Total Media News

Stiri premium
Rosia Montana este doar inceputul... PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 18:31

            Parlamentul Romaniei urmeaza sa voteze in plenul Camerei Deputatilor o propunere de modificare a Legii Minelor scrisa cu dedicatie pentru proiectul minier Rosia Montana, dar care nu va intarzia sa afecteze dreptul la proprietate al oricarui cetatean roman.

                                       

      Campania Salvati Rosia Montana a lansat o petitie nationala adresata deputatilor Romaniei pentru respingerea proiectului legislativ de modificare a Legii Minelor.

      Citeste si semneaza si tu aceasta petitie!

      Acum e momentul sa actionam direct si sa ne protejam dreptul la viata si la proprietate! Azi este vorba de o proprietate din Rosia Montana. Maine poate fi proprietatea ta! Nu lasa acest precedent sa fie creat!

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Portofele cu dovlecei PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 18:20

        Un preparat interesant si deosebit ca prezentare, dar si la gust.

                                            

   Timp de preparare: mediu.

    Numar de portii: 4.

   Complexitate: usor.

Citeşte mai mult...
 
Sport
IOC a lansat astazi raportul Comisiei de Evaluare ptr. a XXXII a editie a J.O. PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 11:37

       Raportul urmează vizitele Comisiei   in  cele trei orașe candidate de licitare a găzdui Jocurile Olimpice de vară 2020:. Istanbul (Turcia), Tokyo (Japonia) și Madrid (Spania)

                                                        ** Sir Craig REEDIE

 

    Comisia de Evaluare, prezidat de membru CIO în Marea Britanie și vice-președintele CIO Domnule Craig Reedie, petrecut patru zile în fiecare oraș candidat la inceputul acestui an (a se vedea datele de mai jos) de a efectua inspecții la fața locului și să efectueze o evaluare a orașelor "Olimpice proiecte de jocuri.

   Raportul este o analiză tehnică, care este oferit pentru membrii CIO înainte de candidate orașului Briefing 2020 pentru membrii CIO, care va avea loc pe 3 și 4 iulie, la Centrul de Convenții Beaulieu, Lausanne.

  În cadrul acestei întâlniri, candidatul Orașe vor avea posibilitatea de a prezenta aspectele tehnice ale candidaturile pentru membrii CIO și să răspundă la întrebări.

Citeşte mai mult...
 
Esential
CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN TURISMUL ROMANESC: Numarul romanilor morti in Muntenegru este de 18 - PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Iunie 2013 07:50

     Numărul românilor decedaţi după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, este de 18. Alţi 29 sunt internaţi, dintre care şapte la terapie intensivă, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Parchetul General va face o anchetă în cazul accidentului din Muntenegru, sesizându-se din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituţiei, Simona Frolu.

                   

       TRAGEDIA din MUNTENEGRU: Numărul românilor morţi a ajuns la 19 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

       UPDATE 21: 15 - Duşa: Repatrierea răniţilor din Muntenegru, cea mai mare intervenţie aviatică medicalizată a MApN

     Luni seară, la Baza 90 din Otopeni, au fost prezentate presei, de către ministrul Mircea Duşă, cele două avioane militare - Hercule şi Spartan - cu care vor fi transportate persoanele rănite în accidentul de duminică din Muntenegru.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Vopseaua de par, nociva pentru sanatate PDF Imprimare Email
Luni, 24 Iunie 2013 15:45

      Cercetatorii sustin ca vopseaua de par contine substante toxice care pot provoca reactii alergice destul de severe precum eczeme, macarimi, inrosirea scalpului, a fetei si a gatului. Simptomele pot sa apara la 2 zile dupa ce te-ai vopsit si pot persista o saptamana sau chiar cateva luni.


        Comisia Europeana a descoperit in vopseaua de par 36 de chimicale. Companii de top din industia produselor cosmetice, printre care L’oreal si Clairol folosesc in vopselele de par substante periculoase pentru sanatate.

               Substante periculoase in vopseaua de par

      Cele mai toxice ingrediente pe care le gasim in aproape toate vopselele de par sunt formaldehida, toluenul, amoniacul si para fenilendiamina (PPD) care sunt asociate cu tulburarile endocrine, cancer si malformatii la nastere.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Cea de-a V-a editie a festivalului „Namaste India“ PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 18:21

      Centrul Cultural „Rabindranath Tagore“ şi Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită la cea de-a V-a ediţie a festivalului „Namaste India“, în perioada 20-23 iunie 2013, la Bucureşti.

                                               

         Ca în fiecare an, vă încurajăm să vă apropiaţi de incredibila cultură a Indiei, să o descoperiţi prin spectacole de dans, muzică, literatură, fotografie, filosofie, artizanat şi gastronomie.

            8 spectacole de muzică și dans
         Pentru prima dată în România, muzică clasică indiană în stilul Khayal, în recitalul “Garlands of Sounds” susținut de Mahua Mukherjee (vocal) și Sanjay Kansa Banik (tabla), doi artiști recunoscuți la nivel internațional. Publicul se va putea familiariza și cu stilurile devoționale bhajan şi qawwali, interpretate de grupul Nirmal Bhakti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 712 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home