Total Media News

Stiri premium
Programul de lucru al bugetarilor, modificat PDF Imprimare Email
Joi, 16 Februarie 2012 08:20

         Programul de lucru al bugetarilor, modificat.

 

                       

 

Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Bosch intentioneaza sa achizitioneze divizia SPX Service Solutions PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 12:53

Bosch intenţionează să achiziţioneze divizia SPX Service Solutions şi să îşi extindă portofoliul de diagnoză

                    

                        

      Divizia Bosch Automotive Aftermarket intenţionează să achiziţioneze unitatea Service Solutions a Corporaţiei SPX, cu sediul central în Charlotte, Carolina de Nord (NYSE, SPW). Un contract în acest sens a fost semnat la New York pe 23 ianuarie 2012.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Piata auto in 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 11:27

  Pe  ansamblul  pietei  :  productia nationala  a  crescut   cu  4,6 % , dar  vanzarile  totale pe  piata  din  Romania ( autoturisme  + vehicule  comerciale  )  au  inregistrat  o scadere  de  circa  23%  fata  de  anul  trecut.In  interiorul  acestei  scaderi  autoturismele  sunt  cu -21,0%

 

                      

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
IXS sau colectia "Sa fim vizibili in trafic" PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 10:59

                     Sa fim vizibili in trafic.

 

Acesta pare sa fie cuvantul de ordine al celor de la IXS care au pus pe piata o gama de produse prevazute confectionate din materiale intr-o gama de culori care nu trec neobservate pe strada.

                                   

Motociclistii au nevoie de echipamente care sa le permita sa fie observati cu usurinta ori de cate ori se deplaseaza pe drumurile publice.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Februarie 2012 09:38

Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei. 


          

 

     In data de 10.02.2012, urmare a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei 7/09.02.2012, prin care a fost avizata Procedura operationala “Definirea situatiilor de urgenta pentru care C.N. Transelectrica S.A. poate restrictiona dreptul participantilor de a utiliza capacitatea de interconexiune castigata in cazul licitatiilor si modificarea operativa a graficelor de schimb notificate”, C.N. Transelectrica S.A. a notificat, participantii la Piata de Energie Electrica privind posibilitatea restrictionarii (pe timp limitat in perioada varfului de sarcina) a dreptului de a utiliza capacitatea de interconexiune in cazul aparitiei unor situatii de urgenta, asa cum sunt definite de procedura mentiontata, de prevederile Legii Energiei 13/2007 precum si a prevederilor Directivei CE 72/2009 si Regulamentului CE 1228/2003 in vederea utilizarii in siguranta a SEN.


   Mentionam ca la ora actuala Sistemul Energetic National functioneaza in conditii de siguranta si nu exista riscul sistarii alimentarii cu energie in regim normal a populatiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Am fost codasi , dar ne revenim! PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Februarie 2012 20:06

Am fost codaşi la absorbţia fondurilor europene, dar ne revenim. Asta susţine sectretarul de stat din Ministerul Afacerilor Europene, Cătălin Vătafu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 720 din 753

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home