm. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece pentru că suntem pe locul întâi în clasament. Mai este mult până departe şi aştept seriozitate şi implicare totală până la sfârşit", a declarat, marţi, tehnicianul, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Stoica, GFR: Platim si fara avizul de la Concurenta, daca Transporturile si-au indeplinit obligatiil PDF Imprimare Email
Joi, 10 Octombrie 2013 18:45

    Proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), Gruia Stoica, susţine că va plăti diferenţa de 170 milioane euro pentru preluarea GFR Marfă chiar şi fără avizul Consiliului Concurenţei, dacă vânzătorul, respectiv Ministerul Transporturilor, şi-a îndeplinit toate obligaţiile.

                       

                     Proprietarul GFR, Gruia Stoica (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

    "Suntem pregătiţi să facem această plată, în condiţiile în care vânzătorul şi-a îndeplinit restul clauzelor contractuale. (...) Nu mai vreau să stau cinci luni până dă avizul Consiliul Concurenţei. Eu spun aşa: Sunt pregătit să plătesc această sumă de bani înainte de a primi avizul Concurenţei, care poate să fie pozitiv sau negativ, îmi asum această responsabilitate, şi mai mult decât atât, îmi asum acest risc de a mă costa mai mult cele şase luni de zile de blocaj a unei sume de 200 de milioane de euro, dar vreau să ştiu dacă vânzătorul şi-a îndeplinit restul clauzelor din contract", a declarat Stoica pentru MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Liber la construirea salii din Complexul "Lia Manoliu", semnat de Ontanu PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:22

        S- a semnat, miercuri, certificatul de urbanism pentru construirea sălii multifuncţionale din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu", aceasta urmând să aibă aproximativ 12.000 de locuri, printr-o investiţie asigurată de Primăria Municipiului Bucureşti.

                     

    Certificatul de urbanism pentru construirea sălii din Complexul "Lia Manoliu", semnat de Onţanu - FOTO

    "Pentru începerea lucrărilor de construire a unei săli polivalente cu instalaţii moderne care permit schimbarea rapidă a funcţiunilor din arenă sportivă în scenă de concerte sau centru de conferinţe, primarul Neculai Onţanu a semnat miercuri certificatul de urbanism", se arată într-un comunicat de miercuri al Primăriei Sectorului 2.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Nicolaescu: Pachetul de baza pentru neasigurati - preventie, programe nationale, urgenta PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:10

        Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că pachetul de bază de care vor beneficia şi cetăţenii neasiguraţi include doar prevenţia, serviciile aferente programelor naţionale şi cele de urgenţă, asiguraţii beneficiind de servicii suplimentare.

                     

    "Pachetul de bază se va asigura pentru toate categoriile de cetăţeni, şi asiguraţi, şi neasiguraţi, doar pe câteva elemente: pe prevenţie, pe programe naţionale şi pentru urgenţă", a declarat Nicolăescu la TVR1, explicând că aceste prevederi sunt incluse în programul de guvernare.

   Cetăţenii asiguraţi vor beneficia şi de alte servicii, "pentru că ei sunt plătitorii de asigurări de sănătate", a adăugat Nicolăescu.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Dragomir este panicat de suma pe care ar putea sa o obtina din drepturile TV PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:01

    Dragomir spune că televiziunile vor avea în continuare prioritate pentru drepturile TV, dar, în acelaşi timp, ameninţă cu un proiect revoluţionar importat din Olanda

-RCS-RDS şi Romtelecom sunt dispuse să achiziţioneze în continuare drepturile TV, dar cu un contract diminuat de la 100 de milioane de euro la jumătate.

                         

   Unde se vede Liga 1, dacă RCS-RDS şi Romtelecom nu oferă suma cerută de LPF?

   Marţi dimineaţa, la conferinţa săptămânală pe care o ţine la sediul LPF, Dumitru Dragomir a întrerupt pentru câteva secunde veselia generală pentru a-şi spune oful. „Grija mea cea mai mare este să obţin bani pentru cluburi din drepturile TV“. Momentul a fost trecut uşor cu vederea, deşi, cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului cu RCS-RDS şi Romtelecom, aceasta este principala preocupare a şefului Ligii. „ O să mă mătrăşescă ăştia dacă nu fac rost de bani“, spunea acelaşi Dragomir în urmă cu două zile, la Etno TV.

Citeşte mai mult...
 
Monden
NARENJ FASHION FAIR .... A III A EDITIE A ORIENTAL FASHION FAIR PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Octombrie 2013 08:44
               NARENJ FASHION FAIR  organizează, pe data de 26 si 27 octombrie ,un targ destinat oamenilor iubitori de frumos , arta , fashion si shopping.
                           
             Organizat în ambianţa Casa Universitarilor  şi sub egida Oriental Fashion Fair, aceasta a treia editie , promovează ideea de înalţime în lumea fashion, forme şi spaţii, fuziunea intre oriental si occidental in materie de materiale , accesorii , bijuterii , interior design , makeup , hairstyle , sanatate, nu în ultimul rând, rolul acestora în transmiterea mesajelor.
          Touch artistic: moda  vs frumusete.
            Detalii organizatorice:
Data: 26 – 27 octombrie , ora 11.00 – 19.00
Locul: Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu , Numarul  46)
Taxa intrare: 10 lei
           Despre eveniment:
    Acolo unde se afla magia si luxul specifice Estului cat si patrimoniul , traditiile si obiceiurile , se regaseste si sursa de inspiratie a creatorilor de moda si designerilor , unde se redescopera comorile artistice din epoci trecute si unde se creeaza o fuziune cu modernitatea timpurilor noastre.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 653 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home