Total Media News

Sanatate
Vaccinarea pneumococica la copii, inclusa de Ministerul Sanatatii in programul national de imunizare PDF Imprimare Email
Joi, 23 Mai 2013 17:31

   Vaccinarea pneumococică la copii va fi inclusă de Ministerul Sănătăţii în programul naţional de imunizare, începând probabil din toamnă, primii vizaţi fiind bebeluşii cu vârsta de patru luni, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.


     Efortul bugetar aferent acestei campanii de vaccinare, pentru ultimul trimestru al anului, este estimat la 4,5 milioane de euro, potrivit ministrului.

    "În România sunt aprobate, conform Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trei produse care au autorizaţie de punere pe piaţă pentru bolile pneumococice. Comitetul Naţional de Vaccinologie ne-a recomandat pe cel care are cele mai multe gene. Există un vaccin care are foarte multe gene. Susţinem vaccinarea acum şi primii copii vaccinaţi vor fi, potrivit recomandărilor Comitetului Naţional de Vaccinologie, bebeluşii cu vârsta de patru luni. Necesarul pe care l-am stabilit pentru trimestrul patru, dacă ar începe campania în octombrie, ar şi de 4,5 milioane de euro", a explicat, joi, Eugen Nicolăescu, cu ocazia semnării unui protocol de colaborare cu Coaliţia pentru o Nouă Prevenţie (CNP 2013), care vizează drepturile copiilor români de a fi vaccinaţi gratuit împotriva bolilor pneumococice.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Studiu piata imobiliara - bucurestenii aleg apartamente noi PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 22:02

    În urma sondajului realizat la Târgul Național Imobiliar de către grupul de marketing și cercetare de piață ElQual – membru ESOMAR si SORMA, la solicitarea DezvoltarImobiliar.ro, puteti afla care sunt preferințele bucureștenilor pe piața imobiliară.

                   

    Rezultatele studiului relevă informații despre sursele de informare pentru căutarea unei locuințe, bugetul de care dispun oamenii aflați în căutarea unui imobil, sau despre zonele vizate de către cumpărători. Probabil lucrul cel mai important ce reiese din cercetare este faptul că bucureștenii se orienteaza către apartamente noi. Ansamblurile rezidențiale din București sau periferie sunt preferate de către cei mai mulți.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Romania se pregateste de falimentul public. PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 13:50

     Guvernul a elaborat legea privind insolvenţa oraşelor

                                      

      Legea care prevede că primăriile pot intra în insolvenţă ca orice altă firmă este elaborată ca urmare a volumului mare al datoriilor înregistrate de autorităţile locale către firme. Actul normativ este încă în stadiul de proiect şi este elaborat sub forma unei ordonanţe de urgenţă.

 

     Noua ordonanţă permite companiilor care au creanţe asupra autorităţilor locale să ceară în instanţă insolvenţa oricărei primării, pe o procedură destul de apropiată de cea a insolvenţei comerciale.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LEXUS si THE WEINSTEIN COMPANY LANSEAZA SERIA DE SCURT METRAJE „LIFE IS AMAZING” PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 12:02

     Harvey Weinstein a adus un omagiu importanţei producţiei cinematografice prin colaborarea sa fără precedent cu Lexus la realizarea seriei de scurt metraje „Life is Amazing”. La data de 19 mai, cele două companii au găzduit Premiera Mondială a celor cinci scurt metraje, în cadrul Festivalului de la Cannes 2013, printr-o serie de acţiuni comune:

                                    

     Specialiştii de la Lexus & The Weinstein Company:
    Harvey Weinstein, regizorii Tim Burton şi Ryan Coogler, alături de Paul Van der Burgh, Director Lexus Europe, s-au alăturat celor cinci regizori pentru o masă rotundă, care a avut loc la Hotelul Majestic. Regizorii scurt metrajelor Lexus: Justin Tipping („Swimming in Air”), Cristina Molino („Beyond Memories”), Campbell Hopper (care împreună cu Joel Kefali formează un duo regizoral cunoscut sub numele „Special Problems” - scurt metrajul „Echoes”), Chan Chung Ki („Pupil”) şi Mitsuyo Miyazaki („A Better Tomorrow”) au discutat pe marginea propriilor interpretări ale seriei „Life is Amazing” şi despre sursele de inspiraţie emoţională şi influenţele tehnice ale zonelor din care aceştia provin.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Ioan Becali: Vreau sa ma fac europarlamentar. PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 11:25

        Să-i arăt eu dnei Redding ce se întâmplă în România


        Ioan Becali a declarat, marţi, la Realitatea TV, că vrea să devină europarlamentar pentru a reprezenta România demn şi curajos şi pentru a le arăta europenilor ce se întâmplă cu adevărat în România.


                        Ioan Becali
                       Ioan Becali

        "Vreau să mă fac un parlamentar european. Să ajung in PE şi să vorbesc fără cască. Să vorbesc în franceză, germană, engleză, portugheză.O să mă întrebe de ce nu folosiţi cască şi o să le răspund: pentru că înţeleg ce spuneţi dvs. Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn, cu curaj şi capul sus şi să-i invit pe acei domni să vadă ce se petrece in România la faţa locului. Să-i arăt eu dnei Redding (n.r. comisarul european pe Justiţie) ce se întâmplă în România", a spus Becali.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Aberatia de impozitare .....Maria Grapini a incercat sa ne convinga ca forfetarul este BUN PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Mai 2013 09:19

    Ministrul IMM-urilor Maria Grapini a incercat marti ne convinga  ca introducerea impozitului forfetar, cel mai probabil de la 1 iulie, va aduce beneficii firmelor, urmand ca sumele platite sa fie si de trei ori mai mici decat in cazul impozitului pe profit.

                             

    "Noul impozit este cel mai etic mod de plata si este de trei ori mai putin decat plata a 16% impozit pe profit, intr-o inregistrare corecta", a afirmat Grapini.In mod normal, ar fi trebuit sa urmeze argumentele, insa acestea nu au venit. In loc sa ofere detalii concrete despre impozitul care va afecta mare parte din economie, ministrul IMM-urilor a precizat doar ca va fi aplicat diferentiat, pe baza codurilor CAEN.Declaratiile evazive vin dupa ce, anterior, se remarcase cu declaratii la fel de abstracte privind calculul impozitului, fara a prezenta date concrete."Pentru fiecare cod CAEN am identificat care sunt indicatorii relevanti care i-ar permite operatorului economic sa faca un anumit venit. Concret, ce il influenteaza pe un hotelier din Bucuresti, din Covasna etc in functie de marimea hotelului, de locatie, de capacitate?", a spus Maria Grapini.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 723 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home