Total Media News

International
ALEGERI SUA: Aproximativ 80% dintre francezi vor victoria lui Obama PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Noiembrie 2012 08:02

                                     ALEGERI   in  SUA.

 

 

          Astfel, 78 la sută dintre francezi vor realegerea preşedintelui în exerciţiu şi doar 5 la sută vor alegerea republicanului Mitt Romney. Alţi 17 la sută nu au nicio opinie.

                                 

     Simpatizanţii de dreapta (81 la sută) sunt mai puţin numeroşi decât cei de stânga (92 la sută) în a susţine victoria candidatului democrat.

În ceea ce priveşte electoratul extremei drepte, 67 la sută dintre alegătorii Frontului Naţional la ultimele alegeri prezidenţiale franceze vor victoria lui Barack Obama, iar 14 la sută cea a lui Romney.

 

               

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Teleorman, va fi reabilitat cu bani europeni PDF Imprimare Email
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:51

          Alocuţiunea premierului Victor Ponta cu ocazia semnării ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Teleorman

 

      Liviu Dragnea: O sa semnez acum ordinul de începere a lucrărilor şi, peste doi ani, tot ca prim-ministru, să veniţi aici, să vedeţi cum arată un spital modern, început în mandatul dumneavoastră (...).

      Victor Ponta: Eu am vrut să fiu de faţă să fiu sigur că se întâmplă lucrul acesta, în calitatea actuală de prim-ministru şi în calitatea pe care încă o mai am, câteva zile, de ministru al sănătăţii. În mod sigur, în 2014, la inaugurare, nu vreau să mai fiu ministrul sănătăţii. Însă am vrut, în primul rând, să vă mulţumesc dumneavoastră şi tuturor cadrelor care lucrează în spital, pentru că au reuşit în anii aceştia să lucreze în nişte condiţii foarte grele. N-au plecat în Franţa, în Irlanda, în Germania, nu şi-au căutat, până la urmă, o viaţă mai bună la care aveau dreptul, şi au rămas aici ca să îşi servească judeţul, oraşul. Mă bucur că acum au un orizont de timp foarte clar: peste doi ani sper să lucreze cu toţii într-un spital care să arate ca în Franţa sau ca în Germania.

                

Citeşte mai mult...
 
Esential
Control efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate PDF Imprimare Email
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:49

        Corpul de Control al Primului-ministru a finalizat in aceste zile controlul efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Obiectivele controlului au constat in verificarea indeplinirii atributiilor de catre conducerea si personalul Casei, a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si verificarea respectarii prevederilor legale privind managementul resurselor umane.


     Perioada supusa controlului a fost 01.01.2009-31.03.2012, respectiv pana la 30.09.2012 pentru verificarile efectuate cu privire la gestionarea contributiei datorate de detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Hotaririle CA al BNR pe probleme de politica monetara PDF Imprimare Email
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:42

           În şedinţa din 2 noiembrie 2012, Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a hotărât următoarele:

  • Menţinerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 5,25 la sută pe an;
  • Gestionarea fermă a lichidităţii din sistemul bancar;
  • Menţinerea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit.

CA al BNR a analizat şi aprobat Raportul trimestrial asupra inflaţiei, document care va fi prezentat publicului într-o conferinţă de presă organizată în data de 7 noiembrie 2012.

 

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Campionatul National de Karate Goju Ryu PDF Imprimare Email
Duminică, 04 Noiembrie 2012 15:41
            Astazi   04. noiembrie  2012  s-a  desfasurat  in    sala  Polivalenta       din  Complexul Olimpic "Sydney 2000", com. Ciolpani, sat Izvorani  :   Campionatul  National  de  Karate  Goju Ryu.
                                  
           Campionatul  a  fost  organizat  de  Federatia  Romana  de  Karate  ,iar   la  campionat 
au   participat   circa  562 sportivi , de  la   cluburi  din  intreaga  tara.
Cele  mai  reprezentative  cluburi  participante  au  fost  :C.S CONTACT BUCURESTI ,CS EUROPA, ACS SOLARIS ,C.S. Impact Karate, C.S Magurele  ,C. S. AL ARMATEI "STEAUA" BUCURESTI, C.S YING-LONG KARATE-DO ORSOVA ,C.S. ITALO BUCURESTI.
Dintre  sportivii  participanti  , au  iesit  in  evidenta  :
1.    Popa  Paul    ,     locul        I       ,    categoria   72  kg  Kumite
2.  Nicolae  Catalin                   ,      locul        I          ,           categoria        67  kg
3.     Duta  Gini         ,    locul          I       ,   categoria        - 67 kg Kumite
4.    PANAIT   CRISTINA       ,              locul         I,                    categoria         - 55  KUMITE
5.    ANDREESCU  MADALINA         ,      locul          I,            categoria    -60  KG  Kumite
Citeşte mai mult...
 
Auto
Noua eticheta UE este deja aici, dar, potrivit expertilor din industrie, nu va spune tot PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 14:42

          O nouă etichetă care are ca scop evidenţierea prerogativelor de eficienţă şi siguranţă ale anvelopelor noi devine lege astăzi în Uniunea Europeană. Cu această ocazie, experţii subliniază faptul că eticheta pune în lumină doar câteva criterii care influenţează performanţa unei anvelope.

                                 

       Noua etichetă UE pentru anvelope este proiectată ca un sistem de notare care să direcţioneze consumatorii să cumpere anvelope care sunt mai prietenoase cu mediul şi mai sigure prin afişarea în mod clar a trei criterii de performanţă pentru anvelope – rezistenţa la rulare, aderenţa pe carosabil umed şi nivelul zgomotului exterior. Începând de astăzi, toate anvelopele pentru maşini de pasageri, camioane şi camionete trebuie să fie puse în vânzare cu aceste informaţii furnizate prin intermediul acestei etichete în punctele de distribuţie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 825 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home