Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Masinile vor fi controlate in trafic, in perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnica PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:41

 Se va verifica starea tehnică a autovehiculelor

 

                Echipe mixte de poliţişti rutieri şi mecanici ai Registrului Auto Român (RAR) vor verifica în trafic, în perioada 10-20 ianuarie, starea tehnică a autovehiculelor, urmărind dacă acestea îndeplinesc condiţiile tehnice pentru a putea circula pe drumurile publice.

 

                                   

        Maşinile vor fi controlate în trafic, în perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnică a autovehiculelor (Imagine: Shutterstock)

        În perioada 10-20 ianuarie, Direcţia Rutieră a Poliţiei Române şi Regia Autonomă - Registrul Auto Român vor acţiona, la nivel naţional, pentru reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor, potrivit unui comunicat de joi al Ministerului Afacerilor de Interne (MAI).

Citeşte mai mult...
 
Film
Nominalizarile la Oscar pentru cel mai bun film PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:36

            "Amour", de Michael Haneke, "Django Unchained", de Quentin Tarantino, şi "Zero Dark Thirty", de Kathryn Bigelow, se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediţia din 2013, potrivit site-ului oficial al evenimentului.


          Nominalizările la premiile Academiei de film americane au fost făcute publice joi.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
FIFA acuzata ca A TRUCAT votul pentru BALONUL DE AUR 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 13:06

       FIFA este in centrul unui nou scandal de proportii dupa ce mai multi fotbalisti au afirmat ca forul international a schimbat voturile reale pentru a-l face castigator pe Lionel Messi.


                                     Lionel Messi, Balonul de Aur 2012
                                             Lionel Messi, Balonul de Aur 2012

            Lionel Messi a fost desemnat, luni, Balonul de Aur 2013, dar scandalul a izbucnit dupa ce FIFA a oferit publicitatii lista voturilor selectionerilor si capitanilor de echipe nationale. Spre surprinderea multora, voturile nu coincideau cu cele reale, iar mai multi fotbalisti au decis sa ia atitudine impotriva forului international, care este acuzat ca a masluit gala, scrie ziare.com.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Vernisajul expozitiei Atelier de pictura PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:25

             Elite Art Gallery are placerea sa va invite joi, 10 ianuarie, ora 18:00, la vernisajul expozitiei “Atelier de pictura” in cadrul careia vor expune: Teona Antonescu, Nicolae Badiu, Dragos Constantin, Cristian Ditoiu, Corina Dobre, Marian Dobre, Ana Maistru, George Mircea, Cozmin Movila, Maria Nichifor, Valeriu Paladi, Ana Petrovici-Popescu, Alexandra Stoica. Curatorii expozitiei sunt: Horea Pastina si Mihai Sarbulescu.

                                       

 

                

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Jocuri disponibile PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:15

 

           

Star Wars the Force Unleashed Ultimate Sith Edition Game

Discount -26.67%

Confrunta sau asociaza-te de partea celor mai cunoscute personaje din Star Wars, de la Darth Vader pana la noii adversari imortalizati de cavalerii Jedi fugitivi sau felucienii in Star Wars: The Force Unleashed.

Scooby Doo and The Spooky Swamp PS2

 

Scooby Doo and the The Spooky Swamp este un nou joc de actiune si aventura, dezvoltat de Torus Games si lansat de Warner Bros. Interactive Entertainment in septembrie 2010, pentru Wii, Nintendo DS si PlayStation 2.

Citeşte mai mult...
 
Esential
DECIZIE: Steagurile Ungariei, interzise pe primariile din Harghita PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 11:30

        Prefectul harghitean Andrei-Jean Adrian le-a cerut primarilor să coboare de pe primării steagurile altor state decât România.

                                                      

    Potrivit legii, arborarea altor drapele decât cel al României se poate realiza numai în cazul unor vizite oficiale ale unor demnitari străini sau cu ocazia reuniunuilor internaţionale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 801 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home