Total Media News

Ultimele sitiri

Imobiliar
Specularea bulei imobiliare lasa cladirile de birouri fara chiriasi PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:05

         Consultanţii de la Immpuls, parte a Luxemburger Team Group acuză dezvoltatorii imobiliari şi susţin că imobilele de birouri din România suferă de deficienţe majore care le împiedică să îşi găsescă chiriaşi sau cumpărători.

 

             Consultanţii Immpuls susţin că blocajele pe piaţa tranzacţiilor pentru clădirile de birouri existente sunt întreţinute de carenţele de construcţie şi nu exclusiv de volumul de cerere. Potrivit companiei, costurile de întreţinere mari, calitatea şi problemele de autorizare sunt în topul dificultăţilor cu care se confruntă proprietarii în procesul de închiriere sau vânzare.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cluj-Napoca va fi Capitala Europeana a Tineretului în 2015 PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Noiembrie 2012 09:26

      Orașul Cluj-Napoca a fost desemnat aseară Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015, se arată într-un comunicat de presă publicat de Forumul European al Tineretului.Alături de orașul transilvănean, finalistele competiției au fost Varna (Bulgaria), Vilnius (Lituania) și Ivanovo (Rusia).

                                          

    Cele patru orașe finaliste au fost alese anterior dintr-o listă de 12 orașe care doreau să dețină titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Black Friday - Vinerea Neagra PDF Imprimare Email
Luni, 26 Noiembrie 2012 22:35

      Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.

                      

    În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari..

    Black Friday sau Vinerea Neagră a fost asimilată și de unele mari lanțuri de magazine din România. Cu acest prilej marile magazine se întrec în a oferi prețuri (doar de 1 zi) și reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienți cât mai mulți și implicit să obțină profituri considerabile prin amploarea desfacerii.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Cristalele si cristaloterapia PDF Imprimare Email
Luni, 26 Noiembrie 2012 08:05

                    Natura tamaduirii

                 Cristalul isi exercita actiunea tamaduitoare dinamizand procesul de SUBLIMARE, prin intermediul caruia, pornirile egotice, negative, distructive, involutive sunt preschimbate in tendintele elevate corespunzatoare, evolutive. Indispensabila unei tamaduiri naturale, sublimarea presupune o schimbare de perspectiva: omul trebuie sa renunte la permanenta cautare in exterior si sa se orienteze spre interior.

                                                         

             Ego-ul este structura care il impinge in afara, facandu-l sa creada ca doar acolo isi poate gasi implinirea, in realizari profesionale, relatii, distinctii, posturi, averi, renume, aventuri (de toate felurile), mancare, bani, femei (sau barbati), familie, copii, reusita sociala (ba chiar si fapte bune, opere de arta, teorii stiintifice etc., daca autorul lor nu realizeaza ca este doar un instrument prin care Dumnezeu actioneaza).

Citeşte mai mult...
 
Sport
FANTASTIC: Gest unic in fotbalul romanesc! Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI ptr. jucatori PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:17

          Jucatorii Universitatii Cluj au intrat pe teren cu 5 minute mai tarziu, la derby-ul de pe Cluj Arena, in semn de protest fata de situatia critica in care se afla clubul.

                     

       Din cauza problemelor financiare, acestia nu si-au mai primit banii in ultima perioada.

       Prestatia Universitatii a fost una laudabila, chiar daca, la final, tabela a aratat 2-1 pentru CFR. In semn de solidaritate cu situatia dificila in care se afla jucatorii, suporterii lui U care au fost prezenti la meci au facut o cheta de 6600 de lei, pe care au donat-o jucatorilor, la vestiare, imediat dupa terminarea partidei.

Citeşte mai mult...
 
Film
Politica in cinema, Dorel Visan si o incursiune in culisele filmului „Evadarea”, la „Ca-n filme” PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2012 19:02

              În această săptămână, emisiunea „Ca-n filme” analizează filmele cu şi despre oameni politici, alegeri şi campanii electorale, pentru a afla cum sunt folosite acestea pentru manipularea publicului sau pentru a-l informa pe acesta că este manipulat de lumea politică. Ediţia de duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.20, de pe Digi24, va fi prezentată de actorul de teatru, film şi televiziune Ioan Andrei Ionescu, dintr-un loc inedit.

 

      În rubrica „Istorie cinema”, criticul de film Cristian Tudor Popescu, directorul festivalului Cinepolitica Copel Moscu şi specialistul în comunicare politică Antonio Momoc arată că atât în regimurile totalitare, cât şi în cele democratice, filmele despre politică au o tentă puternic manipulatoare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 814 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home