Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
Sesiune ISTORICĂ a Comitetului Internaţional Olimpic: Vor fi luate decizii cruciale PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 15:15

            Sesiune ISTORICĂ a Comitetului Internaţional Olimpic:

             Vor fi luate decizii cruciale pentru viitorul olimpic

                     

 

     Jacques Rogge a deschis, vineri seară, la Buenos Aires, o sesiune istorică a Comitetului Internaţional Olimpic, care va lua trei decizii cruciale pentru viitorul olimpic: va decide oraşul-gazdă a Jocurilor Olimpice din 2020, viitorul şef al CIO şi soarta luptelor în programul olimpic.

 

     În magnificul Teatru Colon, celebru în toată America Latină, belgianul de 71 de ani i-a asigurat pe cei 100 de membri ai CIO că a fost o mare onoare pentru el să fie preşedintele acestei organizaţii în ultimii 12 ani. "Sunt convins că mişcarea olimpică este puternică şi are un viitor excepţional", a declarat Jacques Rogge.

Patru zile intense îi aşteaptă pe membrii CIO. Sâmbătă, aceştia vor alege oraşul gazdă a JO din 2020 dintre Istanbul, Madrid sau Tokyo.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Romanul se viseaza patron, dar jumatate din afaceri esueaza in primii 3-4 ani PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 15:03

    Romanii se claseaza pe primul loc in UE la intentii antreprenoriale, insa mai mult de jumatate din afacerile incepute de acestia esueaza in 3-4 ani.


     Vezi care sunt motivele.

   Romania este prima tara din Uniunea Europeana din punct de vedere al intentiilor antreprenoriale, 27% dintre romani declarand ca vor sa porneasca la drum pe cont propriu. Procentajul este mai mult decat dublu fata de media inregistrata in Uniunea Europeana, potrivit datelor furnizate de Global Entrepreneurship Monitor si Comisia Europeana.

 Cu toate acestea, problemele apar atunci cand ne uitam la sustenabilitatea initiativelor antreprenoriale. Romania ocupa locul 6 in Uniunea Europeana (dupa Austria, Estonia, Letonia, Olanda si Slovacia) din punct de vedere al activitatii antreprenoriale totale: 9% din populatia activa este in curs de a incepe un business sau isi dezvolta propriile start-up-uri.Ocupam insa penultimul loc la nivel european din punct de vedere al sustenabilitatii initiativelor antreprenoriale: mai bine de jumatate din companiile nou infiintate nu reusesc sa supravietuiasca perioadei critice de 42 de luni (acestea se inchid sau isi suspenda activitatea), potrivit reprezentantilor organizatiei Akcees, specializata in consultanta antreprenoriala. Potrivit lor, daca unul din 5 tineri este antreprenor, ceilalti 4 au locuri de munca!

Citeşte mai mult...
 
International
Rezultatul discuţiilor dintre Putin şi Obama privind Siria la summitul G20 PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Septembrie 2013 17:11

           Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat că a discutat despre criza siriană vineri cu preşedintele american Barack Obama, în cadrul summitului G20, şi că şi-au păstrat poziţiile la finalul întâlnirii.

 

    Ne-am întâlnit cu preşedintele american astăzi (vineri)", a declarat Putin, într-o conferinţă de presă, la finalul summitului de două zile de la Sankt Petersburg.

   Un oficial de la Casa Albă a confirmat că Obama şi Putin s-au întâlnit vineri în cadrul summitului G20, dar nu a oferit imediat mai multe detalii.

   "Am stat de vorbă aşezaţi, conversaţia a durat 20-30 de minute", a precizat Putin.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Noi module in cadrul atelierului intensiv de gramatica a limbii engleze PDF Imprimare Email
Joi, 05 Septembrie 2013 20:33
Atelier Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze

Atelierul Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze este compus din doua module.

Atelier Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze - Modulul 1
Acest atelier va ofera o perspectiva vasta asupra aspectelor fundamentale ale gramaticii limbii engleze si va ajuta sa deveniti mai constienti de complexitatea structurilor gramaticale.Vezi ce activitati se vor desfasura in cadrul primului modul:
Atelier Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze - Modulul 1 (PDF, 86 KB)

Atelier Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze - Modulul 2
Al doilea modul va ofera o viziune detaliata a aspectelor practice de invatare a gramaticii limbii engleze si va permite sa utilizati cunostintele de gramatica in cadrul unor activitati interactive.Vezi ce activitati se vor desfasura in cadrul celui de-al doilea modul:
Atelier Intensiv de Gramatica a Limbii Engleze - Modulul 2 (PDF, 168 KB)
Beneficii

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Produsele Himalaya Herbal Healthcare PDF Imprimare Email
Joi, 05 Septembrie 2013 20:30

   Produsele Himalaya Herbal Healthcare - recunoscute si recomandate de specialisti la nivel global


                                               

     Distribuite in Romania prin intermediul Prisum International, produsele Himalaya sustin si imbunatatesc sanatatea fara a avea reactii adverse


    Milioane de oameni din intreaga lume duc o viata mai fericita si sanatoasa datorita unei stiinte indiene stravechi cunoscuta sub numele de Ayurveda sau „Stiinta vietii”. Himalaya este o companie cu o istorie de peste 80 de ani si joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Astazi, produsele companiei sunt recunoscute si recomandate la nivel global de doctori si specialisti, iar oameni din peste 89 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Septembrie 2013 21:01

          Primaria Snagov impreuna cu Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate organizeaza in perioda 6 - 8 septembrie a.c.

                                       

    Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov. Proiectul isi propune sa relanseze zona Snagovului, care de acum 80 de ani a fost conceputa ca un spatiu de agrement pentru bucuresteni si prahoveni.

     Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Primarul General al Capitalei Dem Dobrescu, in anul 1933, anunta inscrierea  Snagovului in circuitul turistic al Bucurestiului.

      Manifestarea se bucura de spijinul comunitatii de afaceri din zona si - poate nu intamplator - majoritatea companiilor din Snagov au ca domeniu de activitate tocmai agrementul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 677 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home