Total Media News

Ultimele sitiri

Tenis
Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 August 2013 08:36

      Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oară în acest an, în finala unui turneu WTA, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, în penultimul act la New Haven (SUA).

                                           

        Halep a avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a obţine a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi pentru a accede astfel în finala turneului Premier cu 690.000 de dolari premii.

       Adversara de sâmbătă a româncei este Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, deţinătoarea trofeului la New Haven. Kvitova a întrecut-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-1, pe conaţionala sa Klara Zakopalova, locul 33 WTA.

       Kvitova şi Halep se vor afla pentru prima dată faţă în faţă pe terenul de tenis.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Regulile pentru calculul impozitului pe salarii au fost actualizate. PDF Imprimare Email
Vineri, 23 August 2013 15:40

 

 

        Normele de aplicare a Codului fiscal au fost modificate printr-un act normativ publicat joi.

      Printre altele, noile reglementari aduc cateva precizari suplimentare in ceea ce priveste calculul impozitului pe salarii, acestea intrand deja in vigoare.

 

     Modificarea Normelor de aplicare a Codului fiscal a fost aprobata prin HG nr. 613/2013, publicata in Monitorul Oficial nr. 528 din 22 august.

     Printre altele, actul normativ completeaza normele metodologice date in aplicarea prevederilor art. 55 – “Venituri din salarii” si art. 57 – “Determinarea impozitului pe venitul  din salarii” cu precizari referitoare la contributiile la schemele de pensii facultative calificate astfel in conformitate cu  legislatia privind pensiile facultative de Autoritatea de Supraveghere  Financiara si administrate de catre entitati autorizate, din state membre  ale Uniunii Europene sau apartinand Spatiului Economic European.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Livrarile de autoturisme si vehicule comerciale la 7 luni din 2013 cu 14% mai putin decit in 2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 23 August 2013 15:20
         Din decembrie 2011 și pana în Iulie 2013, doar luna mai 2012 a înregistrat un volum   mai mare de autovehicule vândute de catre operatorii din piața auto.
                                       
    Totuși, pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale)
înregistrează după 7 luni din 2013 o scădere de 14% comparativ cu aceeași perioadă din
anul trecut. In interiorul acestei scăderi, remarcăm autoturismele, care au un declin al
vânzărilor de 13,2%, scăderea fiind totuși atenuată față de procentul înregistrat luna
trecută, când acesta era de peste -19%. Si pe plan european se constată o evoluție
negativă, principalele țări înregistrând scăderi importante pe ansamblul celor 7 luni de până
acum (Franța -9,7%, Italia -9,1%, Germania -6,7%), chiar dacă și aici, în 2013 luna Iulie a
fost una semnificativ mai bună decât cea de anul trecut.
Citeşte mai mult...
 
Monden
Despre stil cu Dana Budeanu PDF Imprimare Email
Vineri, 23 August 2013 11:31

         Despre stil, cu Dana Budeanu, cea care le-a imbracat pe Jennifer Lopez si Eva Longoria

     "Iti cunosti stilul in clipa in care ajungi sa te cunosti si sa te definesti ca femeie", afirma designerul Dana Budeanu, care a copilarit in Grecia si Iordania, indragostindu-se ulterior iremediabil de Londra, loc in care s-ar muta "si maine".

     Mama a doua fetite, Dana Budeanu, care visa sa faca pictura, dar a ajuns sa studieze Managementul si apoi Businessul European, la propunerea tatalui sau, dandu-si doctoratul in Integrare Europeana, s-a consolat, din punct de vedere artistic, devenind designer si lucrand in slujba frumosului si feminitatii.
      O "consolare" demna de toata lauda, daca te gandesti ca a imbracat mai toate vedetele autohtone, dar si cateva din afara, printre care Jennifer Lopez, Eva Longoria, Jessica Biel, dupa cum a destainuit ea pentru Ziare.com. Asta nu inseamna ca nu are sfaturi si pentru barbatii care isi doresc sa arate impecabil.
Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la festivitatea de deschidere a Camp. European de Taekwondo PDF Imprimare Email
Vineri, 23 August 2013 07:21

          Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a participat la festivitatea de deschidere a Campionatului European de Taekwondo WTF la Cadeţi care se desfăşoară în perioada 22 – 25 august la Sala Polivalentă.

                   

       

              

      Ministrul Nicolae Bănicioiu a salutat iniţiativa Federaţiei Române de Taekwondo WTF pentru organizarea celor două campionate, atât cel pentru cadeţi, cât şi cel de Para-Taekwono şi i-a încurajat pe sportivi:

     „Vreau să urez tuturor bun venit în România şi mult succes sportivilor care participă la aceste campionate. Felicit Federaţia pentru organizarea acestor acţiuni sportive deosebite şi pentru prilejul pe care l-au oferit, astfel, sportivilor cu dizabilităţi de a-şi demonstra puterea sportivă. Mă bucur nespus că ţara noastră este gazda acestor campionate. Este un moment oportun pentru a promova această disciplină practicată de 2000 de ani, de altfel şi singura dintre ramurile artelor marţiale cuprinsă în programul Jocurilor Olimpice. Încă o dată le urez mult succes sportivilor noşti şi am încredere că, nu peste mult timp, aceştia vor ajunge să ne reprezinte cu mândrie şi rezultate bune în competiţii la nivel mondial”.

Citeşte mai mult...
 
Timp liber
PROMENADA Operei 24 august PDF Imprimare Email
Joi, 22 August 2013 14:14

 

 

 

              

 

 

                                                           PROMENADA OPEREI, 
                                                 concert extraordinar în aer liber,
                                                avanpremieră a stagiunii 2013-2014

                                           Sâmbătă, 24 august 2013, de la ora 20.30


             Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul sâmbătă, 24 august, de la ora 20.30, la cea de-a VII-a ediţie a „Promenadei Operei”, concert extraordinar de muzică clasică, în aer liber. Devenit deja o tradiţie a instituţiei, evenimentul, care atrage anual mii de oameni, se va desfăşura pe esplanada Operei (spre Bulevardul Mihail Kogălniceanu), iar intrarea va fi liberă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 688 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home