Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Michel Platini: Voi decide după Cupa Mondială din 2014 dacă voi candida la preşedinţia FIFA PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:28

         Preşedintele UEFA, Michel Platini, a anunţat, marţi, că va decide în timpul sau după Cupa Mondială din 2014 dacă va candida la şefia FIFA, post ocupat în acest moment de elveţianul Joseph Blatter.

                    

     "Nu m-am hotărât ce voi face în viitor, mai am câteva luni de reflectat. Voi lua o decizie în timpul sau după Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Cu siguranţă nu înainte. Îmi place foarte mult la UEFA şi mi-ar fi foarte greu să plec pe alt drum. Oricum, nu am de ce să mă grăbesc, alegerile la FIFA sunt abia peste doi ani. Aş da dovadă de egoism să fac un subiect de discuţie şi de dezbatere din cadidatura mea, mai ales că în acest moment fotbalul are probleme mult mai importante", a spus Platini, la deschiderea întrunirii Comitetului Executiv al UEFA de la Dubrovnik (Croaţia).

 

Citeşte mai mult...
 
International
Barack Obama vrea să testeze deschiderea Iranului pentru dialog PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:16

    Preşedintele american Barack Obama a declarat, marţi, că intenţionează să testeze disponibilitatea omologului său iranian, Hassan Rohani, de a dialoga pe tema programului nuclear al republicii islamice.

                                                         

     "Există o şansă pentru diplomaţie. Sper că iranienii vor profita de ea", a declarat Obama într-un interviu acordat postului de televiziune hispanofon Telemundo, la două zile după ce a confirmat un schimb de scrisori cu Hassan Rohani, învestit la începutul lui august şi al cărui ton pare mai conciliant faţă de stilul inflexibil al predecesorului său, Mahmoud Ahmadinejad.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
IMMurile sa mearga la stat sa ceara bani PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 20:27

      “IMMurile să meargă la stat să ceară bani. Băncile din România merg după un model de business”

                  

              
    Aceasta este părerea unui Preşedinte al Consiliului de administraţie al uneia dintre băncile comerciale din România.

    Acum două săptămâni am fost invitat la Colegiul de Excelenţă în Afaceri, eveniment organizat de  Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România.  Am participat cu plăcere, cu intenţia clară de a asculta opiniile critice şi soluţiile reprezentanţilor IMM cu privire la refacerea potenţialului acestui sector. În fapt, “furnicile” unei economii, un sector cu potential ridicat în creşterea investiţiilor şi crearea de locuri de muncă. Mă interesează sectorul atât în calitate de consilier cât şi în cea de Presedinte al CA la Fondul Român de Contragarantare.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Bonurile fiscale de pana la 100 de euro nu trebuie raportate in declaratie PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 15:29

      Contribuabilii nu trebuie sa mai declare in formularul 394 bonurile fiscale de pana la 100 de euro, se arata intr-un ordin ANAF, intrat vineri in vigoare.

     Decizia Fiscului vine la scurt timp dupa ce, la finele lunii mai 2013, institutia precizase ca bonurile fiscale trebuie raportate.

 

      ANAF a emis Ordinul nr. 2986/2013, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 582 din 13 septembrie 2013, prin care modifica instructiunile de completare a formularului 394 “Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriu national” (cod MFP 14.13.01.02/f). Prevederile actului normativ se aplica operatiunilor efectuate pe teritoriu national, incepand cu luna august 2013.

     Potrivit noilor reglementari, in “Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriu national” nu se inscriu facturile emise prin autofacturare si bonurile fiscale care indeplinesc conditiile unei facturi simplificate.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Miss Universe Romania - Oana Roxana Andrei PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 10:54

             Oana Roxana Andrei, românca de 26 de ani care ne va reprezenta ţara în finala internaţională de la Moscova, pe 9 noiembrie, a discutat despre parcursul profesional şi despre presiunile concursului. 

                                                     

    Mă simt onorată, foarte fericită pentru că în sfârşit mi s-a întâmplat un lucru frumos. Va fi o experienţă care-mi va marca viaţa. Cei din jur mă fac să înţeleg ce mi s-a întâmplat. Nu-mi amintesc momentul prea bine, mă încercau tot felul de trăiri. Unele colege erau mai supărate, dar au fost extraordinare, spune Oana Roxana Andrei, câştigătoarea de anul acesta a Miss Universe România.
   În catonamentul de trei săptămâni am făcut un exerciţiu de sinceritate, iar Roxana a primit majoritatea voturilor colegelor, adaugă Valentina Ionescu, experta care deţine licenţa concursului.În catonamentul de trei săptămâni am făcut un exerciţiu de sinceritate, iar Roxana a primit majoritatea voturilor colegelor, adaugă Valentina Ionescu, experta care deţine licenţa concursului.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Tenismanul croat Marin Cilici, suspendat pana la 1 februarie 2014, pentru dopaj PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 09:27

        Jucătorul croat Marin Cilici, numărul 24 ATP, a fost suspendat pentru nouă luni de Federaţa Internaţională de Tenis (ITF), după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă, la turneul de la Munchen, în primăvara acestui an.

                

      "Marin Cilici este suspendat pentru o perioadă de nouă luni, sancţiune valabilă de la 1 mai 2013, data când a oferit eşantionul în cauză, şi până la miezul nopţii, în data de 31 ianuarie 2014. În plus, s-a decis că rezultatele lui Cilici la turneul de la Munchen ar trebui să fie anulate, ceea ce înseamnă că el va pierde punctele şi premiul în bani obţinut la competiţia respectivă", se arată pe site-ul ITF, informează itftennis.com.

     Forul internaţional a precizat că Cilici a fost supus unui control antidoping în timpul turneului de la Munchen, eşantionul de urină fiind trimis la laboratorul antidoping din Montreal, unde s-a descoperit că proba conţinea nikethamide, un stimulent.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 670 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home