Total Media News

Ultimele sitiri

Expozitii
STIMescu la muzeu PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Septembrie 2019 14:26

 

           

                          

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi și Asociația Learning by teaching anunță prima ediție a proiectului STIMescu la Muzeul Antipa!

     Pe 27 septembrie 2019, cu ocazia Nopții Cercetătorilor, îi invităm pe profesorii din învățământul primar să participe la proiectul STIMescu la Muzeu, care va avea loc anul acesta și la Muzeul Antipa. Cursul interactiv va începe la ora 17:00 în Sala Multimedia și va avea ca punct de plecare cartea „Genialii. Antipa, I. Hașdeu, Vuia, Brâncuși, Enescu. 1886 - Un an din copilăria lor", scrisă de Anca Nedelcu și Elena Diana Nedelcu și apărută la editura Pandora M.

    În cadrul evenimentului, profesorii vor realiza activități integrate de matematică și explorarea mediului, comunicare, muzică și mișcare, pentru a ilustra copilăria lui Grigore Antipa. Experimentele și dioramele vor întregi activitățile și vor da savoare întâlnirii. Fiecare profesor va realiza propriile descoperiri și va putea folosi la clasă machetele experimentelor împreună cu elevii săi.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piața auto din România după 8 luni PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Septembrie 2019 14:38
           
   Piața auto din România: deși ritmul de creștere s-a temperat, după 8 luni din acest an, se înregistrează o creștere relativ solidă (+ 9,0%), în contrast cu evoluția din alte state europene In luna august, consemnăm în România o creștere a pieței totale de 4,5% comparativ cu luna similară a anului anterior. Astfel, după primele opt luni din 2019, se înregistrează o creștere generală de 9,0% comparativ cu aceeași perioadă din 2018. In acest context, este de reținut faptul că, spre deosebire de majoritatea Statelor Membre UE, România înregistrează o creștere continuă a pieței în ultimele 12 luni (o singură lună fiind în scădere – martie 2019, posibil datorită așteptarii începerii programului “Rabla”, cf. Fig1).
  Pe de altă parte, referitor la vânzările de autoturisme noi din UE, este de remarcat faptul că  grupul celor 5 țări (FR, D, IT, ES, si UK) care, impreună, totalizează cca.75% din piata auto a UE, înregistrează în primele opt luni din 2019, o scădere generală de 2,6% comparativ cu aceeași perioadă din 2018, astfel: Spania -9,2%, UK –3,3%, Franța -3,0%, Italia -3,0%. Singura piață care nu este în teritoriul negativ și care datorită mărimii sale, are un impact semnificativ asupra evoluției de ansamblu, Germania, înregistrează la 8 luni o creștere totală de +0,9%.
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
Vernisaj - Maria Hodor PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Septembrie 2019 06:55

 

 

               Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană   

 

 

           

 

               "Cine nu crede în miracole, nu e realist", Audrey Hepburn

ELITE PROF ART GALLERY, RECENZII FILME CINEMA și ASOCIAȚIA CULTURALĂ ARTAR în colaborare cu ATHENEE PALACE HILTON BUCHAREST organizează în perioada 24 Septembrie 2019 - 7 Octombrie 2019 expoziția personală intitulată " PORTRETUL ÎN SPAȚIUL ÎNCONJURĂTOR".

VERNISAJ : 24 Septembrie 2019, ora 18,30
COMENTARII CRITICE : ROXANA BĂRBULESCU, critic de artă și istoric, membru fondator și președinte al Asociației Culturale ARTAR.
     INTRAREA LIBERĂ!

*

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Picătura pentru Hidratare Zilnică PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2019 11:28

      

Gerovital Beauty Luxury

 

    Gerovital Luxury - Crește longevitatea celulară aducând o infuzie de tinerețe și frumusețe tenului. Prima gamă Gerovital pe segmentul cosmeticelor de lux. 

    Prin asocierea echilibrată a ingredienților de hidratare, Picătura pentru hidratare zilnică Gerovital Luxury asigură captarea și menținerea umidității la suprafața și în interiorul pielii. 
    Picătura pentru hidratare zilnică este recomandată pentru hidratarea tenului normal.Gama Gerovital Luxury are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, cu ingrediente ce revitalizează proteinele tinereții și cresc longevitatea celulară. Produsele sunt complexe, foarte concentrate, cu eficiență demonstrată clinic, beneficii obținute imediat, vizibile, dar și de durată.Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia steps up commitments to limit global warming to 1.5°C PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2019 09:17


            Imagini pentru nokia  logo

   Rajeev Suri, President and CEO of Nokia, today announces the company’s commitment to reset its science-based emission reduction targets in line with the goal to limit average rises in temperatures to 1.5°C. Nokia joins a coalition of global business, civil society, and UN leaders in responding to what the latest climate science indicates is needed to limit the worst consequences of climate change.

     In 2017, Nokia was among the first of 100 companies in the world to commit to reduce emissions in line with the landmark Paris climate agreement. A recent report by the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) revealed that further action and increased commitments are needed to truly make a difference.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid trece de Gloria Buzau in ultimele minute ale partidei! PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2019 10:31

                

 

           Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 11 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Rapid si Gloria Buzau s-au infruntat astazi pe o vreme minunata, duminica la pranz. Partida avea ca miza cele 3 puncte, intre doua echipe apropiate ca si clasament cu Gloria Buzau avand un plus.

Partida a inceput cu golul Buzoienilor dupa un corner, si ezitarile visiniilor. Apoi, Catalin Hlistei a egalat pentru giulesteni stabilind scorul pauzei.

In repriza secunda din nou au marcat primii buzoienii, dupa un contraatac si ezitarile rapidistilor, din 3 devieri.

Odata cu intrarea lui Marian Draghiceanu si Labeau, jocul rapidistilor s-a schimbat, egaland din lovitura libera prin Draghiceanu, iar pe final, Sefer prin insistenta sa a adus victoria gazdelor, aducand si linistea totodata. De remarcat este ca la giulesteni a debutat si ultimul venit, Tano Bonnin, care a avut un joc consistent alaturi de Mallo in aparare.

Partida s-a desfasurat in prezenta mai multor legende ale gazdelor precum : Rica Raducanu, Nae Stanciu, Mircea Lucescu, dar si a lui Dinu Gheorghe.

Pentru giulesteni urmeaza partida din Cupa Romaniei la Buzau, contra celor de la Poli Iasi, joi.

              Echipele  :

    

RAPID

Al. Tătaru – I. Voicu (cpt.), Bonnin, Mallo, Oanea – Jorza, R. Lazăr, Djuric (54′ Drăghiceanu) – Sefer, Roskopf (66′ Labeau), Hlistei (80′ Goge). Antrenor: Daniel Pancu.

GLORIA BUZAU

R. Stoian – Gîţ (72′ Catană), Candrea, M. Ioniţă, Nedelea – Luptak, Balgiu (88′ A. Enescu) – Tucaliuc, V. Munteanu, V. Alexandru (cpt.) – Huiban (69′ Chipirliu). Antrenor: Ilie Stan

 Vezi Clasamentul in timp real...

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 768

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home