Total Media News

Auto
Analiza autoturisme in RO - 10 luni 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 11 Noiembrie 2019 13:21
     

                  

    Crestere importanta a vanzarilor de autoturisme noi din Romania in luna octombrie 2019, incontextul unei evolutii favorabile in Europa    ROMANIA : Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia de Regim Permise de   Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna Octombrie a.c. au fost inmatriculate 10.649
autoturisme noi, cu 58,1% mai multe decat in luna similara a anului trecut cand, conjunctura legata   de obligativitatea punerii pe piata dupa data de 1 sept. a unor autoturisme omologate conform unui   standard mai strict de masurare a emisiilor de CO2 (WLTP) a condus la scaderea pietei de   autoturisme, atat in septembrie, cat si in octombrie 2018.
     Ca urmare a cresterilor importante din   ultimele doua lui ale anului 2019, remarcam pentru aceasta perioada, o crestere puternica   comparativ cu 2018, respectiv +75,6%.
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
ExpoCaligrafia 2019 la Muzeul Antipa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 14:48

    

          

                         inchide

   Peste șaizeci de lucrări caligrafice vor împodobi Holul Central de la Etajul Muzeului Antipa în perioada 8 noiembrie – 15 decembrie 2019, în cadrul unei inedite expoziții temporare de caligrafie „ExpoCaligrafia 2019”, organizată de Asociația „Liber la Educație, Cultură și Sport” în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Universitatea Națională de Arte București. „Biodiversitatea, comuniunea om-natură” va fi tema comună prin care interculturalitatea, specificitatea scrisului în diferite limbi internaționale și arta vor inspira publicul vizitator.

     Vernisajul va avea loc vineri, 8 noiembrie 2019 de la ora 17:00. Expoziția reunește cele mai apreciate lucrări caligrafice, premiate la Concursul Național de Caligrafie, ed. a-III-a, 2019.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sport
Reprezentantii COSR, la Adunarea Generala a Comitetelor Olimpice Europene de la Varsovia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 14:44
                          

    Reprezentantii celor 50 de Comitete Olimpice Europene (EOC) s-au intalnit, la Varsovia, in Polonia, la a 48-a sedinta a Adunarii Generale, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) fiind reprezentat de Mihai Covaliu, presedintele COSR si de Florin Misca, secretarul general adjunct al COSR.   In deschidere, Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), a felicitat forul olimpic european pentru modul in care a supervizat organizarea excelenta a Jocurilor Europene de la Minsk 2019.

    Thomas Bach a punctat eficienta si dinamismul Comitetelor Olimpice Europene multumindu-le celor prezenti pentru contributia adusa la succesul Miscarii Olimpice. Acesta a transmis din nou nevoia de unitate, de neutralitate politica si de solidaritate, valori dupa care trebuie sa se ghideze Miscarea Olimpica in efortul de a construi o lume mai buna cu ajutorul sportului. De asemenea, Thomas Bach a cerut reprezentantilor europeni sa respecte Carta Olimpica in fiecare actiune si a punctat nevoia de a proteja modelul european pentru sport, sustinut de forul international pe care il conduce. La final, Thomas Bach a reamintit celor prezenti ca banii nu sunt totul in sportul olimpic, ci doar un mijloc prin care se atinge scopul propus , de solidaritate, universalitate si neutralitate.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
LIQUI MOLY prezintă calendarul său erotic 2020 - Căldură africană pentru iarna europeană PDF Imprimare Email
Joi, 07 Noiembrie 2019 11:33

       

    Calendarul erotic LIQUI MOLY pentru 2020 trezeşte dorul de ducă.

     

              

    Fotografiile s-au făcut de data asta în Africa de Sud.

    O altă particularitate este următoarea: Calendarul nu are douăsprezece, ci 24 de motive, aşa încât pagina calendarului se dă o dată la două săptămâni. „Fotografiile din Africa îşi propun să încălzească inima, atunci când în Europa se instalează iarna“, spune Ernst Prost, managerul specialistului german în uleiuri şi aditivi.

 Nu este prima oară când LIQUI MOLY nu se limitează la douăsprezece fotografii, ci creează calendare cu 13 sau 14 luni. Dar aşa cuprinzător precum calendarul 2020 n-a fost încă niciodată calendarul LIQUI MOLY.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
electric Volkswagen ID.3. PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2019 21:36
        No alternative text description for this image
*
**
  •  Herbert Diess
  • 3rd degree connection3rd
  • Herbert has a account

      Chairman of the Board of Management of Volkswagen AG/ Chairman of the Board of Management of the VW Passenger Cars brand           

Citeşte mai mult...
 
IT
Nokia today announced the launch of NetGuard Adaptive Security Operations to give communication serv PDF Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2019 18:04

              

                         Imagini pentru nokia logo

  Nokia today announced the launch of NetGuard Adaptive Security Operations to give communication service providers (CSPs) a highly automated end-to-end system to meet the demands of 5G network connectivity and to address the rising cybersecurity threat posed by internet-connected devices.

   Security teams today can receive more than 10,000 cyber security alerts each day. Not all these are security breaches; some are false alerts and others duplicate information. Yet, the sheer number of alerts can overwhelm security teams, which require a better way to automatically prioritize alerts in order to focus on the most threatening cases.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 767

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home