Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Gigi Multescu nu mai este antrenorul lui Dinamo PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 19:03

           Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo

                                        

     Tehnicianul Flavius Stoican a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, în locul lui Gheorghe Mulţescu, al cărui contract a fost reziliat pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

     Astăzi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Gheorghe Mulţescu şi finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Gheorghe Mulţescu (61 de ani) au convenit rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului. Argumentul principal al despărţirii dintre cele două părţi a fost reprezentat de necesitatea unui şoc la echipă, în condiţiile în care FC Dinamo Bucureşti a înregistrat un început de campionat modest sub îndrumarea echipei tehnice conduse de Gheorghe Mulţescu. FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Gheorghe Mulţescu pentru implicarea şi munca depusă în perioada în care s-a aflat pe banca tehnică a echipei de fotbal şi îi doreşte succes în activităţile viitoare", se arată în comunicat postat de FC Dinamo.

Citeşte mai mult...
 
Esential
A PATRA duminica de PROTESTE, la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 18:39

     Sute de persoane s-au strâns la fântâna de la Universitate în cea de-a patra duminică de proteste faţă de proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană, un nou marş urmând să aibă loc în Capitală.

                           

    Este cea de-a 22-a zi consecutivă în care se protestează la Universitate faţă de proiectul minier. Manifestanţii au anunţat şi pentru această seară un marş prin Capitală, ca în fiecare duminică.

    Proteste similare au început şi în alte oraşe din ţară, printre care Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi

Citeşte mai mult...
 
International
Bo Xilai a fost condamnat la inchisoare pe viata in China PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 11:45

           Bo Xilai, fostul lider chinez aflat la originea celui mai amplu scandal politico-criminal cunoscut de regim de la sfârşitul revoluţiei culturale, a fost condamnat duminică la închisoare pe viaţă.

                                                              

            "Curtea pronunţă o pedeapsă de închisoare pe viaţă cu privare permanentă de drepturi politice", afirmă textul hotărârii, dat publicităţii pe Sina Weibo, un echivalent chinez al Twitter, de către tribunalul din Jinan, capitala provinciei Shandong (est), unde a avut loc procesul său, luna trecută.

              Bo Xilai a fost condamnat pentru corupţie, deturnare de fonduri şi abuz de putere, în special în cazul asasinării de către soţia sa, Gu Kailai, a unui om de afaceri britanic, Neil Heywood.

Citeşte mai mult...
 
International
ALEGERI LEGISLATIVE in Germania: Ce sanse are coalitia Angelei Merkel PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 18:28

       Coaliţia Angelei Merkel, formată din conservatori şi liberali, ar obţine doar un mic avans la alegerile legislative din Germania, potrivit unui ultim sondaj publicat înaintea scrutinului de duminică.

                        

      Potrivit acestei anchete realizate de institutul Emnid şi care va apărea în săptămânalul Bild am Sonntag, conservatorii cancelarului Angela Merkel (CDU şi fratele său bavarez CSU) ar obţine 39 la sută, în timp ce partidul liberal FDP doar 6 la sută.

     Social-democraţii sunt creditaţi cu 26 la sută, iar aliatul lor tradiţional cu 9 la sută. Stânga radicală Die Linke ar obţine 9 procente, în timp ce partidul antieuro Alternative für Deutschland (AFD) nu ar depăşi pragul electoral de 5 la sută.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
InfiniteaJazz InFusion – September Songs- 23 septembrie, la ora 20:00 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 16:05

               Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzica in Chisinau, iar in prezent este masteranda la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia de Jazz.

                    

     A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine.

     A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mureș si la Sibiu Jazz Fest și a lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o cant.

Citeşte mai mult...
 
Companii
O noua fabrica de hartie a fost deschisa la Dej. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 07:50

                Vineri  a avut loc la Dej  inaugurarea celei mai moderne linii de productie din Romania, de hartie TISSUE, 100% celuloza, construita de Metalicplas Impex. 

                                      

         Investiţia de aproximativ 17 milioane de euro s-a realizat în cadrul programului operational sectorial „Cresterea Competitivitătii Economice” si a fost cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investitii pentru viitorul dumneavoastră”. 

       Asistenta financiară nerambursabilă este de cca. 4,5 milioane euro, sumă asigurată de FEDR si Bugetul de Stat. In cadrul acestei investitii, Banca Transilvania a participat cu aproximativ 8 milioane de euro in calitate de cofinantator al proiectului. Infiintarea acestei linii de productie a luat naştere din dorinţa MGTEC GRUP din care face parte METALICPLAS de a-şi diversifica activitatea într-un domeniu traditional zonei. Această investitie vine ca o completare a celei în linia de converting, care produce din luna septembrie 2012 si care a reusit  să se integreze în piata de hârtie igienică si prosoape de hârtie prin marca proprie ALINT si prin mărcile private ale unor retele si companii externe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 666 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home