Total Media News

Sanatate
Femei pacalite de medici sa isi scoata uterele, in India PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Februarie 2013 17:40

Mii de femei din India au fost supuse unor intervenții chirurgicale prin care le-au fost scoase uterele, după ce medicii le-au spus că ar putea suferi de cancer.

                                   

 Activiștii pentru drepturile omului susțin că operațiile nu erau necesare și că au fost recomandate deoarece medicii voiau să obțină plata pe operații, relatează BBC.

„M-am dus la clinică deoarece aveam o sângerare puternică în timpul menstruației. Doctorul mi-a făcut o scanare cu ultrasunete și mi-a spus că aș putea să mă îmbolnăvesc de cancer. El m-a grăbit să fac o histerectomie în aceeași zi”, a povestit Sunita, o tânără în vârstă de 25 de ani din statul Rajasthan din nord-vestul Indiei.

Citeşte mai mult...
 
Accidente in lant in Formula 1 PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Februarie 2013 17:35

Pilotul britanic Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident în a doua zi de teste a noului sezon de Formula 1. Fostul campion mondial din 2008 a intrat cu bolidul Mercedes într-un zid de pneuri de pe marginea pistei.

                                  

Accidentul s-a produs în celebrul viraj şase al circuitului de la Jerez (Spania), un loc încărcat de istorie în Formula 1.

În acelaşi loc, Michael Schumacher şi Jacques Villeneuve s-au ciocnit în ultima etapă a sezonului din 1997.Lewis Hamilton (28 de ani) a ieşit nevătămat din monopost. Se pare că bolidul nu a mai răspuns la comenzile pilotului.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Numerologie Vibratia Nasterii 1 PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Februarie 2013 13:06

1. Caracter - Personalitate

1 este numarul Creatiei. Reprezinta inceputurile si originea energiei, impulsul primar, dorinta de a fi conducator si individualismul.Persoanele acestei Vibratii sunt deschizatori de drumuri, cauta mereu sa imbunatateasca sau sa revolutioneze mediul in care se manifesta, pentru ca sunt inovatori si mai ales lideri carora le place sa-si lase amprenta in tot ceea ce fac si sa se evidentieze oriunde s-ar gasi.

                                       

Personalitatea sa este de tip mental, independent, radiant, creativ, dinamic, stralucitor, genial uneori si aproape mereu polemic. Numarul 1 este intotdeauna indraznet, original, entuziast si extrovertit, mandru de realizarile sale si de sine insusi. Ii place sa pretinda si sa iasa in evidenta, ceea ce si reuseste, transformandu-se aproape mereu intr-o persoana importanta si influenta.

Citeşte mai mult...
 
Monden
5 tinute sexy pentru Valentine’s Day PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Februarie 2013 20:38
Mădălina-GHENEA

Pentru ca ziua indragostitilor se apropie cu pasi rapizi, m-am gandit sa iti propun cateva “tinute” hot care il vor innebuni pe iubitul tau.

Poarta-le cu atitudinea potrivita, iar reteta pentru o noapte fierbinte este completa. Nu uita sa te pregatesti din timp !

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Februarie 2013 14:50

Joi, 31 ianuarie 2013, a fost inaugurată prima creșă româno-daneză destinată copiilor defavorizaţi, în cadrul unui proiect de educaţie timpurie pentru preşcolari, realizat de Ambasada Danemarcei şi Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, la care Universitatea din București este partener educațional.

                          

Evenimentul a fost organizat în contextul proiectului Centrul româno-danez pentru educaţie integrată (RODACIE), finanţat de Consiliul Local al Sectorului 1 şi Villum Foundation & Velux Foundation şi implementat în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universității din Bucureşti, Via University College din Danemarca şi Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocaţie.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Haine si accesorii de dama PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Februarie 2013 13:37

Retro Madame iti propune pe acest site, cateva modele care iti vor imbogati garderoba ta, oferindu-ti un aer retro ... boem si cool in acelasi timp !!!

                                  http://retromadame.blogspot.ro/

                     ** toate  la  preturi  foarte  accesibile
Citeşte mai mult...
 


Pagina 779 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home