Total Media News

Media-Publicitate
Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenta la Pictures of the Year International PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 09:26

            Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenţă la Pictures of the Year International, la secţiunea "Portret", pentru fotografia "Tough Journey", se arată pe site-ul oficial al concursului.

                        

               Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenţă la Pictures of the Year International (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

            Fotografia premiată face parte din reportajul "Norii sunt prietenii tăi", de Oana Sandu, publicat la sfârşitul anului în Decât o Revistă.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Basescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a placut. Eu cred ca mi-am făcut datoria PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 09:14

        Preşedintele Traian Băsescu a spus, vineri seară, la Bruxelles, referindu-se la summit-ul UE, că "a fost greu", dar i-a plăcut şi că el crede că şi-a făcut datoria, împreună cu toată echipa care l-a însoţit.

                                

           Băsescu, despre summit-ul UE: A fost greu, dar mi-a plăcut. Eu cred că mi-am făcut datoria (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

 

          "Eu mulţumesc nu numai echipei care m-a însoţit, ci şi partenerilor din Consiliul European. Vă pot spune că a fost greu, dar mi-a plăcut. Eu, personal, sunt mulţumit. Faţă de ce se putea, sunt mulţumit. Cred că şi eu şi cei care m-au însoţit ne-am făcut datoria, dar fiecare la locul lui: eu politic, ei tehnic, dar ne-am făcut-o", a spus preşedintele Băsescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Mutu si Martian au preluat Aradul ! PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Februarie 2013 20:14

         "Briliantul" va fi deocamdată consilier administrativ, iar partenerul său de afaceri va gestiona clubul. Obiectiv: promovarea imediată

 

           UTA intră în dinastia Adrian & Adrian! Omul de afaceri Adrian Marţian a bătut ieri palma cu patronul clubului arădean, Giovani Catanzariti, pentru preluarea echipei: "Ne-am înţeles asupra tuturor detaliilor, mai rămîn doar de semnat actele.

Citeşte mai mult...
 
Consumator
De baut pe burta plina ! PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Februarie 2013 12:58

           De pe vremea cand se inganau industrializarea si globalizarea, tariile distilate din plante, vinurile fortifiate, lichiorurile de maceratie si ale asemenea lor s-au mutat incet si sigur dinspre butoaie si alambicuri catre pogoane de vase de ciment si inox. Deodata cu aceste fenomene a aparut si confuzia generala dintre aperitive si digestive (nu, aperitivele nu sunt „platoua sele” cu mizilic, ci bauturile servite inaintea mesei). Mai intai datorita exploziei internationale a unor bauturi pana atunci rezervate consumului traditional al unor zone geografice restranse, apoi din cauza fenomenului “fusion”, in care aceste tabieturi culinare si-au pierdut semnificatia.

                       digestiv

        Astazi este greu, daca nu imposibil, de spus daca o anumita bautura isi gaseste locul mai degraba inainte sau dupa o masa.

        Cel mai simplu, daca ar fi sa o luam ca la numaratoarea pe degete, este sa stabilim ce diferentiaza digestivul de aperitiv, iar aici raspunsul este simplu: rolul pe care bautura il are in digestie. Ca principiu, se pot separa aperitivele de digestive dupa concentratia de substante carminative, adica dupa capacitatea ingredientelor fie de a preveni formarea de gaze gastrointestinale, fie de a usura eliminarea acestor gaze, prevenind balonarea.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Fondurile europene 2013, deblocate PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Februarie 2013 08:21

          Primele plăţi pentru proiectele POSDRU

 

              Fondurile europene ale Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) au fost deblocate

 

          În zilele imediat următoare vor fi achitate cererile de rambursare în valoare de 148 milioane de euro, sumă la care vor fi aplicate corecţiile financiare temporare acceptate de partea română, în valoare de 25%.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
"Suntem in fata unei agresiuni simbolice". Ponta: "Nu acceptam de la nimeni obraznicii" PDF Imprimare Email
Joi, 07 Februarie 2013 20:30

              Secretarul de stat în MAE ungar, Nemeth Zsolt, a declarat, marţi, că maghiarii din Transilvania sunt supuşi unei agresiuni simbolice şi, prin urmare, maghiarii din Ungaria trebuie să răspundă, arborând steagul Ţinutului Secuiesc. Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de Externe să adopte o atitudine fermă şi să transmită că România nu acceptă de la nimeni din străinătate "obrăznicii" şi lecţii privind funcţionarea autorităţilor locale şi nici sfaturi privind arborarea steagurilor.

                                

                     DISPUTE din cauza steagului Ţinutului Secuiesc: "Suntem în faţa unei agresiuni simbolice". Ponta: "Nu acceptăm de la nimeni obrăznicii". Ambasadorul ungar, convocat de urgenţă la MAE (Imagine: Vargyasi Levente/Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE Ambasadorul ungar, convocat de urgenţă la MAE. Aurescu: Declaraţiile lui Zsolt Nemeth, inacceptabile

Citeşte mai mult...
 


Pagina 777 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home