Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Padureanu s-a retras oficial din fotbal PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Mai 2013 09:09

      După 49 de ani de activitate la Gloria, Pădureanu s-a retras aseară oficial din funcţie.

                            

     Cîteva aplauze răzleţe din tribună şi puhoiul de personalităţi locale care au împînzit "oficiala" să-l omagieze pe "Lordul" Bistriţei au deschis o festivitate simplă. Lumea s-a aliniat în faţa tribunei, cu o masă pe care au fost aşezate un trofeu şi o plachetă aniversară.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Elevii Colegiului Tehnic Auto din Craiova au luat locul III la Campionatul Mondial Scolar PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Mai 2013 14:25

     Elevii Colegiului Tehnic Auto din Craiova, toţi legitimaţi la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, descriu o competiţie necunoscută publicului larg, desfăşurată între 14 şi 22 aprilie în oraşul din sud-vestul Franţei: penalty-uri pornite de la mijlocul terenului, baza avea 25 de terenuri, românul Cioablă a ieşit golgeterul competiţiei !

                                     

      Joacă de nouă ani împreună. "Atunci i-am preluat la Şcoala de Fotbal «Gică Popescu»", începe Paul Răducan, coordonatorul academiei oltene. Şi profesor de sport al Colegiului Auto din Bănie, acolo unde învaţă cei 18 puşti (născuţi 1996/1997) care i-au bătut pe bucureştenii de la "Benjamin Franklin" cu 5-1 în ultimul act al calificărilor, pe "Ştefan cel Mare". Bariera din drumul către Bordeaux era ridicată !

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cum sa te imbraci in functie de forma corpului: Sfaturi si trucuri PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Mai 2013 09:51

      Dintotdeauna femeile s-au confruntat cu aceeasi problema: un dulap plin cu haine si nimic de imbracat !

     Nu de putine ori ni se intampla ca in magazin sa fim orbite de hainele care arata incredibil pe manechine, care sunt in tendinte, dar total nepotrivite siluetei noastre.

                    

     Principalul motiv pentru care ti se intampla sa alegi articolele vestimentare nepotrivite, este dat de faptul ca inca nu stii ce tip de silueta ai. In functie de forma corpului, fiecare femeie are atuuri diferite care ar trebui sa fie evidentiate.

     Iata care sunt principalele tipuri de silueta: 

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Aperitiv cu ton PDF Imprimare Email
Joi, 02 Mai 2013 21:48

      Salatele cu ton sunt des intalnite in meniurile restaurantelor si usor de facut si acasa. Aceasta reteta nu este pentru o salata cu ton asa cum ati tot mancat. Nu, nu! Este mai degraba un aperitiv si este racoritor, arata extrem de bine si nici nu are multe calorii.

                                     

      Cum se prepara acest aperitiv cu ton?

      Procedati in felul urmator: alegeti ton in suc propriu, pe care il scurgeti bine iar apoi il puneti intr-un bol mai mare. Spalati lamaile, stergeti-le de apa si puneti-le deoparte pentru cateva minute. Fierbeti ouale, cat mai tari ar fi cel mai bine. Le decojiti, le taiati cubulete si le puneti peste ton. Spalati bine si castravetele, il taiati pe lung iar apoi cubulete pe care le transferati in bolul cu ton si oua. Tocati cateva frunzulite de marar si le puneti tot in bol.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Isărescu: Romania intra intr-un ciclu de reducere a dobanzii; vestile din economie să nu il opreasca PDF Imprimare Email
Joi, 02 Mai 2013 21:42

      "La noi va urma un ciclu de reducere. Noi nu obişnuim să preanunţăm ce vom face în următoarea şedinţă, dar când vorbim de redeucerea pe toate palierele a indicatorilor cu care măsurăm inflaţia şi de reducerea anticipaţiilor inflaţioniste (...) Mesajul nostru este de intrare a României într-un cilcu de reducere a ratelor de dobândă. Am început cu coridorul pentru că rata de referinţă îşi diminuează mult din semnificaţie dacă transmisia nu este eficientă", a spus Isărescu la conferinţa de presă după şedinţa Consiliului de Adminsitraţie pe probleme de politică monetară.

 

      Guvernatorul BNR a explicat că scăderea inflaţiei se realizează mai repede decât s-a anticipat la începutul anului, cu minime istorice în februarie şi martie, şi cu o evoluţie similară chiar şi în aprilie, ceea ce va determina devansarea reducerii de dobândă, programată iniţial pentru a doua parte a anului.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Ford a lansat productia noului motor Ecoboost la Craiova PDF Imprimare Email
Joi, 02 Mai 2013 16:22

   Ford Motor Company a lansat luni productia motorului de 1,5 litri, al cincilea membru al familiei EcoBoost, la uzina de la Craiova, Romania.
                                          

    Noul motor va fi mai intai introdus pe piata chineza pe noul Ford Mondeo, model ce va fi lansat la finalul acestei luni la Salonul Auto de la Shanghai 2013.

    Ulterior, noul motor de 1.5 l EcoBoost va echipa modelul Fusion in America de Nord in cursul acestui an, respectiv noul Mondeo in Europa.Ford are acum capacitatea de a construi 1,6 milioane de motoare EcoBoost anual si extinde numarul de fabrici care produc motoare EcoBoost in Europa, Asia si America de Nord.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 730 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home