Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 12:57

     În aceasta toamnă, în perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita plăcere de a va invita sa participați la Salonul Auto București & Accesorii 2013.

    Evenimentul împlinește anul acesta 20 de ani de la prima ediție și va avea loc in tradiționala locație, Romaero Băneasa.

                            

    Salonul Auto București și Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto anual de anvergură. SAB & Accesorii 2013 va beneficia în data de 10 octombrie de o zi întreagă dedicată presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

  De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloți consacrați din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor ține adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Firestone launches new European Agricultural Tyres website PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:20

              Firestone is inviting visitors to explore its new European Agricultural Tyres website.

                                    

     The introduction of the website marks the successful product renewal of the Firestone Agricultural range of the past months with recent launches of the Maxi Traction IF series, Maxi Traction for Combines and the Performer series for Row Crop.

    “We have listened to our clients and based on their advice developed a new user-friendly Tyre Finder, adapted to today’s needs and customer requirements. Another highlight of the new site is the advanced Dealer Locator, guiding visitors to the closest tyre professional in a quick and efficient way” commented Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning Commercial Business Unit, Bridgestone Europe.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Povestea FABULOASĂ a locului în care a fost ascuns TEZAURUL ROMÂNIEI, în perioada 1944-1947 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:10

       Guvernatul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost prezent în Gorj, pentru un moment festiv dedicat Muzeului Tezaurului Românesc, construit la peştera de lângă Mânăstirea Tismana.                     Imobilul se doreşte un punct important de reper istoric, având în vedere că aici a fost ascuns, în perioada 1944-1947, tezaurul României.

                     

                 

    Guvernatul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost prezent în Gorj, pentru un moment festiv dedicat Muzeului Tezaurului Românesc, construit la peştera de lângă Mânăstirea Tismana. Imobilul se doreşte un punct important de reper istoric, având în vedere că aici a fost ascuns, în perioada 1944-1947, tezaurul României, respectiv 4.035 de casete în greutate brută de 212 tone, din care aur 189 de tone, scrie    gorjexclusiv.ro.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Guvernul trimite Plafarul la facut cafele PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:05

     Compania Plafar, care a ieşit anul trecut din insolvenţă şi a pierdut şi propriul brand "Plafar", vândut de autorităţi în 2007 pentru 1 milion euro, nu va mai fi considerată companie naţională, având în prezent doar un punct de lucru, şi nu se va mai ocupa decât de prelucrarea ceaiului şi a cafelei. 

                             

                                    

     Rămasă fără o reţea proprie de desfacere şi fără dreptul de comercializare a produselor proprii utilizând marca "Plafar", companiei îi va fi drastic restrâns obiectul principal de activitate şi va fi tratată ca o simplă societate care nu mai desfaşoară activităţi de interes public naţional, relevă un document obţinut de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Campioana Romaniei s-a calificat in grupele competitiei europene de elita PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 07:12

                Steaua, care avea nevoie să marcheze în Polonia, după 1-1 la Bucureşti, în primul meci al play-off-ului Ligii Campionilor, şi-a făcut misiunea uşoară încă din primele zece minute.

                                                               

      Stanciu şi Piovaccari au marcat în poarta lui Kuciak în spaţiul a doar 120 de secunde, iar "roş-albaştrii" au amuţit infernul alb de la Varşovia.Legia a redus din handicap prin Radovici, în minutul 27, după ce a avut şi un gol anulat.

      Polonezii au dominat teritorial jocul şi în partea secundă, însă şi-au creat puţine ocazii de gol.Steaua a irosit câteva mari ocazii pe finalul partidei, iar polonezii au marcat la singura lor ocazie de gol, în ultimul minut al prelungirilor, prin Rzezniaczak. 

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
Pescari cu barca, se fac inscrieri la competitia Boat Fishing Challenge! PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 19:46

   Boat Fishing Challenge va fi o provocare pentru 15 echipaje de ambarcatiuni cu motor care se vor lansa pe Dunare, la Giurgiu. Echipajele de pescari vor pescui timp de 2 zile in locuri cu craci, curenti sau ape adanci.

                             

     Vor castiga aceia care vor reusi sa aduca in minciog cei mai mari pesti ascunsi in acele locuri salbatice. Detaliile pentru participanti sunt disponibile in pagina concursului.

     Boat Fishing Challenge este prima competitie marca Harta Pescar. Potentialii parteneri sunt asteptati sa se alature evenimentului, iar pentru acestia, Harta Pescar a rezervat locuri speciale in reteaua de localizare si in concurs.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 683 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home