Total Media News

Ultimele sitiri

Moto-ATV
Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala PDF Imprimare Email
Luni, 03 Decembrie 2012 08:07

              Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianţi de gală

             Ionuţ Mistode, Cătălin Cazacu, Daniel Vârgolici, Petre Pop, Cosmin Costescu, Vladislav Dimitrov, cei mai buni 6 rookies din GPRacer Rookies Cup, ş.a. au fost, ieri, medaliaţi pentru performanţele lor sportive deosebite, realizate în sezonul 2012 al cupei FRM Dunlop Romanian Superbike.

                                 

                Cei mai buni piloţi ai singurei competiţii de viteză din România, care se desfăşoară pe circuite profesioniste omologate internaţional, au venit ieri, 22 noiembrie a.c., pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike pentru a-şi primi onorurile pentru performanţele lor sportive deosebite.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Marmureanu: Anul acesta, in Romania ar putea fi un cutremur intre 6 si 7 pe scara Richter PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Decembrie 2012 23:09

 

             "Anul acesta, Romania ar putea fi zguduita de un cutremur cu o magnitudine cuprinsa intre 6 si 7 pe scara Richter''. Declaratia data duminica ii apartine profesorului Gheorghe Marmureanu, presedintele onorific al "Institutului de Fizica a Pamantului".

    Mesajul vine la 35 de ani distanta de la seismul devastator din 1977.

                          

   Expertii sunt de parare ca, atata vreme cat miscarea tectonica nu va depasi 7 pe scara Richter, cladirile rezista. Chiar si cele cu bulina.

Numai in Capitala sunt peste 272 de cladiri cu risc seismic 1, care, potrivit oficialilor din primaria Capitalei, prezinta un pericol de prabusire.

Citeşte mai mult...
 
Moto-ATV
Metzler propune pneurile Karoo™ 3 PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Decembrie 2012 20:35

            Enduristi, vi se pregateste ceva care poarta semnatura Metzler. Dupa ce au scos pe piata pneurile Tourance Next, destinate in special motocicletelor de strada, producatorii germani propun Karoo™ 3 care se potrivesc enduristelor moderne precum cele de talia BMW R1200 GS, precizeaza motosblog.fr.

                                                

             Pneurile Karoo™ 3 permit o buna aderenta pe teren accidentat si o perfecta stabilitate a motocicletei, astfel incat nici cel mai exigent motociclist nu va avea ceva de comentat in ceea ce le priveste. Karoo™ 3 vor fi disponibile pe piata in primavara 2013 si vor inlocui variantele MCE Karoo si MCE Karoo T. 

Citeşte mai mult...
 
Auto
BMW isi face marketing inteligent la muzeu PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Decembrie 2012 16:43

     In muzeul BMW din Munchen, o companie intitulata ArtCom a realizat o creatie originala si spectaculoasa bazata parca doar pe niste bile. Urmeaza spectacolul oferite de acele bile.

                             

      Nu mai putin de 714 bile metalice au fost folosite in ceea ce pare a fi o animatie kinetica. Fara vreo un compromis pe partea de tehnologie din spate, o sursa deosebita de magie se regaseste in atentia la detaliu folosita de sistemul computerizat ce propulseaza intreaga scena.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Ziua nationala a Romaniei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 09:10

            Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989 ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de președintele Ion Iliescu și publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică în România.

                                       

   Această prevedere a fost reluată de Constituția României din 1991, articolul 12, alineatul 2. Opoziția anticomunistă din România a pledat în 1990 pentru adoptarea zilei de 22 decembrie drept sărbătoare națională, fapt consemnat în stenogramele dezbaterilor parlamentare.

 

         Prințul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen a depus în ziua de 10 mai 1866 jurământul în fața adunării reprezentative a Principatelor Române Unite. În amintirea acestui eveniment, la 10 mai 1877, tot el a proclamat în fața parlamentului independența de stat a României. În data de 14 martie/26 martie 1881 camerele reunite ale parlamentului au votat transformarea țării din principat în Regatul României. Pentru a marca evenimentul, ziua națională sărbătorită pe 10 mai 1881 a fost una din cele mai spectaculoase serbări din istoria României.

            

Citeşte mai mult...
 
IT
Siria e in intuneric – internetul a fost taiat la nivel national PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Noiembrie 2012 10:23

     Viteza cu care informatiile negative, mai ales cele legate de un razboi civil, se propaga pe retelele de socializare au dus guvernul din Siria la decizia de a inchide internetul.


       O tara din Orientul Mijlociu, Siria, este dominata deja de cativa ani de un razboi civil foarte aprig. Pe langa victimele umane numeroase din ultimele saptamani, guvernul local a decis deconectarea tarii de la internet.

     Chiar daca in alte tari o astfel de decizie ar fi foarte dificil de luat si de implementat, avand in vedere ca Siria are un singur operator de internet detinut de stat – SyriaTel, intreaga procedura a fost simplificata seminificativ. Inceputa ieri dimineata la ora 10 si 26 de minute UTC, caderea internetului din zona a fost deja confirmata de mai multe agentii de presa cu jurnalisti in teritoriu. Pentru a amplifica dramatismul situatiei, un activist a confirmat faptul ca si liniile telefonice mobile si fixe din capitala Damasc nu mai functioneaza incepand de ieri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 812 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home