Total Media News

Ultimele sitiri

IT
ASUS intra pe piata Chromebook-urilor chiar de la sfarsitul acestui an PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 08:06

             Surse nedezvaluite din lantul de distributie au anuntat existenta unor produse ASUS din seria Chromebook, care vor fi livrate la sfarsitul acestui an.


                                   Asus_Chromebook

             ASUS tinde sa mearga in aceasi directie pe care o planuise Intel initial pentru netbook-uri, dar care s-a transformat ulterior, foarte rapid, intr-un scop pur comercial. Mai exact, este vorba e piata dispozitivelor educationale, acolo unde Acer Chromebook se pare ca incepe sa aiba destul de multa tractiune. Vestea vine imediat dupa ce ASUS si-a redus numarul de notebook-uri pe care intentiona sa le livreze in 2013, de la 22-24 de milioane de unitati la doar 17-19 milioane, dupa ce a vazut ca cererea pentru segmentul BackToSchool este destul de slaba. Aici vorbim de laptopurile mainstream low-end, primele computere personale ale multora dintre utilizatori.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Posibile probleme la sistemul de franare la masinile Chevrolet Cruze, fabricate îin 2011 şi 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 07:34

        General Motors recheamă în service 300.000 de maşini pentru posibile probleme la sistemul de frânare

                                  
          Grupul american General Motors (GM) va rechema în service aproape 300.000 de maşini Chevrolet Cruze, fabricate în 2011 şi 2012, din cauza unor posibile probleme la sistemul de asistenţă la frânare.

          Astfel, maşinile Cruze care dispun de cutii de viteze automate în şase trepte şi motoare turbo de 1,4 litri prezintă posibilitatea "pierderii intermitente a asistenţei la frânare", situaţie în care şoferii trebuie să apese mai puternic pedala de frână pentru a opri autovehiculele, a declarat un purtător de cuvânt al GM, potrivit CNN.

        "GM are cunoştinţă despre 27 de presupuse accidente uşoare, fără rănirea unor persoane, care ar putea avea între cauze această chestiune", a afirmat acesta.


Citeşte mai mult...
 
International
Germania recunoaste moneda virtuala bitcoin ca instrument financiar PDF Imprimare Email
Luni, 19 August 2013 22:54

         Germania a recunoscut oficial moneda virtuală bitcoin ca "unitate de cont", respectiv ca instrument financiar care poate fi folosit în "cercurile multilaterale de cliring", potrivit Ministerului de Finanţe din această ţară.

                                

            Germania recunoaşte moneda virtuală bitcoin ca instrument financiar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

       Bitcoin nu este clasificată ca ban electronic (e-money) sau monedă străină, ci mai degrabă ca instrument financiar supus reglementărilor bancare din Germania. Reprezintă mai degrabă «bani privaţi» care pot fi utilizaţi în cercurile multilaterale de cliring", potrivit unui comunicat al Ministerului german de Finanţe, relatează CNBC.

       O unitate de cont permite realizarea de comparaţii în timp a valorii unor bunuri sau servicii şi cuantificarea valorii adăugate în cadrul activităţii economice şi poate fi reprezentă de o monedă fără existenţa fizică a acesteia. Un exemplu de unitate de cont este dat de drepturile speciale de tragere (DST) ale FMI, în care se evaluează tranzacţiile, dar care nu sunt şi instrument de plată. Astfel, plăţile trebuie să se facă în monede aflate efectiv în circulaţie.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi de echipa
Rezultate inregistrate la Cupa Federatiei la Oina PDF Imprimare Email
Duminică, 18 August 2013 19:30

 

    Conform calendarului competitional al federatiei intocmit pentru anul  2013, Cupa Federatiei la Oina  a avut loc loc in data de 17.08.2013,in localitatea Salcea din jud.Suceava.Turneul a fost organizat de catre Federaţia Română de Oină in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului,Primăria şi Consiliul Local Salcea,Directia de Sport si Tineret a Judetului Suceava,Asociatia Sportiva Salcea.
   
   Federaţia Română de Oină isi desfasoara activitatea  Sub Inaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.
  
            Rezultate inregistrate :
 
I.In grupa A:
- Stejarul Parcovaci- Dinamic Coruia  11-10;
- Frontiera Tomis Constanta  - Stejarul Parcovaci 16-14;
- Dinamic Coruia  - Frontiera Tomis Constanta  7-22;
Clasament Gupa A:
1.Frontiera Tomis Constanta 
2.Stejarul Parcovaci
3.Dinamic   Coruia
                                                              
 
Citeşte mai mult...
 
Consumator
PASARELELE PIETONALE peste DN 1 au fost date in folosinta PDF Imprimare Email
Duminică, 18 August 2013 17:06

            Cele patru pasarele pietonale peste DN 1, construite în oraşele Azuga, Buşteni şi Comarnic, au fost date în folosinţă sâmbătă, iar inaugurarea acestora va avea loc duminică, la eveniment fiind aşteptat să participe şi premierul Victor Ponta.


                  

                 Cele patru pasarele pietonale peste DN 1 au fost date în folosinţă. Victor Ponta, aşteptat la inaugurare (IMagine: Petre Bitoiu/Mediafax Foto)

Cele patru pasarele pietonale ridicate în oraşele Azuga, Buşteni şi Comarnic au fost date în folosinţă sâmbătă, anunţă Poliţia Română.

     Pasarelele pietonale metalice reprezintă, potrivit autorităţilor, o soluţie temporară de fluidizare a traficului rutier pe Valea Prahovei până la construirea autostrăzii Comarnic-Braşov.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Tiriac isi mentine discursul radical in privinta trisorilor: "Sunt hoti. Banii inapoi!" PDF Imprimare Email
Duminică, 18 August 2013 16:49

              Ion Ţiriac îşi menţine discursul radical în privinţa sportivilor care se dopează. Fostul şef al COSR cere suspendare pe viaţă pentru trişori.

              Fostul tenismen susţine că în sportul alb actual se efectuează controale în fiecare săptămână.Ultimele cazuri de dopaj care au zguduit sportul mondial (Tyson Gay, Asafa Powell) şi românesc (Roxana Bârcă, Răzvan Martin, foto mic), l-au determinat pe Ion Ţiriac să ia poziţie.

             Fostul preşedinte al COSR, omul care a militat pentru excluderea din familia olimpică a trişorilor încă de la prima abatere, decizie care a funcţionat ani buni, cu folos, în România, îşi păstrează discursul radical.

Domnule Ţiriac, reapar cazurile de dopaj la nivel înalt. Ce trebuie făcut?
Eu îi consider hoţi pe cei care fac astfel de lucruri şi aş spune «toţi banii înapoi, din toată cariera!». Înseamnă că ai înşelat nu numai sportul, ci toată opinia mondială.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 691 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home