Total Media News

Auto
Catalanii de la Indcar au demarat productia in Parcul Industrial Prejmer PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 14:47

     Pentru anul acesta, „norma” pe care şi-au impus-o este de 250 de saşiuri pentru microbuze şcolare

                               

     Catalanii de la Indcar Group au demarat luna trecută, potrivit unui anunţ postat pe site-ul companiei, activitatea într-un centru de producţie de caroserii pentru microbuze în Parcul Industrial Prejmer, de lângă Braşov. Potrivit anunţului, investiţia totală în noul centru Indcar se ridică la 4,6 milioane de euro, subsidiara de la Braşov având 60 de angajaţi. Centrul de la Braşov este al doilea al companiei, după cel din provincia spaniolă Girona. La Prejmer ar urma să se producă 250 de organisme în primul an de activitate, aceasta urmând să se concentreze pe saşiuri pentru microbuze folosite în transportul şcolar. Producţia de la Prejmer este destinată unor ţări ca Franţa sau Italia, dar pe viitor compania se aşteaptă la creşterea cererilor de pe piaţa est-eruopeană.
Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
In septembrie, din nou, Salonul Calului ! PDF Imprimare Email
Joi, 26 Septembrie 2013 09:46

    Cum era de așteptat, după succesul ediției inaugurale din 2012, Clubul de echitaţie Equestria din Tâncăbeşti (DN1) va organiza între 27 și 30 septembrie 2013 cea de-a doua ediţie a Salonul  Calului  !

                                            

     “A doua ediţie a Salonului Calului vine să reconfirme nevoia unui astfel de eveniment complex şi ambiţios în România, pe care sperăm să-l transformăm, în timp, într-un brand local şi într-un model de business. Am acordat din nou o deosebită atenţie nevoii de educare a publicului în spiritul competiţiei fair-play, al stilului autentic şi al aprecierii unui spectacol unic, cum este echitaţia. 

    Unicitatea acestui concept constă tocmai în îmbinarea activității competiţionale pur sportive cu fascinante show-uri ecvestre, parade şi momente tematice de divertisment ecvestru, dar şi cu prezentări pentru publicul avizat.” a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului Equestria, care și-a propus ca prin acest eveniment să consacre în România un eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru, având ca temă de inspiraţie celebrul Salon du Cheval din Paris.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Romania cu un stand DEZASTRUOS la International French Travel Market. PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Septembrie 2013 07:51

                                   Ruşinos  !

      Cum arată standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Paris

                        

     România este prezentă, alături de alte zeci de ţări, la International French Travel Market, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de pe continent, desfăşurat la Paris la finele lunii septembrie.

      Umbrite de sloganul "Explorez les jardins des Carpates", mai puţin de zece persoane aşteaptă turişti la standul României, care oferă câteva pliante şi hărţi despre ţara noastră.

    Cinci afişe lipite pe pereţi promovează principalele destinaţii turistice ale ţării. Prin comparaţie, standurile vecine ale Greciei, Turciei şi Ciprului impresionează prin măreţia şi designul menit să atragă vizitatorii. România nu a investit mai mult de câteva sute de euro în standul de la Paris, ţara noastră având unul dintre cele mai neatractive locuri de la International French Travel Market.

 

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Parintii care au avut venituri 12 luni in ultimii 2 ani anteriori nasterii ar putea lua indemnizatie PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Septembrie 2013 20:11

    Comisia pentru Muncă din Senat a adoptat, marţi, raport favorabil pentru o propunere legislativă prin care se stabileşte că părinţii care au realizat venituri impozabile timp de 12 luni în ultimii doi ani anteriori naşterii vor beneficia de indemnizaţie lunară pentru creşterea copiilor.


    Potrivit iniţiativei legislative care modifică Ordonanţa 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aceste drepturi ar urma să fie acordate începând cu 1 ianuarie 2014.

     Prin raportul Comisiei, adoptat în unanimitate, cu amendamente, termenul iniţial de trei ani a fost redus la doi ani, pentru a fi armonizat şi cu legislaţia privind acordarea indemnizaţiei de şomaj, unde se iau în calcul 12 luni lucrate în ultimii doi ani anteriori depunerii cererii de şomaj.

Citeşte mai mult...
 
Mediu
Melescanu: In subiectul Rosia Montana au fost implicate guverne straine, entitati si presa PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Septembrie 2013 18:07

      Şeful SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la finalul audierii în Comisia parlamentară de control că în subiectul privind Roşia Montană au fost implicate atât guverne străine, cât şi "entităţi", "mijloace de presă" sau cetăţeni străini care au făcut lobby pentru sau împotriva proiectului.

                                      

    Pentru o serie de întrebări care au fost adresate de membri comisiei, unele dintre ele foarte specifice, a rămas să venim cu precizări, căutând în arhivele noastre dacă putem da răspunsuri sau nu la întrebări.

    Meleşcanu a precizat că nu poate da publicităţii prea multe informaţii legate de acest subiect, având în vedere caracterul secret al acestora.

    "Noi am încercat să le structurăm însă pe cele pentru Comisie... ce guverne, ce entităţi, ce mijloace de presă au fost implicate din străinătate în acest proiect, fie în favoarea proiectului, fie împotriva proiectului şi am încercat să prezentăm o imagine cât mai completă", a afirmat şeful SIE.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Grapini: Pot intra in Cartea Recordurilor, niciun ministru n-a spus pana acum ce prost e Guvernul. PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Septembrie 2013 16:53

           Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat marţi că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte, şi că membrii acestuia nu înţeleg mediul de afaceri.

                                       

     Premierul Victor Ponta, aflat la Vilnius, a declarat că responsabilitatea relaţiei cu mediul de afaceri revine în primul rând chiar ministrului delegat pentru IMM, Maria Grapini, şi că, dacă aceasta este nemulţumită, atunci sigur va fi găsit un ministru mai bun.

    "Dacă s-a înţeles că eu am apăsat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru că niciun ministru nu a venit până acum şi să spună ce prost e Guvernul. Nu? Intru şi eu în Cartea recordurilor", a spus Grapini la conferinţa MEDIAFAX Talks About SME's.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 664 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home