Total Media News

Ultimele sitiri

Sport
Tiriac isi mentine discursul radical in privinta trisorilor: "Sunt hoti. Banii inapoi!" PDF Imprimare Email
Duminică, 18 August 2013 16:49

              Ion Ţiriac îşi menţine discursul radical în privinţa sportivilor care se dopează. Fostul şef al COSR cere suspendare pe viaţă pentru trişori.

              Fostul tenismen susţine că în sportul alb actual se efectuează controale în fiecare săptămână.Ultimele cazuri de dopaj care au zguduit sportul mondial (Tyson Gay, Asafa Powell) şi românesc (Roxana Bârcă, Răzvan Martin, foto mic), l-au determinat pe Ion Ţiriac să ia poziţie.

             Fostul preşedinte al COSR, omul care a militat pentru excluderea din familia olimpică a trişorilor încă de la prima abatere, decizie care a funcţionat ani buni, cu folos, în România, îşi păstrează discursul radical.

Domnule Ţiriac, reapar cazurile de dopaj la nivel înalt. Ce trebuie făcut?
Eu îi consider hoţi pe cei care fac astfel de lucruri şi aş spune «toţi banii înapoi, din toată cariera!». Înseamnă că ai înşelat nu numai sportul, ci toată opinia mondială.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Florin Cioaba, autoproclamatul rege al romilor, a murit PDF Imprimare Email
Duminică, 18 August 2013 12:09

 

             Rude ale lui Florin Cioaba au confirmat pentru Stirile ProTv ca autointitulatul rege al tiganilor a murit astazi, in urma unui stop cardio-respirator.

                       

    Conform surselor citate, decesul lui Florin Cioabaa fost declarat la ora 11.10. Inainte sa moara, rudele sale au fost chemate sa-si ia ramas bun de la el. Familia nu doreste efectuarea autopsiei si intentioneaza sa aduca trupul neinsufletit al luiFlorin Cioaba chiar astazi, la Sibiu.

    Rudele lui Florin Cioaba au fost anuntate inca de la ora 9.00 ca acesta a avut o noapte grea. La terapie intensiva au venit copiii, dar si rudele cele mai apropiate. Vestile au continuat sa fie proaste, iar ultimul stop cardiac, al 4-lea, i-a fost fatal. Dupa ce a fost declarat mort, medicii l-au deconectat de la aparate.

Citeşte mai mult...
 
Esential
In Romania, criza abia acum incepe, pentru ca acum debuteaza criza din sectorul privat PDF Imprimare Email
Vineri, 16 August 2013 22:58

                 Ilie Şerbănescu: Criza abia acum ÎNCEPE în România. Vezi explicaţia analistului 418

 

       “Părerea mea persoanlă este că, în România, criza abia începe, pentru că începe această criză în sectorul privat. (…) De 20 de ani, are loc un transfer masiv de la stat la privat, pe mai multe căi, privatizarea e doar o parte micuţă, cea mai mare parte e vizibilă prin relaţiile pe care statul le are cu sectorul privat din punct de vedere economic”, a spus analistul Ilie Şerbănescu, duminică, la emisiuneaPunctul de întâlnire, de la Antena 3.“De 20 de ani are loc acest transfer”, a adăugat Şerbănescu.

Ilie Şerbănescu este de părere că, în ţară, există firme private care apar pe piaţă datorită statului.

“Privaţii o vor duce mai greu, pentru că nu vor mai avea de unde să-şi tragă seva, de la stat”, este de părere analistul economic.

Potrivit lui, în ultimii patru ani, 100.000 de societăţi au intrat în insolvenţă, iar acum în România avem 600.000 de firme active.

Citeşte mai mult...
 
Auto
JVC inregistreaza prima tabara de kitesurfing exclusiv pentru fete PDF Imprimare Email
Vineri, 16 August 2013 14:36

       JVC este alături de Şcoala Prorider în prima tabără de kitesurfing dedicată exclusiv amatoarelor de sporturi alternative din România.               Tabăra Girls Kite Camp are loc în Turcia la Gokceada şi se defăşoară între 17 şi 27 august, în două serii consecutive de 5 zile.   

                    

     De sâmbătă, la Gokceada, opt fete au ocazia să înveţe sau să îşi perfecţioneze aptitudinile necesare alunecării cu graţie şi viteză pe apă cu ajutorul unui zmeu. Pasionatele de kitesurfing vor deprinde tehnicile necesare de la trainerii Şcolii Prorider, care se vor asigura că zâmbetele nu vor lipsi din cadrul antrenamentelor.

    Kitesurfingul este un sport alternativ născut din dorinţa oamenilor de a se mişca cu repeziciune pe apă, de a se distra şi de a se simţi bine. Materiale uşoare, dar rezistente, descoperite în anii ’70 au făcut posibilă deplasarea pe apă prin propulsia generată de un zmeu mai uşor şi mai controlabil, determinând apariţia kitesurfingului ca sport.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Prima sedinta de Guvern dupa vacanta : 15 MINISTRI ABSENTI PDF Imprimare Email
Vineri, 16 August 2013 13:38

               Prima şedinţa săptămânală a Executivului după zece zile de vacanţă guvernamentală s-a desfăşurat în absenţa a cincisprezece miniştri, iar la începutul reuniunii premierul Victor Ponta le-a spus celor prezenţi că programul care urmează este foarte simplu: "Noi cu pâinea, domnul preşedinte, cu circul
"

 

              Liviu Dragnea, Liviu Voinea, Varujan Vosganian, Constantin Niţă, Mihnea Costoiu, Dan Şova, Eugen Nicolăescu, Mariana Câmpeanu, Doina Pană, Nicolae Bănicioiu, Mihai Voicu, Maria Grapini, Cristian David, Lucia Varga şi Titus Corlăţean lipsesc de la prima reuniune a Guvernului ţinută, miercuri, după vacanţă.

             Miniştrii absenţi sunt înlocuiţi de secretari de stat.

Citeşte mai mult...
 
Monden
A-TI DORI SA ARATATI CU CINCI SAU CHIAR CU ZECE ANI MAI TINARA ? PDF Imprimare Email
Vineri, 16 August 2013 09:49
              Tinerețea veșnică constituie visul nostru al tuturor, însă la apariția primelor riduri începe o luptă nemiloasă și disperată. Cu serul antirid Maxilift dispare nesiguranța și așteptarea îndelungată. În sfârșit ajunge pe piaţă un ser antirid al cărui efect se poate verifica imediat, este ușor utilizabil și într-adevăr de succes.

             Tinerețea veșnică constituie visul nostru al tuturor, însă la apariția primelor riduri începe o luptă nemiloasă și disperată.

             Cu serul antirid Maxilift dispare nesiguranța și așteptarea îndelungată. În sfârșit ajunge pe piaţă un ser antirid al cărui efect se poate verifica imediat, este ușor utilizabil și într-adevăr de succes constituie visul nostru al tuturor, însă la apariția primelor riduri începe o luptă nemiloasă și disperată. În magazine se găsesc nenumărate creme antirid, alegerea devine tot mai dificilă. Decizia este urmată de promisiuni pompoase, de săptămâni sau chiar luni așteptări pline de speranță, până în fine se dezvăluie eficiența cremei pentru care am optat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 692 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home