Total Media News

Ultimele sitiri

Fotbal
Rapid si Dinamo risca sa fie excluse trei sezoane din cupele europene PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Decembrie 2012 17:48

 

              

                             Dinamo şi Rapid, ameninţate cu excluderea
                                                 

       UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile. 

      Conform uefa.com, a doua cameră a Instanţei de Control Financiar (CFCB) a luat următoarele decizii în cazul grupărilor FC Rapid şi Dinamo, în urma unei şedinţe ce a avut loc la Nyon:"FC Rapid Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

      De asemenea, FC Rapid Bucureşti a fost amendat cu 100.000 de euro.

      Primele suspendate la 11 septembrie 2012, ca măsură de siguranţă, vor fi eliberate.

 

     FC Dinamo Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Deveniti indispensabili cu ajutorul Fundatiei Renault PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 22:19

                                               De la 15 noiembrie 2012 la 13 ianuarie 2013

                    

     Fundația Renault propune formări academice de excelenţă pentru persoanele francofone cu vârsta sub  35 de ani, care îşi doresc să urmeze un parcurs specific axat pe mobilitatea durabilă şi pe managementul multicultural în cadrul unor instituţii de prestigiu din lumea întreagă. Aceste formari le vor permite candidaţilor selecţionaţi să dobândească cunoştinţe şi competente tehnice şi manageriale, oferindu-le astfel posibilitatea de a avea o privire diferită asupra mediului înconjurător.

    Fundația lansează un appel la candidaturi pentru patru programe de excelenţă : 

- Master Transport şi Dezvoltare Durabilă (TRADD)

- Master Mobilitate şi Vehicule Electrice (MVE)

- Master Managementul securităţii rutiere (MANSER)

- MBA în Management internaţional


 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Schimbari in Consiliul de Supraveghere Volkswagen Group PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 15:27

      Trei   noi  reprezentanți ai angajaților vor  face  parte  din   Consiliul de Supraveghere al Volkswagen   Aktiengesellschaft  incepind   de  la   1 ianuarie 2013.

                                                      

     Stephan Wolf, președinte adjunct al lucrărilor Consiliului General al Volkswagen AG, și Jürgen Dorn, președinte al Grupului de Lucru al MAN SE, au fost numiți în calitate de membri noi ai Consiliului de Supraveghere de Curtea local Braunschweig. Reușesc Jürgen Stumpf, Presedintele Consiliului de întreprindere de la Volkswagen AG a plantelor Kassel, și Bernd Wehlauer, vicepreședinte al Grupului general și de întreprindere de Volkswagen AG, care sunt atât de plecarea companiei au ajuns la vârsta de pensionare și, prin urmare, sunt a demisionat de la lor posturi Consiliul de Supraveghere, cu efect de la sfârșitul anului 2012.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Alpinestars prezinta costumul Vika Alpinestars prezinta costumul Vika PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:55
  

        Brandul Alpinestars nu sta degeaba chiar daca a venit iarna si se pregateste pentru sezonul urmator cu noi modele de accesorii de imbracaminte detinate riderilor si pasionatilor de ATV.  Fiti pe faza, in lumina reflectoarelor intra compleul Vika.

                      

         Confectionat in totalitate din piele, prevazut cu protectii din Kevlar, costumul poate fi alegerea perfecta pentru un cadou sub brad.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Accesoriile must-have ale iernii, la preturi reduse PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:50

      Iubim iarna pentru ca este un sezon al sarbatorilor albe si cu aroma de scortisoara si, in acelasi timp, ne declaram nemultumiti de temperaturile scazute, viscol si senzatia constanta de disconfort. Garderoba de sezon include tinutele festive si accesoriile indispensabile, care ne permit sa infruntam fiecare iarna cu stil. De la pantofi de ocazie la cizme din piele, de la genti casual la fulare si manusi biker, DailyBrands iti ofera un univers al accesoriilor de sezon, la preturi reduse, pentru ca tu sa iti completezi tinutele corespunzator.

          Colectia de incaltaminte de iarna

       Achizitioneaza modele clasice de incaltaminte, pe care le poti asorta tinutelor din garderoba ta. Botinele negre cu siret si cizmele din piele, pana la genunchi, sunt piese basice, versatile, care iti permit sa reinventezi constant outfit-urile tale preferate.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Click îţi dă o reţetă de Crăciun pe zi: Curcan la cuptor PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:41
         

                         Curcan la cuptor

                         Curcan la cuptor

            Ingrediente: 1 curcan, 20 ml ulei, sare, 100 ml supă, măghiran, 25 ml coniac, piper, rozmarin, salvie, măr, ţelină, o lingură miere, 1 ceapă, 100 g unt.

            Preparare: Speli curcanul. Îndepărtezi  pielea de pe piept, fără a o tăia de tot, presari sub ea  rozmarin, măghiran, salvie, apoi întinzi pielea la loc. Aşezi curcanul într-o tavă, îl pudrezi în interior cu sare şi piper, pui mărul, tulpinele de ţelină şi ceapa în interior, ungi pe deasupra cu untul topit, torni supa, acoperi cu folie de aluminiu şi introduci tava în cuptor pentru circa patru ore.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 806 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home