Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
Jurnal pentru cumparari (forma actuala si forma TVA la incasare) PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 20:17

Puteţi descarca materialele prezentate în cadrul instruirii, privind TVA la încasare, desfăşurată în data de 27 noiembrie 2012 la Institutul Naţtional de Statistică.


Jurnal pentru cumpărări (forma actuală şi forma TVA la încasare)– format xls

Citeşte mai mult...
 
Politic
Briefing de presa sustinut de vicepremierul si ministrul finantelor publice PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 20:00

           Briefing de presă susţinut de vicepremierul şi ministrul finanţelor publice, Daniel Chiţoiu şi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea la finalul şedinţei de guvern

 

          Daniel Chiţoiu: Vreau să vă anunţ de la început că astăzi s-au aprobat proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat, strategia fiscal-bugetară pe anii 2013-2015 şi de asemenea au fost adoptate o serie de acte normative legate atât de pregătirea proiectului de buget, cât şi legate de activitatea de zi cu zi guvernamentală. Referitor la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, aşa cum am anunţat şi în discuţiile anterioare şi în ieşirile publice, atât eu, cât şi domnul prim-ministru şi ministrul Liviu Voinea, proiectul de buget a fost construit ca un proiect al dezvoltării economice a României.

   

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Ducati Romania pune la dispozitia iubitorilor moto Ducati 2013 la preturi speciale PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 19:45

Acum sunt disponibile în România modelele 2013 ale prestigiosului producător italian de motociclete, Ducati Motor Holding. Acestea pot fi achiziţionate de la Showroom-ul Ducati Bucureşti al companiei Metrotehnica Internaţional.

                                    

După cum a afirmat şi Gabriele Del Torchio, directorul executiv al Ducati Motor Holding, în cadrul Conferinţei de la Milano, excelenţa "apelului nostru emotional", tot mai importantă în mediul competitiv de astăzi, este ingenios combinată cu inconfundabilul "toate in stil italian", iar tehnologia avansată folosită în noua gamă din 2013 confirmă faptul că Ducati este, şi va continua să fie, o companie orientată spre produs, unde dezvoltarea şi inovarea reprezintă cele mai importante repere ale strategiei noastre de dezvoltare.”

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
S-a dat un nou termen în 'Dosarul Transferurilor'! Verdictul se va da în mai PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 17:49

                ICCJ a primit şi înregistrat, miercuri, dosarul privind transferurile de jucători, în care au fost condamnaţi la închisoare cu executare sau suspendare opt oameni de fotbal, printre care fraţii Becali, George Copos, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Mihai Stoica, şi a stabilit termen în 14 mai.

 

          Dosarul în care opt persoane importante din fotbalul românesc au primit pedepse cu executare sau cu suspendare a ajuns, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), după ce Curtea de Apel Bucureşti, instanţă ce a hotărât condamnarea acestora pentru corupţie, şi-a motivat această decizie.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Premiera medicala: tesut renal din celule stem PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 17:45

        Cercetătorii japonezi au reușit, în premieră, să obțină țesut renal uman din celule stem, anunță agențiile internaționale de știri. Descoperirea ar putea schimba radical viața milioanelor de oameni dependenți de dializă.

                                                     

           În ciuda structurii complexe a rinichilor, organe care se vindecă foarte greu odată afectate, cele mai recente descoperiri în domeniu, reprezintă un mare pas către refacerea rinichilor bolnavi. Potrivit AFP, cercetătorii de la Universitatea Kyoto au reușit să dezvolte țesut renal cu ajutorul celulelor stem pluripotente induse (iPS). „A fost un pas foarte important”, a declarat pentru agenția de presă Kenji Osafune, cel care a condus echipa de cercetători.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Lista televiziunilor pe care firmele de cablu sunt obligate sa le transmita PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 13:38

            Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a stabilit, marti, prin vot, lista must carry, conform art. 82 din Legea audiovizualului si Deciziei CNA nr. 72/2012.

                Potrivit CNA, lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru firmele de cablu pentru acest an cuprinde programele Societatii Romane de Televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News si studiourile teritoriale din Cluj, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara), dar si TV5, cu un program inclus obligatoriu in grilele operatorilor de cablu in baza unui acord international intre Romania si Franta.

 

            Totodata, pe lista mentionata mai figureaza televiziuni private, selectate in ordinea indicelui anual de audienta: Antena 1, Antena 3, Pro TV, Kanal D, Prima TV, Realitatea TV, National TV, B1 TV, Romania TV, OTV, Antena 2, Favorit TV, Taraf TV, Kiss TV, Euforia Lifestyle TV, Gsp TV, National 24 Plus, U Televiziune Interactiva, Music Channel, Neptun TV, Nasul TV, Transilvania Live, Look TV, H!T Music Channel, TV H2O si Inedit TV.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 789 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home