Total Media News

Monden
Sfaturi simple pentru ingrijirea parului in functie de varsta PDF Imprimare Email
Vineri, 09 Noiembrie 2012 22:20

      Ingrijirea parului face parte din rutina unei femei la orice varsta. Totusi, in afara de spalatul si periatul parului, exista cateva aspecte care trebuie tratate diferit in functie de varsta, intrucat parul are alte nevoi de-a lungul timpului. Iata care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a avea un par frumos si sanatos la orice varsta.

    La 20 de ani

     Odata ce perioada adolescentei s-a incheiat, parul trece printr-o serie de schimbari, unele naturale, iar altele nu. Femeile sunt mai tentate sa urmeze ultimele trenduri, utilizand instrumente de styling ce implica temperaturi mari, alaturi de diferite produse de styling sau vopsele si tratamente chimice.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Bancnotele euro se schimba. Vezi cand vor intra in circulatie cele noi PDF Imprimare Email
Vineri, 09 Noiembrie 2012 09:39

          Banca Centrala Europeana (BCE) si bancile centrale nationale (BCN) din Eurosistem urmeaza sa introduca a doua serie de bancnote euro. Noile bancnote vor fi introduse treptat, pe parcursul mai multor ani, incepand, in luna mai 2013, cu bancnota de 5 euro.

          Denumita seria "Europa", aceasta va reda in filigran si in holograma un portret al Europei, personaj din mitologia greaca ce a dat numele continentului.Noile bancnote au beneficiat de progresele inregistrate de tehnologia de producere a bancnotelor de la introducerea primei serii cu peste zece ani in urma. Elementele de siguranta ale acestei serii au fost optimizate, contribuind astfel la sporirea sigurantei bancnotelor, anunta Banca Centrala Europeana (BCE).

   Trei noi elemente de siguranta (filigranul-portret, holograma-portret si numarul verde-smarald) au fost dezvaluite astazi publicului.

 

      Noile bancnote marcheaza o evolutie. Acestea vor prezenta aceeasi conceptie grafica bazata pe tema "epoci si stiluri" si culorile dominante ale primei serii, dar au fost usor modificate pentru a include elementele de siguranta optimizate.

 

    Bancnotele din a doua serie vor fi usor de distins de cele din prima serie. Seria "Europa" va pastra cupiurile din seria anterioara, si anume 5 euro, 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro, 200 euro si 500 euro, acestea urmand a fi introduse in ordine crescatoare. Noua bancnota de 5 euro va fi, asadar, urmata de cea de 10 euro.Initial, bancnotele din prima serie vor circula in paralel cu cele noi, insa vor fi retrase treptat si, in cele din urma, vor inceta sa mai reprezinte un mijloc legal de plata la o data care va fi anuntata cu mult timp in avans.

Citeşte mai mult...
 
IT
HP anunta noua gama de laptopuri si ultraportabile cu Windows 8 PDF Imprimare Email
Joi, 08 Noiembrie 2012 22:44

            HP anunta noua gama de laptopuri elegante cu design practic si sistem de operare cu Windows 8. Noua serie de dispozitive include HP EliteBook Folio 9470m, HP SpectreXT TouchSmart, HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15.

                                

     "Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subtiri, desktop-uri all-in-one elegante si PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor sa foloseasca sistemul de operare Windows 8," a declarat James Mouton, vicepresedinte executiv si manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP.

"Consumatorii individuali si organizatiile pot de acum inainte sa aleaga dintr-o gama larga de PC-uri HP, care dispun de ecrane multitouch, forme flexibile, design elegant sau solutii personalizabile, menite sa acopere nevoile fiecarui utilizator." 

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite PDF Imprimare Email
Joi, 08 Noiembrie 2012 10:36

          Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite : Demonstratie - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012.

                                           

         Desi suntem in plina criza , TOTAL MEDIA NEWS isi continua planurile de extindere si dezvoltare din domeniul media .
          Astazi 7 noiembrie 2012 , am transmis pentru prima oara - simultan , pe doua canale diferite   karate.info  si  TMN  TV   (  www.karate.info.ro si www.total-media-news.ro )   : doua evenimente diferite .


         Cele doua evenimente transmise , Demonstratie practica - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012 , se incadreaza in categoria evenimentelor educative si de informare , evenimente pe care noi le promovam .

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Mircea Sandu a anunţat UEFA ca Bucurestiul vrea sa gazduiasca EURO 2020 PDF Imprimare Email
Joi, 08 Noiembrie 2012 08:13

        Platini, Bucureşti vrea EURO! » Mircea Sandu a anunţat UEFA că Bucureştiul vrea să găzduiască EURO 2020, alături de alte 12 oraşe europene

 

 

                   I n exclusivitate la Radio GSP, Naşu' a vorbit ieri despre adresa trimisă forului continental şi avertizează: "Va fi un caiet de sarcini, pînă în 2014-2015 trebuie să ne luăm angajamentul"


       Ideea lui Platini, EURO 2020 în 13 oraşe din ţări diferite, a fost anunţată de Gazetă încă din iulie. Iar varianta de pionierat la care ar participa şi Bucureştiul devine tot mai probabilă. Ieri, Mircea Sandu l-a informat pe Platini despre disponibilitatea Capitalei de a găzdui meciuri la ediţia în care Euro împlineşte 60 de ani. "Am înscris Bucureştiul, am trimis scrisoare către UEFA. Am vorbit şi cu primarul Oprescu, vom avea caiet de sarcini, politicul va fi implicat în investiţii. Pînă în 2014 sau 2015 trebuie să ne luăm angajamentul!", a spus la Radio GSP preşedintele Federaţiei.UEFA: "Decizia se ia în ianuarie"

Citeşte mai mult...
 
International
Barack Obama a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii PDF Imprimare Email
Joi, 08 Noiembrie 2012 07:59

 

 

                                     Barack Obama 

               a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii.

 

       Barack Hussein Obama al II-lea (pronunție în limba engleză /bəˈɹɑːk huˈseɪn oʊˈbɑːmə/;n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii, fiul lui Barack Hussein Obama, Sr.—născut în provincia kenyană Nyanza, de etnie luo—și al lui Ann Dunham—născută în Wichita, Kansas ) este al 44-lea Președinte al Statelor Unite (primul afro-american ales în această funcție), în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte.

                                  

     A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. Conform prognozelor preliminare de televiziune, el a câștigat și alegerile din 6 noembrie 2012, rămânând (foarte probabil) astfel în funcție pentru încă 4 ani.

 

   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 823 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home