Total Media News

Sport


Sports Analytics Market to Watch: Spotlight on IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute PDF Imprimare
Marţi, 12 Mai 2020 19:15
              05-12-2020 04:31 PM CET | IT, New Media & Software

Press release from: HTF Market Intelligence Consulting Pvt. Ltd.

Sports Analytics Market

Sports Analytics Market

A new business intelligence report released by HTF MI with title "Global Sports Analytics Market Size, Status and Forecast 2019-2025" is designed covering micro level of analysis by manufacturers and key business segments. The Global Sports Analytics Market survey analysis offers energetic visions to conclude and study market size, market hopes, and competitive surroundings. The research is derived through primary and secondary statistics sources and it comprises both qualitative and quantitative detailing. Some of the key players profiled in the study are IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute, Tableau Software, Stats, Prozone Sports, Opta Sports, Sportingmindz Technology & Trumedia Networks.


What's keeping IBM, SAP SE, Oracle, SAS Institute, Tableau Software, Stats, Prozone Sports, Opta Sports, Sportingmindz Technology & Trumedia Networks Ahead in the Market? Benchmark yourself with the strategic moves and findings recently released by HTF MI

Get Free Sample Report + All Related Graphs & Charts @ : https://www.htfmarketreport.com/sample-report/1888926-global-sports-analytics-market-

Citeşte mai mult...
 
Propunerea MTS pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale PDF Imprimare
Marţi, 12 Mai 2020 12:30

 

                                 Propunerea MTS pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale în aer liber

    Ministerul Tineretului și Sportului a elaborat un document, bazat pe discuțiile avute cu specialiștii de la Institutul Național de Sănătate Publică, privind reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care sunt practicate în aer liber, începând cu 15 mai. 

Propunerile din acest document vor fi discutate cu reprezentanții Ministerului Sănătății, urmând a fi concretizate într-un nou ordin comun.

Condițiile pentru reluarea antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care se pot practica în aer liber pot fi consultate aici

 

Condiții pentru reluarea antrenamentelorîn cazul sporturilor individualecare se pot practica în aer liber

A. Considerații generale

1. Măsurile descrise mai jos descriu cadrul în care sporturileindividuale în aer liber potfi practicatede către sportivi. Acest cadru este valabil exclusiv pentru activitățile sportive care se pot practica individual, în grupuri nu mai mari de 3 persoaneși în aer liber.

Lista disciplinelor sportive care se pot practica este următoarea

:•aeronautică

•alpinism

•atletism    oprobele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea suliței

•automobilism

•caiac ocaiac sprint, rafting, stand-up paddle, caiac pe ape repezi

•canotaj

*ciclismociclism rutier, mountain bike

•echitație•golf

•karting

•motociclism

•tenisoproba de simplu

•tircu arcul

•tirsportiv

•yachtingowindsurfing, bărci cu vele

2. În cazul în care disciplinele sportive enumerate mai sus sunt practicate în aer liber, dar în interiorul unor baze sportive, administratorii acestorbazetrebuie să ia măsuri pentru ca următoarele condiții să fie îndeplinite:a.Bazele să fie împrejmuite;b.Fiecare punct de acces să fiepăzit;c.Să se facătriajul epidemiologic al participanților la activitatea sportivășimăsurarea temperaturii corporale la intrarea în baza sportivă;

 

Citeşte mai mult...
 
Vlad Marinescu takes over as President of International Esports Federation PDF Imprimare
Luni, 11 Mai 2020 18:41
May 11, 2020

   Vlad Marinescu has replaced Colin Webster as the President of the International Esports Federation (IESF), the organisation has announced.

    Marinescu replaces Webster after the latter stepped down from his role due to “circumstances resulting directly from the COVID-19 crisis, and the ever increasing challenging situation in South Africa related to travel restrictions”.

Vlad Marinescu takes over as IESF President
Photo credit: Vlad Marinescu

RELATED: Four more nations join International Esports Federation

Upon stepping down, Webster proposed to the board that Marinescu rise from Vice President to President, and that His Highness Sheikh Sultan Bin Khalifa Bin Sultan Al Nahayan should, in turn, replace Marinescu as Vice President. The board unanimously ratified the proposal. The pair shall hold their positions until the next Ordinary General Assembly.

It was also agreed unanimously that Webster remain on the board to continue in a support role “paying special attention to legal and financial matters.”

 

Citeşte mai mult...
 
Adresa catre MTS facuta de mai multe federatii de arte martiale PDF Imprimare
Vineri, 08 Mai 2020 12:46

Către: Ministerul Tineretului şi SportuluiDomnului Ministru Ionuţ STROE

Stimate Domnule Ministru,

Urmare a suspendării activităţii începând cu data de 09.03.2020 şi a intrarii in Starea de Urgenţă incepând cu data de 16.03.2020, multe structuri sportive se confruntă cu probleme financiare şi privesc cu îngrijorarela viitorul incert al sportului romanesc.

Starea de blocaj economico-financiar ca urmare a diminuării considerabile a veniturilor proprii dupa suspendarea activitătii, a condus la imposibilitatea achitarii facturilor de utilităti şi chirie, a CIM urilor si CAS urilor incheiate, a contribuţiilor la bugetul de stat.

Măsura de acordare a procentului de 75% din valoarea unui CIM/CAS dar nu mai mult de 75% din valoarea unui salar mediu brut pe economie, a fost una buna dar NU şi suficienta.

    Multi sportivi cu valoarea CAS ului ,,zero’’ si doar cu drepturi financiare conform HG 1447/2007 privind normele financiare in domeniul sportului, nu mai au in aceasta perioada nici un venit.

    Amânarea la plata a chiriilor si facturilor la utilitati esteo masura care doar amână plata dar nu rezolvă problema. Aceste cheltuieli, trebuie amânate la plata până la data de 31.12.2020 şi identificate soluţii pentru plata acestora.

    Lipsa implementarii mai multor  masuri eficiente, imediate, va conducela blocaj al sportului romanesc, cu efecte pe termen lung.Este evident faptul ca MTS a luat unele masuri de benefice in aceasta perioada, masuri ce trebuie insa continuate si imbunatatite.

     Tocmai de aceea, vă solicităm prin prezentasă efectuaţi de urgenta toate demersurile pentru obtinerea de la Guvernul Romanieide compensaţii financiare, precum si orice alte măsuri de protectie care sa vina in sprijinul angajatorilor şi angajaţilordin sport, astfel

1.Implementarea unui,,Plan de Masuri pentru Sport în România, pentru perioada de după ieşirea din Starea de Urgenţă’’care să conţină:

   a.Constituirea la nivel de MTS împreună cu Institutul Naţional de Cercetare în Domeniul Sportului şi federaţiile naţionale pe ramură de sport, a ,,Comitetului National de Criză în Sport,,care va avea un Regulament de Funcţionare propriu cu următoarele sarcini importante:-stabilire a masurilor de reorganizare şi adaptare a activităţilor sportive în contextul epidemiologic;-propunere către Guvernul României, de măsuri şi valori financiare necesare compensaţiilor financiare pentru protecţia socială a angajaţilor în sport şi a angajatorilor, în funcţie de specificul activităţii;-gestionare a resurselor financiare puse la dispoziţie de către Guvernul României pentru efectuarea lucrarilor de dezinfectie si igiena zilnica in toate bazele sportive prin proprietarii/administratorii acestora;-monitorizare, coordonare si gestionare a informaţiilor transmise de către Comitetele de Criză pe Ramură de Sport, stabilirea de măsuri de optimizare a activităţilor şi de redresare a sportului românesc;-colaborarea cu factorii decidenţi (Guvernul României, alte Comitete de criză stabilite pe diferite domenii,etc) pentru optimizare şi buna desfăşurare a activităţilor sportive;-alte sarcini;

 

 

Citeşte mai mult...
 
POZIȚIA Clubului FC Rapid in legatura cu MARCA FC RAPID PDF Imprimare
Joi, 07 Mai 2020 08:28

 

             

                                           

 

     Fapt – în anul 2018, FC Rapid a achiziționat în licitație publică, pentru suma de 400.000 euro plus TVA marca Fotbal Club Rapid.

     Din anul 2019, FC Rapid se află în litigiu cu entitatea AFC care solicita anularea mărcii Fotbal Club Rapid, achiziționată la licitație publică. Litigiul este înregistrat la Tribunalul București în prima instanță.

      Printr-o acțiune separată, clubul FC Rapid a solicitat instanței de judecată să interzică provizoriu, pe durata judecării litigiului anterior menționat, utilizarea mărcii Fotbal Club Rapid, achiziționată la licitație, de către entitatea AFC.

       Ca urmare, prin ordonanța președențială, instanța a interzis entității AFC utilizarea marcii Fotbal Club Rapid până la obținerea unei sentințe definitive în litigiul de fond.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 111

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home