Total Media News

Ultimele sitiri

Stiri premium
Guvernul a aprobat în ședința de miercuri actul normativ prin care este abrogată Legea 173/2020 PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Februarie 2021 12:44
                

  Vânzarea de acțiuni ale companiilor de stat, aprobată de Guvern / Vor fi listate mai multe companii, printre care Hidroelectrica și băncile de stat
" Guvernul a aprobat în ședința de miercuri actul normativ prin care este abrogată Legea 173/2020 privind interzicerea vânzării de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, pe o perioadă de doi ani. Această lege a fost inițiată de PSD și avea menirea să blocheze în primul rând listarea pe bursă a unor acțiuni, precum cele de la Hidroelectrica. Actul normativ aprobat de Guvern stârnește nemulțumirea PSD, fiind așteptate dezbateri aprinse în Parlament pe marginea acestuia.
Legea aprobată de Guvern urmează să fie trimisă Parlamentului.
Ce prevede Legea 173/2020 pe care Guvernul o vrea abrogată
Se interzice, pentru o perioadă de 2 ani, înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută.
Se suspendă, pentru o perioadă de 2 ani, orice operațiuni privind înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, precum și la alte societăți la care statul are calitatea de acționar, aflate în curs de realizare.
Citeşte mai mult...
 
Automobilism Romania
Tesla a deschis primul birou din Romania! PDF Imprimare Email
Joi, 04 Februarie 2021 15:03

Ar putea fi o imagine cu maşină

 

Tesla a deschis primul birou in Romania, in Bucuresti, intr-un centru de afaceri localizat in Calea Serban Voda, sectorul 4.

Compania detinuta de Elon Musk, are planuri de investitii in tara noastra, dorind sa construiasca statii de incarcare in Timisoara, Sibiu, Pitesti si Bucuresti, si posibil Craiova sau Braila.

Tesla are in plan  investitii similare si in tari vecine noua, Bulgaria, Serbia sau Ungaria.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
CEC Bank contracteaza 50 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii ptr. finantare PDF Imprimare Email
Joi, 04 Februarie 2021 11:05

                         CEC logo

   CEC Bank a incheiat un nou acord de finantare, in valoare de 50 milioane de euro, cu Banca Europeana de Investitii (BEI), prin schemele de finantare dedicate pentru economiile afectate de COVID-19. Sumele pot fi puse deja la dispozitia clientilor bancii.

   "Prin acest nou acord de finantare, continuam buna colaborare pe care o avem cu BEI inca din anul 2013 si ne diversificam resursele disponibile pentru finantarea economiei, in special pentru IMM-uri si companii cu capitalizare medie. Finantarea pusa la dispozitie de BEI contribuie la imbunatatirea accesului companiilor la credite si ne permite sa sustinem proiecte de investitii care contribuie la modernizarea si diversificarea activitatii economice si la mentinerea si/sau crearea de noi locuri de munca", a declarat Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General CEC Bank.

 

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
FCSB 1-0 Dinamo! PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Februarie 2021 22:48

 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare


FCSB s-a impus astazi in fata lui Dinamo, in campionat, in deplasare dupa multi ani de seceta. Golul formatiei ros albastre a fost marcate de capitanul si decarul echipei, Florin Tanase, dupa o cursa pornita din lateral stanga in preajma careului si finalizata cu sut in plasa laterala.

FCSB si-a mai creat ocazii, prin Vukusic care a nimerit bara, sau Florinel Coman, insa tabela a inghetat la 1-0. De partea cealalta si Dinamo a avut ocaziile ei prin Nepomuceno in prelungiri sau Paul Anton, insa Fcsb s-a dovedit a fi mult prea puternica.

Citeşte mai mult...
 
International
New support to produce COVID-19 vaccines and treatments in Canada PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Februarie 2021 13:27

                          No alt text provided for this image

  Since the beginning of the global COVID-19 pandemic, the Government of Canada has worked quickly to strengthen and expand our capacity to manufacture safe and effective vaccines, treatments, and related supplies across the country. This includes investing in made-in-Canada projects to protect Canadians from COVID-19 and ensure our country is well-positioned to fight future pandemics here at home.

The Prime Minister, Justin Trudeau, today announced the government has signed a memorandum of understanding with Novavax to pursue the production of its COVID-19 vaccine at the National Research Council of Canada’s Biologics Manufacturing Centre in Montréal.

The Prime Minister also announced investments to support vaccine, therapeutic, and biomanufacturing projects in Canada. These include:

  • Up to $25.1 million to Precision NanoSystems Incorporated (PNI), a Vancouver-based biotechnology company, to expand our ability to produce ribonucleic acid vaccines and future genetic medicines in Canada. PNI will build a $50.2 million biomanufacturing centre to produce vaccines and therapeutics for the prevention and treatment of diseases such as infectious diseases, rare diseases, cancer and other areas of unmet need.
  • Up to $14 million to Edesa Biotech Inc. (Edesa), a biopharmaceutical company based in Markham, Ontario, to advance work on a monoclonal antibody therapy for acute respiratory distress syndrome, which is the leading cause of COVID-19 deaths. Edesa’s $18.7 million project has received Health Canada approval to conduct its phase 2 clinical trials, and has begun administering its treatment to clinical trial participants in Canada.
Citeşte mai mult...
 
Companii
Transport intern si extern PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Februarie 2021 11:16

 

                                         Ar putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎مد GIBROM EXPRES DISTRIBUȚIE‎”‎

 

     Servlcllle oferite de

    GIBROM EXPRES DISTRIBUTIE SRL

  Gibrom Expres Distributie SRL a capatat experienta an de an, cu dorinta de a va asigura dumneavoastra, partenerilor nostri, calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier  pentru incarcaturi complete, intre 1,5 si 25 de tone, servicii de transport in grupaj, transport agabaritic, frigo, periculos(ADR), etc.

   Firma noastra dispune de un personal motivat, bine instruit si capabi/ sa va demonstreze ca  alegerea de a lucra cu noi este cea mai buna. Experienta echipei noastre in transportul rutier de marfuri, precum si clientii prezenti in portofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

   In acelasi timp, contractele si colaborarile cu un numar mare de transportatori verificati, peste   2500, ne dau posibilitatea sa va oferim, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier al rnarfurilor  pe care ni Ie incredintati. Primul avantaj pe care il oferim este accesul facil la 0 gama variata de mijloace de transport, cu sarcini utile de la 1,5 tone la 25 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice,
platforme, etc. Astfel, va putem satisface mult mai user, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos, necesitatile dumneavoastra de a transporta intern, comunitar sau extra-comunitar, marfurile   produse sau achizitionate.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 836

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home