Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
CUTREMUR in Spania ! PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 21:56

Un presedinte de club recunoaste: "Real a platit 6 ani pentru DOPAJ!" Dezvaluirile incredibile:

Eufamiano Fuentes, doctorul cunoscut pentru implicarea in Operatiunea Puerto de dopaj in ciclism a recunoscut inca din 2010 ca nu a lucrat numai cu ciclisti, ci si cu fotbalisti. Doctorul foloseasca doparea cu sange, o practica interzisa prin care atletilor le era crescut numarul de celule rosii pentru a avea performante mai bune.

                                          

Spaniolii de la AS, cei care au dezvaluit totul in 2004, au obtinut inca o confirmare ca practica interzisa s-a folosit si in fotbal. Inaki Badiola, cel care a fost presedintele lui Real Sociedad intre 4 ianuarie si 20 decembrie 2008 si-a acuzat predecesorii ca au platit bani pentru produse si medicamente interzise.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Oua Florentine cu spanac PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 21:49

Ouale Florentine sunt delicioase, iar spanacul este mult mai gustos decat credeam in copilarie !

                                         

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 2.

Complexitate: mediu.

Citeşte mai mult...
 
International
Angela Merkel cistiga mai putin decit unii functionari UE PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 21:42

Aproximativ 4000 de angajați ai instituțiilor europene sunt plătiți mai bine decât cancelarul Germaniei, Angela Merkel, scrie ziarul Die Welt am Sonntag, citat de thelocal.de.

Jurnaliștii germani au decis să acorde o atenție deosebită acestui subiect, după ce primul ministru britanic, David Cameron, a declarat că sute de funcționari UE câștigă mai bine decât un premier sau un cancelar. S-a dovedit însă că era vorba de câteva mii de angajați care sunt recompensați pentru munca depusă mult mai bine decât unii dintre liderii europeni. Acest lucru nu se întâmplă doar pentru că au salarii mai mari, spun jurnaliștii germani, ci mai ales pentru că au privilegii fiscale extinse, iar suma netă cu care rămân după impozitare este mai mare.
Citeşte mai mult...
 
Monden
20 zile pana la ESDU DanceStar Romania 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 19:45

                Mai sunt 20 zile pana la cea mai asteptata competitie de dans a inceputului acestui an: ESDU DanceStar Romania 2013, organizata sub egida European Dance Union.

                               

             Cei care nu au apucat sa se inscrie o mai pot face pana pe data de 15 februarie, direct pe site:  http://www.esdu.org/dancestar/romania.  

             Reprezentanti ai celor mai bune scoli de dans din tara, trupe de dans si dansatori individuali vor intra in competitie pentru a castiga dreptul de a reprezenta Romania la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 ce va avea loc in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

Citeşte mai mult...
 
Auto
UTICAM 2013 – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructi in perioada 27 – 31 martie PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 18:23

UTICAM 2013 – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii isi deschide portile in luna martie

                                

Cea de-a doua editie Uticam, targ international de utilaje si camioane pentru constructii, va avea loc in perioada 27 – 31 martie, la Romaero Baneasa, Bucuresti.

Acesta se va desfasura pe o suprafata de 25 000 de mp si va prezenta, timp de 5 zile, utilaje de constructii, tehnologii avansate, camioane performante si oferte speciale valabile doar pe perioada targului.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
"Blaturi" in Liga Campionilor. PDF Imprimare Email
Luni, 04 Februarie 2013 16:07

Integritatea fotbalului european e în dubiu

Aproape 400 de partide de fotbal din cele mai importante competiţii, printre care şi Liga Campionilor, sunt suspectate că ar fi fost trucate. 

Investigaţia este condusă de Europol, care a făcut dezvăluiri despre anchetă azi, la Haga, în Olanda. Potrivit poliţiei europene, operaţiunea de trucare a partidelor este condusă de o organizaţie asiatică. Peste 400 de arbitri, conducători de club, jucători şi infractori sunt cercetaţi în acest caz.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 780 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home