Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
Ce trebuie sa contina o trusa de farduri completa ? PDF Imprimare Email
Luni, 10 Iunie 2013 07:55

       Avand in vedere multitudinea de produse cosmetice care exista pe piata la momentul actual, este foarte greu sa distingem care sunt produsele cu adevarat esentiale, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio trusa de farduri completa.
                                             
      Desi an de an se lanseaza noi produse care pretind a fi esentiale pentru obtinerea unor machiaje impecabile, adevarul este ca nu avem nevoie de un numar foarte mare de produse pentrue a realiza un look care sa ne avantajeze. Important este ca produsele alese sa fie de calitate, sa se potriveasca tipului tau de ten si culorii pielii.

    Afla, asadar, care sunt produsele cosmetice pe care o trusa de farduri ar trebui sa le contina pentru a te ajuta sa creezi machiajele si look-urile pe care ti le doresti.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Fed. Sind. Libere din Invatamant, lui Basescu: Sunteti autorul moral al imoralitatii din invatamint PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Iunie 2013 17:45

    Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) îi transmite preşedintelui Traian Băsescu că este "autorul moral al imoralităţii din învăţământul românesc", după promulgarea unor legi şi reducerea cu 48 la sută a veniturilor angajaţilor din educaţie.

                             

                             Traian Basescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

     Într-o scrisoare adresată şefului statului şi dată publicităţii, FSLI îi aminteşte preşedintelui că, în urmă cu doi ani, a promulgat o lege, asumată de guvernul de atunci, "care nu a reuşit decât să aducă o nebuloasă în educaţia din România".

Citeşte mai mult...
 
Esential
Dunărea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Iunie 2013 17:41

   Dunărea a atins un nivel record de 8,90 metri la Budapesta duminică, la ora 13.00 GMT (16.00, ora României), şi nu urma să mai crească, în timp ce digurile de protecţie de pe fluviu, în Ungaria, au rezistat.


    "Nivelul Dunării stagnează la 8,90 metri. Nu mai aşteptăm creşteri" semnificative, a declarat primarul Budapestei Istvan Tarlos într-o conferinţă de presă pe Insula Margareta, în centrul capitalei, precizând că ar putea să se înregistreze variaţii de câţiva centimetri.

Experţi au anunţat anerior atingerea unui nivel de 8,95 metri al apelor fluviului în capitala ungară, duminică seara.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
FMI recunoaste ca a facut greseli grave in ceea ce priveste criza din Grecia PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Iunie 2013 09:00

    Fondul Monetar Internaţional (FMI) admite, într-un raport intern, că a făcut greşeli majore în ultimii trei ani în ceea ce priveşte gestionarea acordului de finanţare externă încheiat cu Grecia, subestimând semnificativ impactul măsurilor de austeritate asupra economiei.

                                 

    Într-un document intern "strict confidenţial", FMI notează că a subestimat semnificativ pagubele care aveau să fie aduse economiei greceşti de măsurile de austeritate prescrise guvernului. Grecia este în recesiune de şase ani, potrivit Wall Street Journal.

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru Seniori si Veterani - 5 si 9 iunie, Sala Polivalenta PDF Imprimare Email
Luni, 03 Iunie 2013 07:49

Karateka romani isi apara titlul de campioni mondiali


     Intre 5 si 9 iunie, Sala Polivalenta din Bucuresti gazduieste cea de-a 5a editie a Campionatului Mondial de Karate WUKF  pentru Seniori si Veterani, cea mai importanta competitie de profil de anul acesta. Pentru a-si apara titlul de campioni mondiali, sportivii romani lupta impotriva a peste 450 de karateka internationali de top din tari ca: Marea Britanie, Japonia , Irlanda, Spania, Portugalia, Elvetia, Rusia, Africa de Sud, Venezuela, Malaysia, Taiwan, India  si nu numai. 

                                   

     Evenimentul  va fi  transmis  LIVE  - cu  acces  GRATUIT -  pe  internet  pe  :  www.total-media-net.ro  , www.karate.info.ro , www.tmn-tv.ro, www.tmn-tv.ro

    Organizatorul Campionatului, Federatia Romana de Karate FRK WKC, asteapta la acest eveniment peste 250 de oficiali din intreaga lume, printre care comitetul director al Federatiei Mondiale WUKF, arbitrii, antrenori si conducatori ai delegatiilor internationale ce vor fi prezenti la competitia ce va decide viitorii campioni ai karate-ului mondial.

Citeşte mai mult...
 
International
Mii de manifestanti au ocupat Piata Taksim din Istanbul PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Iunie 2013 11:46

           Mii de protestatari au ocupat, sâmbătă, Piaţa Taksim din centrul oraşului Istanbul, iar forţele de ordine s-au retras, relatează ziarul turc Hurriyet.

                             

     Manifestaţiile durează de cinci zile la Istanbul, unde sute de persoane au exprimat nemulţumirea faţă de planul de reamenajare a Parcului Gezi şi de reducere a suprafeţelor verzi. Proteste au izbucnit sâmbătă şi în capitala Turciei, Ankara, unde sute de persoane s-au solidarizat cu manifestanţii din Istanbul, demonstraţiile fiind îndreptate împotriva premierului Recep Tayyip Erdogan.

    Mii de manifestanţi au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, forţele de ordine s-au retras

Citeşte mai mult...
 


Pagina 718 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home