Total Media News

Ultimele sitiri

Sporturi de iarana
Rasnov, gazda Ski Jumping-ului mondial saptamana aceasta! PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Februarie 2021 19:20

Ar putea fi o imagine cu pantă de schi

In aceasta saptamana, Rasnovul si Romania, vor fi in centrul atentiei mondiale in Ski Jumping, o disciplina atat de iubita in ultimul timp de romani. Frumusetea acestui sport de iarna, anii consecutivi de transmisie neincetata in Romania, construirea bazei superbe din Rasnov, dar si comentariul lui Ion Sorin Hobana, au fost principalii factori, cu care multi romani au crescut urmarind aceste intreceri fantastice de sarituri cu schiurile, la care din anul 2014 putem asista si in Romania, odata cu etapele din Valea Carbunarii, iar popularitatea lui se tot dezvolta.

In acest an, pentru prima oara, se sincronizeaza in acelasi weekend etapele de fete si baieti, de Cupa Mondiala, etapa unde vom putea vedea pentru prima oara in tara noastra si o competitie de echipe mixt, ce le foloseste sportivilor in pregatire pentru CM de Schi Nordic, ce vor urma la Oberstdorf.

Din pacate, este foarte posibil ca acest an sa fie ultimul in care suntem gazda si a etapelor masculine, iar situatia epidemiologica, nu permite accesul spectatorilor la acest concurs de inalt nivel la care suntem gazde un an in plus.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Balanţa de plăţi şi datoria externă – decembrie 2020 PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Februarie 2021 09:36

   

   În perioada ianuarie - decembrie 2020p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 10 983 milioane euro, comparativ cu 10 480 milioane euro în perioada ianuarie-decembrie 2019. În structura acestuia, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 1 371 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mare cu 981 milioane euro, balanța veniturilor primare și-a mărit deficitul cu 656 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mare cu 543 milioane euro.

Citeşte mai mult...
 
International
Joby Aviation este de acord cu clasa de certificare eVTOL cu FAA PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Februarie 2021 14:26

                            Joby Aviation has built and flight-tested its five-seat, six-rotor eVTOL air taxi

    eVTOL market leader Joby Aviation has announced its first revenue in a partnership with the US Air Force's Agility Prime program, as well as the path it's agreed on with the FAA for certifying its revolutionary tilt-rotor electric air taxi
   The US military doesn't just see electric VTOLs as a warfighting and logistics opportunity. The Agility Prime team makes the argument that American financial success in what's projected to be an enormous eVTOL air taxi market is itself a matter of national security.

   It makes sense, then, to partner with Joby Aviation. Joby was one of the earliest companies on the eVTOL bandwagon, and appears at this stage to be leaps and bounds ahead of everyone else in the industry. Not only does it have massive financial and mass production resources at its beck and call thanks to a huge investment from Toyota, it also has a highly advanced six-rotor transitioning aircraft prototyped at full scale and more than 1,000 test flights completed. Indeed, Joby's machine is the first eVTOL ever to be awarded an airworthiness approval by the US Air Force.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Atletico Madrid - Chelsea, la Bucuresti! PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Februarie 2021 12:46

Atletico Madrid – Chelsea se va juca la București | Federația Română de Fotbal

Stire senzationala pentru fanii romani ai fotbalului. Partida Atletico Madrid - Chelsea, se va desfasura la Bucuresti.

Ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei, gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
APS HOLDING ȘI VICTOR ANGELESCU AU PRELUAT ACȚIUNILE LUI GONCEA PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Februarie 2021 11:13

                   

    APS Holding și Victor Angelescu au preluat cele 48% din acțiunile deținute de către Liviu Goncea și și-au mărit astfel pachetul de acțiuni la 97%, celelalte trei procente aparținând Asociației Academia Rapid.

    „Mă bucur că am reușit preluarea acțiunilor deținute de domnul Goncea, căruia îi mulțumesc pe această cale pentru implicarea sa la clubul nostru. Alături de APS, vom asigura Rapidului toate condițiile necesare pentru marea performanță, iar primul pas este promovarea în Liga 1, obiectiv pentru care muncim zi de zi”, a spus Victor Angelescu.

*

*

Citeşte mai mult...
 
Sport
Eduard Novak:" 8-10 sporturi vor fi de interes national, prioritizate" PDF Imprimare Email
Luni, 08 Februarie 2021 11:10

                Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând jos

 

    Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost prezent in aceasta dimineata la emisiunea LookSport Live, moderata de Eduard Zelgin.

     Intre problemele tratate in emisiune s-au numarat strategia sportului, problema bazei Arcul de Triumf, Olimpiada si multe altele.

     Eduard Novak: " Strategia mea e de a avea 8-10 sporturi de interes national, cu potential, ajutate pe masura". Astfel, strategia noului ministru MTS este foarte similara cu cea a vecinilor nostri din Ungaria.

    " La Olimpiada, un obectiv optimist si foarte bun ar fi obtinerea a 5-6 medalii in conditiile de fata, iar ca prioritate eu ma asigur ca sportivii calificati, sau aflati in calificari sa aiba cele mai bune conditii pentru atingerea obiectivelor." a afirmat Eduard Novak.

    De asemenea, ministrul sportului a afirmat cu tarie ca isi doreste ca banii sa fie cheltuiti atent, si sa fie si respectate niste obiective in urma bugetarii.De asemenea, legea sponsorizarii imbunatatita este o alta prioritate in acest mandat.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 836

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home