Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Black Friday - Vinerea Neagra PDF Imprimare Email
Luni, 26 Noiembrie 2012 22:35

      Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.

                      

    În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari..

    Black Friday sau Vinerea Neagră a fost asimilată și de unele mari lanțuri de magazine din România. Cu acest prilej marile magazine se întrec în a oferi prețuri (doar de 1 zi) și reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienți cât mai mulți și implicit să obțină profituri considerabile prin amploarea desfacerii.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cristalele si cristaloterapia PDF Imprimare Email
Luni, 26 Noiembrie 2012 08:05

                    Natura tamaduirii

                 Cristalul isi exercita actiunea tamaduitoare dinamizand procesul de SUBLIMARE, prin intermediul caruia, pornirile egotice, negative, distructive, involutive sunt preschimbate in tendintele elevate corespunzatoare, evolutive. Indispensabila unei tamaduiri naturale, sublimarea presupune o schimbare de perspectiva: omul trebuie sa renunte la permanenta cautare in exterior si sa se orienteze spre interior.

                                                         

             Ego-ul este structura care il impinge in afara, facandu-l sa creada ca doar acolo isi poate gasi implinirea, in realizari profesionale, relatii, distinctii, posturi, averi, renume, aventuri (de toate felurile), mancare, bani, femei (sau barbati), familie, copii, reusita sociala (ba chiar si fapte bune, opere de arta, teorii stiintifice etc., daca autorul lor nu realizeaza ca este doar un instrument prin care Dumnezeu actioneaza).

Citeşte mai mult...
 
Sport
FANTASTIC: Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI ptr. jucatori PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:17

          Jucatorii Universitatii Cluj au intrat pe teren cu 5 minute mai tarziu, la derby-ul de pe Cluj Arena, in semn de protest fata de situatia critica in care se afla clubul.

                     

       Din cauza problemelor financiare, acestia nu si-au mai primit banii in ultima perioada.

       Prestatia Universitatii a fost una laudabila, chiar daca, la final, tabela a aratat 2-1 pentru CFR. In semn de solidaritate cu situatia dificila in care se afla jucatorii, suporterii lui U care au fost prezenti la meci au facut o cheta de 6600 de lei, pe care au donat-o jucatorilor, la vestiare, imediat dupa terminarea partidei.

Citeşte mai mult...
 
Film
Politica in cinema, Dorel Visan si o incursiune in culisele filmului „Evadarea”, la „Ca-n filme” PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:02

              În această săptămână, emisiunea „Ca-n filme” analizează filmele cu şi despre oameni politici, alegeri şi campanii electorale, pentru a afla cum sunt folosite acestea pentru manipularea publicului sau pentru a-l informa pe acesta că este manipulat de lumea politică. Ediţia de duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.20, de pe Digi24, va fi prezentată de actorul de teatru, film şi televiziune Ioan Andrei Ionescu, dintr-un loc inedit.

 

      În rubrica „Istorie cinema”, criticul de film Cristian Tudor Popescu, directorul festivalului Cinepolitica Copel Moscu şi specialistul în comunicare politică Antonio Momoc arată că atât în regimurile totalitare, cât şi în cele democratice, filmele despre politică au o tentă puternic manipulatoare.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Mechel opreste temporar operatiunile combinatelor detinute in Romania PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2012 17:55

    Grupul metalurgic rus Mechel a anunţat că va suspenda temporar producţia fabricilor deţinute în România şi a celei de la Donetk (Ucraina). Ruşii îşi motivează decizia prin situaţia dificilă cu aprovizionarea cu materii prime, dar şi prin vânzările reduse în condiţiile în care cererea pentru produsele din oţel a scăzut.

 

    Problema celor de la Mechel e o dovadă că producţia cu orice preţ nu e niciodată o soluţie, mai ales în condiţiile în care toate companiile metalurgice europene se confruntă, atât cu preţurile de dumping aruncate în piaţă de chinezi (contra cărora, americanii din sud şi nord şi europenii au creat un fel de alianţă), cât şi cu faptul că cererea europeană în condiţii normale de piaţă e de 160 de milioane de tone, iar capacităţile de producţie existente pe continent depăşesc 210 milioane de tone.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Taxe noi la Registrul Comertului. Afla cit costa sa-ti inscrii afacerea PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 23:36

                 Prin   HG nr. 902/2012 a fost modificat sistemul de taxe și tarife la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), astfel că taxarea operațiunilor de înregistrare se va face în funcție de tipul solicitării.Noile tarife sunt în vigoare de vineri, 23 noiembrie.

  

     Noul sistem de tarifare se aplică prin plata unei singure taxe pentru înființarea unei firme sau a unei persoane fizice autorizate.Iată noile taxe:

 

    ** Înregistrarea unei persoane juridice în Registrul Comerţului - 250 de lei. Aceasta este o taxă unică pentru autorizarea constituirii, înmatricularea și autorizarea funcționării prin declarație pe proprie răspundere

Citeşte mai mult...
 


Pagina 670 din 798

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home