Total Media News

Stiri premium
TV Lacasuri Ortodoxe - lansarea primei televiziuni interactive on-line din Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 14:59

Programul de televiziune Lacasuri Ortodoxe este astazi lansat, exact in vremea in care aniversam deschiderea platformei web, gandindu-ne la cel de-al 5-lea an de performanta, amintit in spoturile noastre publicitare.

Din cate stiti, si poate ca trebuie sa reamintim, Lacasuri Ortodoxe a inceput sa fie vizibil pentru vizitatori o data cu Nasterea Domnului, in anul 2007, fiind singura agentie de stiri religioasa ortodoxa la acea ora.


                              

                                      

Cu bucurie, declaram deschisa oficial TV Lacasuri Ortodoxe, prin care dorim sa aducem in casele credinciosilor ortodocsi - de acum si pe cale video - ceea ce de atatia ani de zile le ofeream prin paginile web si prin paginile scrise ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Din cate ati vazut, pentru ca aceasta lansare sa fie posibila, a fost nevoie de ceva timp, pentru a atige anumiti parametri optimi.

O televiziune presupune indeplinirea mai multor criterii, atat tehnice, cat mai ales legate de linia de productie si continut - deja testata- de un target bine definit si, in cazul nostru, de un numar de vizitatori de start. Am hotarat deci sa incepem, intr-o altfel de ordine decat cea obisnuita pentru romani, dar deloc noua celor mai mari trusturi din strainatate, si anume prin asigurarea traficului de start, investind pentru aceasta timp de peste 4 ani de zile.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ne propunem să obținem 6 miliarde de euro din rambursări de fonduri europene în 2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 10:14

Primul-ministru Emil Boc, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, și reprezentanții structurilor cu rol în gestionarea fondurilor europene au analizat astăzi, în prima reuniune din 2012 a Grupului interministerial pentru absorbţia fondurilor europene, măsurile necesare pentru a realiza, în acest an, absorbţia a 6 miliarde de euro, din care 3,5 miliarde de euro din fonduri europene structurale şi de coeziune şi 2,5 miliarde de euro din fonduri destinate sectorului agricol.

 

   

 

                    
Premierul Emil Boc a subliniat că Guvernul va urmări, în 2012, aplicarea ordonanței de urgență adoptate în decembrie 2011 care stabilește un termen limită de 45 de zile în care autorităţile de management au obligaţia să proceseze cererile trimise de beneficiari pentru rambursarea cheltuielilor efectuate în implementarea proiectelor finanţate din fonduri structurale şi de coeziune.
”Vom monitoriza, în detaliu, pe fiecare minister, pe fiecare program operaţional, pe fiecare organism intermediar, cum se respectă acest termen de 45 de zile, pentru că, dacă este să avem în momentul de faţă o problemă - este cea legată de durata lungă a cererilor de evaluare a proiectelor şi a duratei foarte lungi a cererilor de procesare a cererilor de rambursare, care aduc pierderi şi pentru beneficiari publici şi privaţi în absorbţia fondurilor europene” a afirmat Emil Boc.
De asemenea, primul-ministru a atras atenția ministerelor Economiei, Educației și Comunicaţiilor că, la organismele intermediare din coordonarea acestora, există probleme referitoare la durata soluţionării cererilor de evaluare și rambursare a cheltuielilor.
Șeful Executivului a menţionat și problemele întâmpinate de autorităţile de management în cooperarea cu autoritățile locale, în special în ceea ce privește implementarea proiectelor pentru protecția mediului înconjurător și a solicitat organizarea de întâlniri publice lunare cu autorităţile locale.
În ceea ce privește plăţile totale către beneficiari efectuate până în prezent, reprezentând prefinanţări şi rambursări (cu excepţia rambursării de TVA), primul-ministru a arătat că acestea însumează peste 3 miliarde de euro, adică 14,85% din alocarea UE 2007-2013. Din acestea, 1,066 miliarde de euro sunt plăţile intermediare rambursate de Comisia Europeană, ceea ce reprezintă 5,55% din totalul fondurilor structurale şi de coeziune, de 19,2 miliarde de euro, alocate României de Uniunea Europeană în intervalul 2007-2013. În cursul anului 2011, Comisia Europeană a efectuat plăți în valoare de 700 de milioane de euro.
Şeful Executivului a mulţumit ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru efortul făcut pentru accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi a subliniat rolul decisiv al acestuia în reluarea plăţilor de către Comisia Europeană.
Premierul Emil Boc a subliniat că demersurile ministrului Leonard Orban, conjugate cu ale celorlalţi miniștri, au contribuit la recâștigarea credibilităţii ţării, a cărei menţinere este extrem de importantă. În acest context, premierul Boc a pledat pentru respectarea angajamentelor asumate faţă de Comisia Europeană, inclusiv în ceea ce priveşte remedierea deficienţelor legate de achiziţii publice.
În ceea ce privește evaluarea funcționării sistemului de verificare ex-ante și ex-post al achizițiilor publice, la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (A.N.R.M.A.P.) s-a desfășurat, la cererea Comisiei Europene, o misiune de audit de către Autoritatea de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, iar A.N.R.M.A.P. a primit avizul de conformitate și de funcționalitate.
În plus, Comisia Europeană, prin DG Piață Internă, a dat România ca exemplu în privința acurateței completării anunțurilor/invitațiilor de participare, fapt care asigură o transparență de 100% a procedurilor de achiziție publică.
Premierul Emil Boc a atras atenția și asupra problemei recuperării sumelor din prefinanțări, necesare pentru asigurarea plăților curente în continuare.
În ceea ce priveşte dificultăţile de la unele organisme intermediare legate de resursele umane, primul-ministru a cerut ca reprezentanții Ministerului Afacerilor Europene să poarte discuţii cu fiecare autoritate de management și să facă o evaluare.
”În limita resurselor pe care le avem la nivelul guvernului, vom putea aloca, acolo unde este nevoie şi într-adevăr se justifică, personal suplimentar”, a declarat premierul Emil Boc.
 

 

 

 

 

 

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 05.01.2012

 
International
Manifestatii de strada in UNGARIA PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Ianuarie 2012 09:51
 

   Potrivit  lui  :  The Telegraph

 

 

Maghiarii raliu peste constituţie


Zeci de mii de protestatari, luni,au  batjocorit liderii maghiari din afara ,o gală glitzy pentru a marca constituţia ţării de brand nou, acuzând guvernul de exercitare a controlului asupra tuturor lucrurilor din mass-media, la economie şi religie.

O mulţime de oameni au scandat diverse, fluierat şi arborat pancarte în afara Opera de Stat în funcţia de prim-ministru Viktor Orban  , in  timp  ce oaspeţii sărbătoreau   in  interior. Mulţi protestatari   au  numit   pe  premier "Viktator."


Prim-ministrul a    dat  un jurământ de a apăra Constituţia, dar în schimb el a rasturnato,  a  spus  "Laszlo Majtenyi, un fost şef al autorităţii de mass-media, a spus multimii pe bulevardul Andrassy." Tonight Opera este casa de făţărnicie şi de strada de origine de virtuţi constituţionale. "

 

                       

 

 

Opposition activists and civil rights groups say Orban and his centre-right Fidesz party, which has a two-thirds parliamentary majority, have passed laws eroding the democratic system of checks and balances by increasing political control over the judiciary, the central bank, religious groups and the media.

President Pal Schmitt insisted Hungarians could be proud of their new constitution, which he said was long overdue and should have been adopted after the fall of communism.

"This constitution was born of a wide consultation, building on national and European values," Schmitt said during the celebration. "Our Basic Law defines the family, order, the home, work and health as the most important, shared scale of values."

 
Cultura
Competitia de eseuri creative "O zi in lumea lui Dickens" PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 20:57

Dickens 2012 este o celebrare internationala a vietii si operei lui Charles Dickens, cu ocazia bicentenarului nasterii sale.

                  

British Council are placerea de a anunta un concurs de scriere creativa pentru elevii de liceu, in cinstea acestui eveniment. Concursul are ca scop sa selecteze cele mai bune texte care vor ilustra legatura dintre Dickens si cititorii sai.

Tema concursului este

O zi in lumea lui Dickens

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Maratonul de iarna - TAROM- continuă cu o nouă serie PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:35

Descoperă preţurile extraordinare pentru destinaţiile: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena cu plecare din Bucureşti.

                   

A doua serie a maratonului de iarnă TAROM continuă, începând din 2 ianuarie 2011, cu un număr de 4473 de bilete de avion la tarife începând de la 130 EURO* cu toate taxele incluse pentru un bilet dus-întors.

Maratonul de iarnă este valabil pentru călătoriile dus-întors pentru următoarele destinaţii cu plecare din Bucureşti: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena. În această ofertă sunt incluse şi călătoriile cu plecare din Cluj-Napoca spre Viena.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? PDF Imprimare Email
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:00

Pe cat de inspirata este Lady Gaga in alegerea tinutelor de scena si a extravagantelor costume de strada, pe atat de neinspirata s-a aratat in optiunile sale amoroase.   

 

Insa, cum Hollywood-ul demonteaza orice traditie, iata ca extravaganta cantareata a tintit, de aceasta data, la nivel inalt. Poate nu atat in materie de notorietate, caci frumuselul actor din Vampire Diaries, Taylor Kinney, nu se bucura de aceeasi celebritate (pe de alta parte, insa, nici precedentii nu se inscriau in tiparele succesului de show-biz), dar, cu siguranta, vis-a-vis de sex-appeal, noul iubit "presupus" al lui Lady Gaga ne determina sa ne inclinam capul in semn de aprobare.

 

  

Taylor Kinney si Lady Gaga s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului "You and I" si, de atunci, formeaza unul dintre cele mai urmarite cupluri de blitz-ul paparazzi-lor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 720 din 731

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home