Total Media News

Monden
Costume de baie la moda PDF Imprimare Email
Joi, 11 Iulie 2013 14:22

                                Costume  de  baie   la  moda  :

 

                        I - dintr-o  bucata

                         

                                           Costum de baie DONATA

Citeşte mai mult...
 
Companii
Grupul german Praktiker va intra in insolventa PDF Imprimare Email
Joi, 11 Iulie 2013 13:59

             Praktiker a anuntat ca va intra in insolventa, din cauza gradului ridicat de indatorare si lipsei lichiditatilor, dupa ce vanzarea unei subsidiare din Luxemburg a esuat, titlurile grupului german prabusindu-se joi la bursa din Frankfurt cu peste 70%.


    Negocierile cu creditorii privind restructurarea liniilor de finantare au esuat miercuri seara, deoarece o parte dintre creditori nu au aprobat refinantarea, se arata intr-un anunt publicat de Praktiker. Grupul va solicita protectie fata de creditori pentru Praktiker AG si unele divizii din Germania, a declarat joi purtatorul de cuvant al Praktiker, Harald Guenter, citat de Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
IT
Bunt Hosting devine Simplisimo PDF Imprimare Email
Joi, 11 Iulie 2013 13:25

    Incepand de astazi platforma de hosting Bunt a devenit Simplisimo , ca urmare a preluarii Bunt Hosting de catre Appnor . Noul serviciu de hosting se numeste acum Simplisimo si ruleaza integral pe infrastructura si cu suportul Appnor.


      Incepand de astazi platforma de hosting Bunt a devenit Simplisimo, ca urmare a preluarii Bunt Hosting de catre Appnor. Noul serviciu de hosting se numeste acum Simplisimo si ruleaza integral pe infrastructura si cu suportul Appnor. Capacitatea oferita creste pentru toti clientii, insa preturile prietenoase raman aceleasi.

Simplisimo vine cu un upgrade: aduce pachete de hosting mai mari, echipamente noi, securitate sporita la nivel de aplicatie si retea, cat si suport tehnic si comercial imbunatatit.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Seri Speciale IAKI PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Iulie 2013 22:02

Pentru ca socializarea e mai placuta alaturi de o gazda primitoare, savurand vinuri si preparate
de calitate, te asteptam sa petreci alaturi de noi la piscina Hotel Iaki Mamaia:
 
SERI SPECIALE IAKI, JOI (4, 18 Iulie si 1 August 2013)
incepand cu orele 20:00 la piscina terasei IAKI! 


 
Vom savura vinurile SERVE pe ritmurile muzicii intr-o atmosfera de exceptie!
Te asteptam cu:
Roze 2012 Vinul Cavalerului
Pinot Noir 2011 Vinul Cavalerului
Sauvignon Blanc/Feteasca Alba 2012 Terra Romana

 

Citeşte mai mult...
 
Consumator
Toti angajatii din restaurantele, bucataria si receptia hotelurilor sunt OBLIGATI sa aiba calificare PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Iulie 2013 19:44

           Hotelurile sunt obligate de la jumătatea lunii iunie ca toţi angajaţii din bucătărie, restaurante, baruri şi recepţie să fie calificaţi, iar minim 50% dintre agenţii de turism din agenţii trebuie să aibă atestat în domeniu, a declarat agenţiei MEDIAFAX Răzvan Filipescu, preşedintele ANT.

                       

        Toţi angajaţii din restaurantele, bucătăria şi recepţia hotelurilor sunt OBLIGAŢI să aibă calificare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

        "Am urmărit îmbunătăţirea serviciilor oferite către turişti, dar şi a calităţii managementului agenţilor economici. Printre altele, am prevăzut, ca noutate, ca personalul să fie 100% calificat pentru partea de recepţie şi cea de alimentaţie publică din unităţile de cazare", a afirmat Filipescu.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Cine are de profitat din distrugerea capitalului autohton ? PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Iulie 2013 15:42

                       " Există un subiect care pentru mine a devenit o adevărată obsesie.

                                  

    Sunt om de afaceri. În opinia mea afacerile se fac pe două planuri: unul este cel al afacerilor propriu – zise: produci, vinzi, transporţi, asiguri servicii etc. Al doilea plan, mai puţin vizibil şi mai greu accesibil, este cel al construirii unui mediu de afaceri care să fie prietenos şi funcţional.

    În prima parte a carierei mele m-am ocupat, fireşte, de primul plan. În timp am conştientizat că cineva dintre noi, oamenii de afaceri, trebuie să îşi asume responsabilitatea de a se implica în îmbunătăţirea mediului de business, în asigurarea stabilităţii şi predictibilităţii acestuia. Acela a fost momentul în care am acceptat oferta de a intra în politică.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 706 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home