Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi individuale
Iulian Serban a cucerit medalia de argint a probei de kaiac 1 pe 200m la Campionatele Mondiale PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 August 2013 06:53

             Iulian Șerban a cucerit medalia de argint a probei de kaiac 1 pe 200m la Campionatele Mondiale de Paracanoe care au loc la Duisburg în Germania.

 

                                                       PARACANOE - Campionatul Mondial de Paracanoe - Duisburg, Germania - august 2013

   Stelistul are în palmares trei titluri de campion european(2011, 2012, 2013) și trei titluri de campion mondial (2010, 2011, 2012).

 

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Atrofii musculare spinale - tipuri, simptome si diagnostic PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 14:47

               Atrofiile musculare spinale (AMS) numesc un grup de 3 boli neuromusculare caracterizate prin degenerescenta neuronilor motori (cei care comanda muschii voluntari). 


       AMS reprezinta unele dintre cele mai frecvente boli ereditare (transmise de la o generatie la alta). Este important diagnosticul acestora deoarece in timp duc la slabiciune musculara si chiar moarte.

Simptomele atrofiilor musculare spinale

AMS tip I (atrofia musculara spinala infantila sau boala Werdnig-Hoffmann):

-are debutul cel mai recent (uneori poate fi detectata intrauterin, prin miscari fetale diminuate) si cea mai rapida evolutie spre deces (chiar in primul an de viata);
-slabiciune, hipotonie (diminuarea tonusului muscular), abolirea reflexelor osteotendinoase (musculare);
-contracturi articulare;
-la nastere pot fi observate: cianoza (coloratie albastruie a tegumentelor si mucoaselor), artrogripoza (articulatii curbate congenitale multiple) saudeformari ale scheletului si articulatiilor;
-incepe cu atrofia (degenerarea) si paralizia (imposibilitatea miscarii) musculaturii spatelui, ajungand pana la cea a membrelor;
-fasciculatii (contractii involuntare musculare).

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Medicamente pentru acnee: cele mai eficiente ingrediente PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 14:43

           Acneea nu este o afectiune periculoasa, insa reprezinta o problema de ordin estetic pentru orice persoana care se confrunta cu ea. Produsele cosmetice din comert, care iti promit ca te scapa de cosuri, puncte negre si sebum nu iti ofera ceea ce iti doresti de cele mai multe ori.

 

      Si acest fapt se intampla pentru ca fiecare persoana are nevoie de un tratament personalizat pentru a scapa de acnee. De aceea, este indicat sa-ti faci o programare la un medic dermatolog care te va consulta si iti va prescrie medicamente pentru acnee, in functie de tipul tau de ten, de stadiul afectiunii si de originea ei (factorul care o provoaca). Cu toate acestea, inainte de a cumpara tratamentul recomandat, trebuie sa intelegi si sa cunosti cum actioneaza acesta si ce caracteristici au ingredientele active.

     Cele mai bune medicamente pentru acnee ar trebui sa aiba urmatoarele actiuni: sa indeparteze celulele moarte de la suprafata pielii, care blocheaza porii, sa reduca excesul de sebum si inflamatiile. Insa nu te astepta ca toate aceste lucruri sa se intample peste noapte.

     Rezultatele pot sa apara intre 4-8 saptamani.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Americanii intrerup productia la uzina Ford din Craiova pentru 7 zile PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 13:30

       Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei.

                       

      "Ca reactie la situatia precara a pietei europene, Ford Romania ajusteaza volumele de productie ale uzinei de la Craiova si are in plan oprirea productiei pentru sapte zile in luna septembrie, in cadrul sectiei Operatiuni Vehicule", mentioneaza reprezentantii producatorului american, citati de Mediafax

     La uzina Ford din Craiova lucreaza aproximativ 4.000 de angajati, iar in somaj tehnic se vor afla circa 2.500 de persoane din sectia Operatiuni Vehicule, angrenate atat in procesul de productie motoare, cat si de masini, care nu vor veni la serviciu in cele sapte zile si vor fi platite cu 80% din salariu.

Citeşte mai mult...
 
International
Rusia a blocat rezolutia U.N. de a interveni militar in Siria PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 22:11

    

            Obama: US action would send Assad 'strong signal'

      As the U.S. moved toward a possible military strike, President Barack Obama said even limited retaliation for Syria's alleged chemical weapons use would send a "strong signal" to its vulnerable government.

                                                

     The administration scrambled Thursday to convince Congress members and international allies of the case against Syrian President Bashar Assad.

     New hurdles appeared to be slowing the formation of an international coalition behind military action to punish Assad for the suspected chemical weapons attack that killed hundreds of civilians last week.

     Russia blocked British efforts to seek a resolution at the United Nations authorizing the use of force. British Prime Minister David Cameron said his country would hold off on joining any military efforts until a U.N. chemical weapons inspection team releases its findings. U.N. Secretary-General Ban Ki-moon said the team is expected to complete its inspection Friday and report to him Saturday; they will share their conclusions with members of the Security Council, Ban said, but he didn't specify when that might happen.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Harley-Davidson a lansat motociclete cu joystick PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 19:23

    Harley-Davidson a lansat motociclete cu joystick, punând capăt unui secol de inerţie în design

 

    Harley-Davidson a început introducerea pe piaţă a unor motociclete cu sistem GPS care poate fi activat vocal, prin ecranul tactil sau joystick şi a pus astfel capăt unui secol de inerţie în design.

 

 

                

        Harley-Davidson a lansat motociclete cu joystick, punând capăt unui secol de inerţie în design (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

       Când motocicleta este pe cale să rămână fără carburant, sistemul GPS găseşte cea mai apropiată benzinărie şi afişează traseul pe un ecran de 6,5 inci (16,5 centimetri), relatează Bloomberg.

        O altă noutate este cum a decis compania ce dispozitive să includă pe noile motocicle, şi anume prin consultarea clienţilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 680 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home