Total Media News

Entertainment
O noua statiune pe litoralul romanesc PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 22:59

             Litoralul românesc se va extinde printr-o nouă stațiune, Tuzla Parc, a cărei finalizare este planificată pentru 2015. 


      Investiţia este estimată la câteva sute de milioane de euro şi va făcută cu bani europeni, dar şi de la consiliul judeţean.

      Noua staţiune va avea o deschidere la mare de cinci kilometri, de la Farul din Tuzla până la castelul de apă din localitate.

Citeşte mai mult...
 
Auto
APIA sustine IMPOZITUL Forfetar si la service-urile auto PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 16:35

              Impozitul forfetar ar putea fi aplicat în a doua parte a anului şi va include şi service-urile auto. În urma întâlnirii cu reprezentanţii din domeniu, ministrul delegat Maria Grapini a spus că e în lucru studiul privind impactul noului impozit asupra sectorului întreţinerii şi reparării autovehiculelor.

                             

           Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile susţine iniţiativa şi urmează să ofere date din sectorul auto pentru finalizarea analizei. Ministrul Grapini a precizat că scopul este de a construi un impozit pe principii de echitate, care va favoriza companiile care-şi plătesc corect şi cu regularitate obligaţiile către stat.

Citeşte mai mult...
 
IT
Evolio lanseaza tableta romaneasca de 5 stele PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 16:17

          Evolio lansează Aria Mini , cea mai dotată tabletă românească, cu Display IPS HD, Procesor dual core 1,5Ghz, Receptor GPS şi conectivitate completă.

                                         

          Aria Mini, prima tableta de 8” de la Evolio, excelează la capitolele calitate a imaginii, viteză, conectivitate, fiabilitate şi autonomie.

       Display-ul HD de 8 inch redă culorile vibrante la o claritate pe care nici o altă tabletă din clasa sa nu o depăşeşte, graţie tehnologiei IPS şi rezoluţiei de 160 ppi (pixeli per inch). Tableta poate reda filme în format Full HD prin interfaţa HDMI.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2013 12:59

                 Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o noua editie!
                “It's the friends you can call up at 4 a.m. That matters.”
                                        

                Diana Enciu si Alina Tanasa au declarat anul 2013 Anul Prieteniei si te asteapta duminica, 24 februarie, intre orele 11:00-19:00, la La Historia,strada Sf. Dumintru, nr.23 (Centrul Vechi) impreuna cu cea mai buna prietena a ta la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair – Bestfriendsedition.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Germania ar putea interzice extractia gazelor de sist prin “fracturare” PDF Imprimare Email
Luni, 18 Februarie 2013 22:21

            Germania ar putea interzice extractia de gaze de sist prin “fracturare” - o metoda de extractie a gazelor naturale din depozite de roca anterior inaccesibile, prin injectarea de fluide sub presiune ce contin agenti chimici, a declarat ministrul mediului Peter Altmaier.



      Daca rezultatele cercetarilor stiintifice vor demonstra nocivitatea acestei metode, autoritatile germane ar trebui sa ia masuri pentru interzicerea utilizarii acesteia, a mai afirmat Peter Altmaier.

Citeşte mai mult...
 
Energie
Transelectrica a avut anul trecut un profit de patru ori sub cel din 2011 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Februarie 2013 22:17

            Transelectrica (TEL) a avut anul trecut un profit de 27 milioane lei (6 milioane euro), de peste patru ori sub câstigul din precedentul exercitiu financiar, de aproape 114 milioane lei, potrivit informatiilor financiare preliminare intocmite conform standardelor IFRS.



           Veniturile companiei nationale de transport a energiei electrice au scazut anul trecut cu 13,4%, la 2,71 miliarde lei (608,6 milioane euro), iar cheltuielile din exploatare au coborât cu 10,8%, la 2,63 miliarde lei (590,2 milioane euro). in precedentul exercitiu financiar, veniturile au fost de 3,13 miliarde lei, iar cheltuielile de aproape 2,95 miliarde lei.Transelectrica mentioneaza ca volumul de energie electrica transportata a scazut cu 3,8%, de la 56,05 milioane MWh in anul 2011, la 53,93 milioane MWh in anul 2012.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 770 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home