Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Victor Ponta a mers la Rosia Montana PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 17:58

 

                Victor  Ponta   este  in  acest  moment  la Rosia Montana

            

 

      Vizita  efectuata  de  prim ministrul Romaniei   este  cel  putin  surprinzatoare.

       Domnul  Ponta  a  scos  minerii  din  mina   !!!!



 

Citeşte mai mult...
 
International
Jose Manuel Barroso: România si Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru Schengen PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 12:48

     România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Spaţiul Schengen şi trebuie să primească o şansă de aderare cât mai curând, afirmă preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, într-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria.


     "Bulgaria şi România îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Schengen şi cred că va fi corect să li se acorde o şansă cât mai curând", a declarat Barroso în interviul acordat postului public de radio bulgar.

      Referindu-se la piaţa muncii la nivel european, Barroso a reamintit că libera circulaţie a cetăţenilor europeni este unul dintre principiile fundamentale ale Uniunii Europene.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid aduce un mijlocaş bulgar care a debutat în prima ligă la 18 ani PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 12:42

   După ce au adus în urmă cu câteva zile un jucător ce şi-a făcut junioratul la Arsenal, pe Rhema Obed, în Giuleşti va fi înregimentat mijlocaşul lateral Yancho Andreev.

 

   Fotbalistul poate juca pe ambele părţi, fiind ambidextru. Yancho Andreev a făcut parte ultima oară din lotul celor de la Edirnespor, în a doua divizie turcă.În cele 7 meciuri disputate în tricoul lui Edirnespor, mijlocaşul a marcat de 4 ori.

   Andreev a debutat în prima ligă bulgară la numai 18 ani, la Chernomoreţ Varna

Chernomoreţ Varna (2009-2011), Chernomoreţ Balchik (2009-2010, împrumut), Kaliakra şi Edirnespor sunt echipele la care a mai evoluat Andreev

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Primul derby al Craiovei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 15:50

           Marele meci al orgoliilor dintre cele două ”Universităţi”, de diseară, de la ora 20:00, este un duel fără milă între oameni care-şi dispută supremaţia unui brand istoric.

                                                    

     O premieră. Derby-ul "Universităţilor", de diseară, de la ora 20:00, de la Turnu Severin, aruncă în luptă orgolii nemăsurate şi patimi înverşunate.

    Pe de-o parte, cei adunaţi sub steagul "leului Băniei", aruncaţi în exil la 110 kilometri depărtare, anunţă că partida cu "ceilalţi" este cel mai important meci al anului.

   "Joacă echipa adevărată a Craiovei, Ştiinţa, şi o formaţie înfiinţată nu ştiu cum, dar trebuie să învingem! Cu sufletul, dar şi cu mintea. Jucăm acasă, la Severin, vom avea fanii de partea noastră, trebuie să învingem într-un meci special. Vedem ce va fi, însă nu luăm în calcul decît victoria", a spus Nicolo Napoli pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Ludovic Orban cere DEMISIA lui Ponta şi a lui Şova, în scandalul Roşia Montană PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:17

              Ludovic Orban a spus ca singura modalitate prin care statul roman isi poate spala imaginea este ca cei doi ministri sa isi dea demisia.

                                             

       "Dupa parera mea, din situatia asta nu se poate iesi decat prin demisia domnului Sova si a domnului Ponta. Nu poti sa zici luni, ca premier, la trei, patru ore inainte sa dea un comunicat compania, ca aceasta companie poate sa dea statul in judecata si statul sa plateasca daune de 2 milioane", a spus deputatul.Liberalul s-a aratat deranjat ca multi oameni au votat PNL si USL pentru ca au crezut ca vor bloca proiectele legate de Rosia Montana si gazele de sist.

      "Primul lucru care pe mine ma deranjeaza este ca una dintre principalele teme de campanie a fost Rosia Montana si gazele de sist. Sunt multi oameni are au votat cu noi pentru ca au crezut ca noi vom bloca aceste proiecte.

     Nu poti sa te schimbi brusc peste noapte, dupa ce ai ajuns la putere, sa devii un sustinator ale acestui proiect", a completat Orban.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
De ce trebuie sa eviti carnea de pui. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:14

     Dezvoltare precoce si risc de cancer, acestea sunt efectele carnurilor cu hormoni.


    Tocmai de aceea, nutritionistii ne sfatuiesc sa ne indreptam atentia spre alte pasari care nu au ajuns inca sa fie crescute industrial.

 

    Specialistii consultati pentru emisiunea "Ce se intampla, doctore?" iti recomanda carne de curca sau de strut in locul puiului, preparatele de gasca, rata, porumbel sau de prepelita. Multe dintre sortimente au putin colesterol si multe vitamine si minerale. Nu trebuie sa consumi cantitati mari, ci sa tii cont de diversitate. Astfel iti asiguri aportul echilibrat de nutrienti din specialitati de carne alba.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 672 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home