Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 18:01

Toamna se numara....automobilele!!!

      Premium Expo, compania organizatoare a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, eveniment auto specializat doreste sa faca urmatoarele precizari:

                        

-      Conform informatiilor aparute in presa din Romania din care reiese ca APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) a luat decizia de a nu organiza nici in acest an SIAB (Salonul International Auto Bucuresti) dorim sa va reconfirmam si pe aceasta cale ca SAB & Accesorii se va desfasura in toamna acestui an in perioada 10 – 20 Octombrie la Romaero Baneasa.

-      Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii) este evenimentul auto national cu cea mai solida si lunga traditie de desfasurare din Romania, ocazie cu care dorim sa reiteram intreaga noastra disponibilitate privind o colaborare in organizarea acestuia, impreuna cu jucatorii importanti din piata auto romaneasca, respectiv constructori, importatori sau dealeri.

Citeşte mai mult...
 
International
Manevre militare de amploare in Marea Neagra: Operatiunea a fost ordonata de Vladimir Putin PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 16:03

      Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat începerea, joi, a unor manevre militare de amploare în Marea Neagră, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţia Itar-Tass.

                               

           Manevre militare în Marea Neagră: Operaţiunea a fost ordonată de Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În total, 36 de nave staţionate la Sevastopol, baza navală rusă din Crimeea (Ucraina), şi la Novorosiisk (sudul Rusiei) şi până la 7.000 de persoane vor participa la aceste manevre, a precizat Peskov.

Citeşte mai mult...
 
Esential
MICHELIN : "Mutam operatiunile noastre din Grecia in Romania" PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 16:01

     Producătorul francez de anvelope Michelin a decis închiderea subsidiarei din Grecia şi transferarea operaţiunilor acesteia în România, potrivit publicaţiei elene Kathimerini. Compania nu are uzine în Grecia, ci doar o reprezentanţă comercială.

                               

       "Schimbarea nu va afecta în niciun fel producţia, în România sau în altă ţară din regiune", a declarat, pentru gândul, Irina Drăgan, PR Manager la Michelin România/Balcani.

Potrivit ei, de la 1 ianuarie 2014 se schimbă organizarea comercială a companiei în regiune. Va lua naştere zona Europa Centrală şi de Sud.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
RA-APPS a esuat lamentabil la licitatii, vinzind doar 16 active din peste 100 disponibile PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 15:55

          Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a eşuat lamentabil la numeroasele licitaţii programate anul trecut pentru cedarea imobilelor din portofoliu, vânzând doar 16 active din peste 100 de imobile scoase la vânzare şi având încasări de numai 13% din estimări, relevă un document oficial.

                              

 RA-APPS a eşuat lamentabil la licitaţii, vânzând doar 16 active din peste 100 disponibile (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Veniturile estimate de regie din vânzarea de imobile, la care este raportat procentul de 13%, erau însă drastic reduse comparativ cu calculul iniţial, de la începutul anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Companii
"Aradeanca" intra in procedura de faliment PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 15:50

          Tribunalul Arad a aprobat iniţierea procedurii de faliment în cazul fabricii de păpuşi "Arădeanca", după un an de la intrarea în insolvenţă, însă producţia de jucării nu a fost oprită, urmând ca după faliment brandul să fie preluat de o nouă societate, spune administratorul special al fabricii.


         Potrivit Biroului de presă al Tribunalului Arad, "prin sentinţa din 21 martie, dată în dosarul 3316/108/2012, s-a dispus intrarea în faliment a SC Arădeanca SA, la cererea debitorului".

Conform sursei citate, următorul termen de judecată va fi 15 mai, când vor continua procedurile.

"Procedura de intrare în insolvenţă a fost deschisă la cererea debitorului, la 17 mai 2012", a precizat Tribunalul Arad.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Djokovici, invins de un "batrinel" al tenisului PDF Imprimare Email
Joi, 28 Martie 2013 09:25

        Sârbul a pierdut fără drept de apel în faţa neamţului Tommy Haas, în turul patru de la Miami.

                          

 

       Novak Djokovici, liderul ATP şi deţinătorul trofeului la Miami, nu a avut nicio reacţie în faţa germanului Haas, care s-a impus lejer, scor 6-2, 6-4.Este primul eşec al jucătorului belgrădean din ultimele 15 partide şi doar al doilea insucces al sezonului. "Am făcut cel mai prost meci din ultima vreme.

A fost frig, iar mingea nu a sărit atât de mult pe cât mi-aş fi dorit, iar acest lucru l-a ajutat pe Haas, el preferând aceste condiţii. Am făcut prea multe erori neforţate, iar un jucător excelent cum este Tommy a profitat de asta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 748 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home