Total Media News

Ultimele sitiri

Invatamant
Stagiu platit la Luxemburg PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 14:33

           Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013, localizată în Luxemburg, este în căutarea a doi stagiari care să se alăture echipei internaţionale pe o perioadă de 5 luni.

                                            

           Stagiul începe în august/septembrie 2012.

Pentru a fi eligibili, studenții trebuie să fie în ultimul an de studiu și să aibă cunoștințe în unul din următoarele domenii: dezvoltare spaţială şi planificare, geografie, economie regională, studii europene şi/sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
SAB 2012 va tine mai mult : 10 zile !! PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 12:35

     Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB & Accesorii 2012)se  va  desfasura  in  toamna   in  perioada  19-28 octombrie 2012, la Romaero Baneasa.

                                                     

           Istoric Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

      Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

Citeşte mai mult...
 
Esential
SCANDAL IN JUSTITIE. Judecatoarea Elena Mladen, acuzata de coruptie sexuala PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 07:44

         Magistratul de la Curtea de Apel Craiova, Elena Carmen Mladen, a fost reţinută, iar Consiliul Superior al    Magistraturii a dat aviz pentru arestare.

      Anchetatorii au organizat un flagrant în zona Gării de Nord, pentru că aveau informații că judecătoarea ar fi cerut o sumă de bani unui bărbat cu care avea o relație amoroasă.

Citeşte mai mult...
 
Sport
Cum va arata ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice: PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Iunie 2012 19:04

     Trei vaci, 12 cai, 70 de oi si multe pasari de curte vor fi "vedetele" spectacolului de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, pe 27 iulie, au anuntat, marti, organizatorii evenimentului.

                

     Gazonul stadionului olimpic, transformat cu aceasta ocazie intr-un peisaj bucolic ce evoca satul traditional englez, va contine "fanete, ogoare si rauri".

Citeşte mai mult...
 
Financiar
EXPERIMENT infricosator: Prima banca din Italia : A INGHETAT CONTURILE clientilor PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Iunie 2012 09:04
   

     Network Investment Bank (Banca Network Italia – BNI) este în pragul colapsului şi vrea să simuleze cât timp sunt dispuşi clienţii săi să aştepte până când vor avea din nou acces la economiile lor (conturile fiindu-le blocate), anunță presa italiană.

                                             

     De mai bine de zece zile, practic, toate plăţile băncii au fost suspendate, conturile bancare şi ATM-urile au fost blocate, astfel încât nu poţi obţine niciun eurocent.

Citeşte mai mult...
 
Politic
Elena Udrea: Am decis inca de duminica seara sa DEMISIONEZ de la conducerea PDL Bucuresti PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Iunie 2012 13:26

      Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat ca a decis inca de duminica seara sa demisioneze din functia de presedinte al PDL Bucuresti.

                                

     Conform Mediafax, demisia sa va intra in vigoare dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale.

 

     "Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale", a declarat Udrea pentru Mediafax.

           

Citeşte mai mult...
 


Pagina 865 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home