Total Media News

Invatamant
REZULTATE LE de la BACALAUREAT 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Iulie 2013 09:13

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 vor fi afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din întreagă ţară. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2013 vor fi afişate luni, 8 iulie, până la ora 12:00.

EDU.RO - REZULTATE LA BAC 2013

CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate rezultatele finale.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE.

 

Citeşte mai mult...
 
Mediu
Campanie de ecologizare in Portul Turistic Mangalia, scafandrii au scos din mare parame si sticle PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Iulie 2013 08:32

               O campanie de ecologizare a Portului Turistic Mangalia a început sâmbătă şi se va desfăşura pe toată perioada verii, iar în prima zi mai mulţi scafandri au reuşit să scoată din mare o serie de deşeuri, precum parâme, sticle, o tigaie şi un acumulator provenit de la o ambarcaţiune.


      Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Mangalia, mai mulţi scafandri profesionişti s-au implicat voluntar în această campanie, iar sâmbătă s-au scufundat în zona Portului Turistic, unde după câteva minute, la adâncimea de aproximativ opt metri, au găsit şi adus la suprafaţă o serie de deşeuri, precum parâme, sticle de bere, pet-uri, o tigaie şi un acumulator provenit de la o ambarcaţiune.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucuresti SA şi CS Concordia Chiajna PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Iulie 2013 16:43

           HOTĂRÂRI    ALE   COMITETULUI   EXECUTIV   AL FEDERAȚIEI    ROMÂNE   DE  FOTBAL

                                                        

      Intrunit azi, 6 iulie a.c., la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele:

1. Au fost aprobate clasamentele finale ale competiţiilor,organizate de FRF, Campionatul Naţional Liga a 2-a, Campionatul Naţional Liga a 3-a, campionatele de juniori, fotbal în sală şi fotbal feminin, ediţia 2012-2013.

2. S-a luat act că SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA a obţinut, ca urmare a Deciziei TAS, licenţa pentru sezonul 2013/2014, urmând a participa în Campionatul Naţional Liga I şi în proxima ediţie a acestuia.

3. A fost stabilit sistemul competiţional pentru sezonul 2013/2014, Liga I urmând a fi alcătuită din 18 echipe. Decizia a fost luată cu 7 voturi pentru și unul împotrivă.

4. Pentru completarea celui de-al 18-lea loc, Comitetul Executiv a hotărât, tot cu 7 voturi pentru și unul contra, organizarea unui joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucureşti SA şi CS Concordia Chiajna.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Universitatea Cluj a primit licenta la TAS PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Iulie 2013 16:27

           Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate clubului Universitatea Cluj, care a contestat deciziile instanţelor Sistemului Naţional de Licenţiere al FRF, de a nu-i permite să evolueze în Liga I, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării ardelene, Ioan Mărginean.


      "Am primit decizia oficială de la TAS. Universitatea a primit licenţa pentru Liga I. Este o decizie absolut normală. Era logic pentru că ceea ce s-a întâmplat la cele două comisii de licenţiere din ţară a fost o bătaie de joc. Nu se poate ca în România cei care lucrează la Sistemul Naţional de Licenţiere să nu aplice şi să nu ţină cont de legea insolvenţei. Asta este o mare fisură în manualul de licenţiere", a spus Mărginean.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Andrei Cohn si Razvan Avramescu vor participa la cursa de enduro din Europa, Red Bull Romaniacs. PDF Imprimare Email
Joi, 04 Iulie 2013 20:34

 

               De la hobby la expert, riderii  Dunlop AMCKart  în  formulă    

                                   nouă la Romaniacs 2013

                                               

                - Prezenţi încă din 2011 la cea mai impresionantă competiţie de hard enduro organizată pe teritoriul României, riderii Dunlop AMCKart se aliniază la startul ediţiei din acest an a faimoasei competiţii Red Bull Romaniacs într-o fomulă nouă.

 

                  Astfel, după accidentarea de la începutul acestui sezon a coechipierului său Ionuţ Moşteanu, pilotul Dunlop AMCKart Andrei Cohn participă în 2013 la clasa Hobby Single, în timp ce un al doilea rider susţinut de echipa AMCKart Racing Team, Răzvan Avramescu, este pregătit să ia startul la clasa Expert Single 2013.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Deschiderea noii locatii de antrenament Kangoo Jumps ........ "Kangoo Club Buftea" PDF Imprimare Email
Joi, 04 Iulie 2013 14:57
                           Dragelor si dragilor!!

         Va anunt cu bucurie deschiderea noii mele locatii de antrenament care va functiona sub denumirea "Kangoo Club Buftea", fiind recunoscuta oficial de catre Kangoo Jumps Romania.
                                                            
        La evenimentul de deschidere am invitat trei oameni deosebiti, foarte buni profesionisti in domeniu si care imi sunt si foarte dragi. Alexandra Marchidan, Marga Balan si Fabian Sanchez va vor delecta cu Zumba, Pilates si Latino dance. Iar eu, impreuna cu echipa mea formata din Claudia, Alexandra Balan si Vali, vom sustine mai multe sedinte de kangoo jumps, speciale pentru voi.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 708 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home