Total Media News

Auto
Bosch a finalizat procedurile de preluare a Grupului Unipoint din Taiwan PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 19:55

La finalul anului trecut, Divizia Bosch Automotive Aftermarket a finalizat cu succes procedurile de preluare a Grupului Uni­point, cu sediul în Taipei, Taiwan.

                              

Preluarea a fost aprobată de autorităţile antitrust. Părţile au fost de acord să nu dezvăluie preţul de achiziţie.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii la a X-a editie! PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 14:43

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB & Accesorii 2012) isi deschide  traditional, in toamna, portile pentru publicul vizitator, pasionatii si specialistii din domeniul auto in perioada 19 – 28 octombrie 2012 la Romaero Baneasa.

                  

Ca scurt istoric, succesul primelor 4 editii (1993 – 1996) atat din punct de vedere al organizarii cat si al afluxului de vizitatori (120.000 vizitatori in 1996) a facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Postul Tv TVRM se transforma în TVH 2.0 PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 12:37

Postul Universităţii „Spiru Haret“, condus de Sebastian Lăzăroiu, va avea de mâine o nouă faţă.

                    

Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret", îşi va schimba denumirea şi grila de programe de la 23 februarie.

Citeşte mai mult...
 
IT
Allview - APC N570 Dual Core PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Februarie 2012 09:02

Creat special pentru a satisface cerintele de portabilitate, notebook-ul Allview este echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si bugetul de care acestia dispun pentru achizitionarea lui.

                   

APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe doua nuclee. Un avantaj remarcabil pentru aceasta gama de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic si de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.

Citeşte mai mult...
 
Sport
CM de ski jumping rezervat juniorilor PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 23:08

Pe 23 Februarie , va avea loc proba de sarituri cu schiurile individuala la baza nou construita din Turcia de la Erzurum.


Cei mai cunoscuti saritori aflati la start sunt : Lukas Mueller . Pascal Egloff,Peter Frenette, Tomaz Byrt,iar din Romania  Iulian Pitea si Remus Tudor.

 
Auto
Şoferi mai conştienţi în ceea ce priveşte consumul de combustibil PDF Imprimare Email
Marţi, 21 Februarie 2012 13:49
Peste 50% dintre membrii forumului global Worldtrucker încearcă în permanență să conducă vehiculele cât mai economic posibil. Acesta este rezultatul unei recente anchete realizate pe Web*.
       
 

Economia de combustibil este întotdeauna o chestiune „fierbinte" legată de climat, dar nu numai mediul beneficiază major de pe urma reducerii consumului de combustibil.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 673 din 708

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home