Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Clientii BCR pot achita, prin internet sau de pe mobil, impozitele si taxele locale PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 12:59

              Banca Comercială Romană (BCR) oferă clienţilor săi posibilitatea achitării gratuite a impozitelor pe case, terenuri şi maşini, prin internet şi telefon, utilizând – Click şi Alo 24 Banking BCR.

 

              „Ne aşteptăm ca şi în acest an să continue trendul crescător pe care l-am înregistrat anul trecut – o creştere de 20% a numărului tranzacţiilor pe această zonă. Plata impozitelor se poate efectua fără a necesita preinregistrarea pe siteurile administraţiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea şabloanelor predefinite de BCR.

       Am oferit clienţilor noştri multiple modalităţi de tranzactionare la distanţă şi am facilitat accesul acestora la produsele bancare deţinute: acces mai facil la serviciile de internet şi phone banking dar şi noi servicii de tip mobile banking“, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail, BCR.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Proprietarii de masini vor putea sa asiste vizual la interventia din service PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2013 13:45

         Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care dă posibilitatea proprietarilor de autovehicule să asiste vizual, dintr-un spaţiu amenajat, direct sau prin intermediul unei camere de luat vederi, intervenţia din service, dar şi să o conteste, dacă apreciază că aceasta nu este conformă.


            Proiectul de lege a fost adoptat cu 324 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 2 abţineri.

           Camera Deputaţilor este for decizional.

"Această reglementare oferă şansa proprietarului unui autoturism, beneficiarului unei astfel de intervenţii în service, să asiste la intervenţia care se face propriei maşini, să conteste. Există, începând cu acest act normativ, obligaţia unui Registru de contestaţii. Contestaţia este iniţiativa cetăţeanului. El poate să conteste în mod absurd. Imediat, însă, în termen de şapte zile, există obligaţia RAR să verifice contestaţia respectivă" , a precizat preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, iniţiatorul proiectului.

Citeşte mai mult...
 
Companii
Casa de vinuri HUSI PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2013 10:42

           S.C. SPEED S.R.L. a fost înfiinţată în 1994, cu sediul în Huşi, Vaslui, Romania, principalul obiect de activitate fiind producerea şi comercializarea de vinuri.

                                

        Pe parcursul a peste 14 ani de activitate societatea noastră a comercializat pe piata internă şi la export peste 200 de milioane de litri de vinuri imbuteliate cât şi vrac, din soiuri albe şi rosii. Societatea dispune de 3 fabrici de vinificaţie, capacităţi de depozitare şi mijloace de transport, cât şi un colectiv de 200 de specialişti. Aici se produc 20 sortimente de vinuri, din care 8 rosii şi 12 albe, vinuri care au obţinut numeroase medalii şi premii la concursurile de specialitate din ţară şi străinatate.

Citeşte mai mult...
 
International
Manifestatie in Bulgaria pentru a zecea zi , impotriva cresterii preturilor la electricite PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2013 09:57

                

Violenţe în timpul manifestaţiilor de la Sofia. Guvernul, în dificultate

      Zece persoane au fost spitalizate marţi seara în urma unor ciocniri la Sofia între poliţie şi manifestanţi care protestau faţă de scumpirea electricităţii, a anunţat Spitalul de Urgenţă Pirogov, relatează AFP.

 

 

                              Manifestaţii violente antiguvernamentale în Bulgaria, după scumpirea electricităţii
           Manifestaţii violente antiguvernamentale în Bulgaria, după scumpirea electricităţii / FOTO: AFP/Mediafax

În plus, trei poliţişti au fost răniţi, iar 11 manifestanţi reţinuţi, potrivit directorului adjunct al poliţiei din Sofia, Hristo Terziiski.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
actele normative aprobate in sedinta Guvernului Romaniei din 19 februarie 2013, PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 23:19

I. ORDONANŢE DE URGENŢĂ
1. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind timbrul de mediu pentru autovehicule;

Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență privind timbrul de mediu.

2. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind modificarea unor acte normative din domeniul sănătății;

În prezent, Legea bugetului de stat pentru anul 2013 nu a intrat în vigoare, iar acest fapt conduce la necunoașterea dimensiunii Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, respectiv a fondurilor alocate diferitelor segmente de asistență medicală. Prin urmare, se impune prelungirea termenului prevăzut atât de Legea nr. 95/2006, cât și de OUG nr. 91/2012 de la 1 martie 2013 până la data de 31 martie 2013 inclusiv. Mai precis, aceasta Ordonanță de urgență permite ca personalul serviciilor de ambulanță județene să beneficieze de tichete de masă, în conformitate cu prevederile legii, și în luna martie.

3. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind reorganizarea rețelei sanitare proprii a Ministerului Transporturilor și pentru modificarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății;

Citeşte mai mult...
 
Esential
Despre timbrul de mediu, care va inlocui vechea taxa auto PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 23:08

    

       Declarații susținute de ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, la finalul ședinței de Guvern  din  19.02.2013

 

   Bună ziua! Daţi-mi voie să vă mulţumesc pentru participarea la această întâlnire cu dumneavoastră, spunându-vă că astăzi, în şedinţa de guvern, am adoptat ordonanţa de urgenţă privind timbrul de mediu. Aş vrea să fac câteva clarificări în ceea ce priveşte prevederile acestei ordonanţe de urgenţă. În primul rând, termenul de intrare în vigoare este 15 martie. Până atunci, vor fi adoptate de către guvern, prin hotărâre, normele metodologice pentru aplicarea acestei ordonanţe de urgenţă, iar ca şi noutate, pe care această ordonanţă de urgenţă o aduce este aceea că, în primul rând, timbrul de mediu este un instrument necesar pentru înnoirea parcului auto din România şi, concomitent, cu reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, care este şi angajamentul României asumat faţă de Uniunea Europeană, iar Uniunea Europeană, la rândul ei, la nivel internaţional. Este prima formulă ce vizează în mod real poluarea şi se adaptează la realitatea din România. În formula de calcul prezentă nu mai este dominantă capacitatea cilindrică, inclusă oricum în impozitul anual pe care fiecare dintre cei care au autoturisme le plătesc. Taxa autentică, pentru că se calculează în principal în funcţie de emisia de dioxid de carbon, este cea care este luată în calcul în proporţie de 100% prin actualul proiect de ordonanţă, faţă de un cuantum de 30%, cum era luată în formula de calcul aplicabilă în prezent, prin Legea nr. 9/2012.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 768 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home