Total Media News

Politic
Alegerile locale din 2012 vor avea loc in 10 iunie PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Martie 2012 07:54

Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, municipali, județeni și a președinților consiliilor județene va avea loc în data de 10 iunie 2012, a anunțat, într-un briefing de presă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


Executivul a aprobat astăzi un set de Hotărâri de Guvern privind organizarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din acest an, în vederea unei bune desfășurări a acestui proces extrem de important.
Potrivit Legii administrației publice locale nr.215/2001, cu modificările și completările ulterioare, mandatul primarului, consilierului local, respectiv al președintelui consiliului județean și al consilierului județean, este de patru ani.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Muzeul copilariei la MTR PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Martie 2012 09:04

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta miercuri, 14 martie, ora 17.00, la vernisajul expozitiei Ivirea. Dinspre duhuri spre Duh, care va avea loc la Sala Irina Nicolau.

      

Proiectul european Childhood. Remains and Heritage / Copilaria. Ramasite si patrimoniu, coordonat de Muzeul National al Taranului Roman, va ofera ocazia rara de a urmari, ba chiar si de a participa (cu idei, obiecte si povesti) la realizarea unui muzeu virtual al copilariei.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
ANUNT 12 IMOBILE RAAPPS scoase la vanzare PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Martie 2012 08:36

Regia Autonomă “Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” anunţă Licitaţie deschisă cu strigare conform OUG 101/2011, în vederea vânzării următoarelor imobile :

1. Imobil 4 camere şi dependinţe suprafaţă construită 122,13 mp şi teren 452,56 mp, str. Cuza Vodă nr. 90, sector 4, Bucureşti, Sucursala SAIFI
Preţ pornire licitaţie : 259.800 Euro (fără TVA).
2. Apartament-Mansardă (fără teren) în imobil D+P+2E+M, 2 camere, suprafaţa utilă 63,13 mp, str. Alex. Phillipide 15, sector 2, Bucureşti, Sucursala SAIFI
Preţ pornire licitaţie : 52.000 Euro (fără TVA).

Citeşte mai mult...
 
Copii-adolescenti
Electronic Arts anunta primul DLC pentru Kingdoms of Amalur: Reckoning PDF Imprimare Email
Luni, 12 Martie 2012 10:11

La mai putin de o luna de cand a fost lansat Kingdoms of Amalur: Reckoning, Electronic Arts anunta ca pe 20 martie va lansa primul DLC pentru RPG-ul dezvoltat de 38 Studios.

                      


Intitulat The Legend of Dead Kel acesta va da jucatorilor posibilitatea sa exploreze un nou continent, Gallows End, unde vor putea detine vaste proprietati.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Nicolas Sarkozy a ameninţat duminică cu ieşirea Franţei din spaţiul Schengen PDF Imprimare Email
Luni, 12 Martie 2012 09:17

Nicolas Sarkozy a ameninţat duminică cu ieşirea Franţei din spaţiul european fără frontiere Schengen dacă nu va obţine o reformă de fond, care în realitate este deja în curs la Bruxelles şi vizează să permită consolidarea controalelor în caz de imigraţie masivă.

 

  Atit  Franta  cit  si  Germania  incearca  sa  obtina  controlul  Uniunii  Europene  si  sa  impuna  celorlalte  statae din  UE  propriile  reguli   ??????

 

                  

Această reformă este realizată în tăcere la nivel european, după ce a fost angajată la cererea mai multor ţări, în principal Franţa, Italia şi Germania, în primăvara lui 2011, din cauza afluxului de imigranţi clandestini cu ocazia Primăverii Arabe, în particular tunisieni care veneau în Franţa via Italia.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Intra in Top ECO Scoala editia a II-a PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Martie 2012 18:47

ECDL ROMANIA lanseaza a II-a editie a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

 

                   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 900 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home