Total Media News

Ultimele sitiri

Entertainment
Concert recomandat de La Chiorpec PDF Imprimare Email
Luni, 18 Martie 2013 12:12

               

                       Concert recomandat de La Chiorpec.

      Miercurea aceasta la Galeria Occidentuluiului, de la 19.30!

 

                                    

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Taxa exceptionala asupra tuturor depozitelor bancare PDF Imprimare Email
Luni, 18 Martie 2013 08:47

  

     Taxa exceptionala, in cuantum de 6,75% asupra tuturor depozitelor bancare in valoare de pana in 100.000 de euro si de 9,9% pentru cele ce depasesc acest prag.

                                          

           Ciprioti si rezidenti straini de pe insula mediteraneeana se aflau in stare de soc, sambata, dupa anuntarea unui acord cu Uniunea Europeana (UE) asupra unui plan de salvare in valoare de zece miliarde de euro ce include o taxa exceptionala si fara precedent asupra depozitelor bancare, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

      "Solutia pe care am ales-o este dureroasa, dar este singura care ne permite sa ne continuam vietile fara probleme", a dat asigurari presedintele cipriot Nicos Anastasiades, subliniind asupra riscului "prabusirii" intregului sistem bancar de pe insula.
 
    Anastasiades a anuntat ca se va adresa natiunii, duminica, pe tema planului de salvare incheiat sambata dimineata, primul in UE care implica in mare masura contributia depunatorilor.
 
Citeşte mai mult...
 
IT
Posesori de MacBook Pro cu Retina Display dau in judecata Apple PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Martie 2013 21:02

                 Este unul dintre cele mai laudate notebook-uri lansate in ultimii ani de vreo companie, dar nu e perfect, se intelege.

                         macbook pro retina proces anti ecran

            Daca un proces intentat zilele trecute in SUA este o indicatie, panourile din au o problema grava.

           Pe forumurile Apple au inceput sa apara plangeri printre utilizatorii celor mai scumpe MacBook-uri din cauza aparitiei unui fenomen de ghosting. Intalnit in special la panourile cu plasma, ghosting-ul se refera la imprimarea permanenta pe ecran a unor elemente de interfata care au fost afisate pentru o perioada mai lunga. Desi la notebook-uri o astfel de situatie nu este intalnita aproape niciodata, Apple se pare ca a aflat de problema si a remediat-o.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Nu ne vindem tara? Statul pregateste cea mai tare afacere din istoria Romaniei PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Martie 2013 20:54

         Dupa resurse, industrie si serviciile esentiale pentru traiul de zi cu zi, Romania este pe cale sa isi vanda si cel mai de pret bun – pamantul. De la 1 ianuarie 2014, strainii vor putea cumpara terenuri agricole – o afacere controversata, cu doua taisuri, din care specialistii  spun ca vom avea de castigat dar si de pierdut, mai ales pe termen lung.

                                  

            Romania este un fel de "El Dorado" pentru investitorii in agricultura. Are o suprafata agricola de 14,7 milioane de hectare, ce reprezinta 61,7% din teritoriul tarii. Ne aflam pe locul 6 din Europa ca suprafata agricola utilizata (dupa Franta, Spania, Germania, Marea Britanie si Polonia) si pe locul 5 ca suprafata arabila (dupa Franta, Spania, Germania si Polonia). Romania are o medie de 0,41 ha teren arabil pe cap de locuitor, valoare aproape dubla fata de media UE.

Terenul arabil ocupa circa 64% din suprafata agricola,33% din aceasta este ocupata cu pasuni si fanete, iar viile si livezile reprezinta circa 3%.Important este de spus ca marea majoritate a terenurilor din Romania sunt fertile, spre deosebire de cele din Occident, multe dintre ele infestate de exploatarile intensive cu chimicale.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Intact inchide revista Income. Restructurari si la Jurnalul National PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Martie 2013 20:43

             Revista Income Magazine, editata de trustul Intact, isi va inceta aparitia, la nici un an de la lansare. Ultimul numar va fi distribuit joi aceasta. Ziaristii care lucrau la proiectul Income vor mai activa pana la 1 aprilie pe site-ul publicatiei. Dupa aceasta data, cand le expira contractul, o parte dintre ei vor fi repartizati catre alte proiecte ale grupului.
                                                        
             Angajatii Income au fost anuntati astazi de aceasta decizie, scrie Paginademedia.ro. Un al titlu din grup, Jurnalul National, trece in urmatoarea perioada prin restructurari consistente: aproximativ jumatate din redactie urmeaza sa fie afectata de masuri, pentru a putea mentine cotidianul pe piata.

            Reprezentantii  Intact spun ca se vor concentra pe digital si video: “Ne concentram resursele acolo unde ne asteapta publicul, pe TV si pe online.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Recursul la eliberarea conditionata a lui Nastase, judecat luni PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Martie 2013 20:38

            Recursul la eliberarea lui Adrian Nastase va fi judecat luni de Tribunalul Bucuresti, reprezentantii instantei precizand ca nu se pune problema unei amanari dupa arestarea judecatoarelor Dinu si Costache, intrucat fiecare sectie are un complet de permanenta, pentru situatii neprevazute.
                                              
     Termenul de 18 martie a fost stabilit de Tribunalul Bucuresti (TB) in 4 martie, dupa ce aceasta instanta a primit dosarul de la Judecatoria Sectorului 4.Viorica Dinu si Antonela Costache, care trebuiau sa faca parte din completul care va judeca recursul la eliberarea fostului premier, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care sunt acuzate de luare de mita si trafic de influenta pentru solutii in mai multe dosare, printre care si cel al lui Dinel Nutu (fost Staicu).In 12 februarie, Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea lui Nastase de eliberare din penitenciar inainte de termen, decizia fiind contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), noteaza Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 753 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home